|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nujno obleka za plažo
25.5.2008 15:05:29   
hugolina***
A mi lahko katera pove kje naj si kupim ali pa naročim kašno poletno obleko za na plažo?? V katalogih nenajdem nič pametnega. Mela bi pač eno čist preprosto obleko mal daljšo, ker po 2zapordnih porodih trenutno še nisem ravno za neke stisnjene male oblekice. Prosim za kakšen dober nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nujno obleka za plažo
25.5.2008 16:16:17   
Anonimen
H&M?

(odgovor članu hugolina***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2008 20:29:22   
glen
Jaz sem pa za roj. dan dobila japonke in tako veliko ruto ki si jo zavežeš na 100 in en način v istem vzorcu.Ful fajn.
darilo je bilo kupljeno v Sportini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2008 22:19:21   
Naja30
Ja, te rute so fajn. Jaz imam tudi eno.
Ali pa pareo. Sej teh poletnih oblek, pareov ipd imajo v vsaki štacuni dovolj zdaj.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2008 22:38:56   
kajsica
Ful lepo poletno oblekico, lahko tudi za na plažo sem včeraj videla v izložbi New Yorkerja v City parku v LJ!!!

Je pa taka ravno pod prsmi rezana, na ozke naramnice, dolga, široka (primerna za trebušček in celulit skrit user posted image ), pa cvetlični vzorec. men je bila všeč, pa tudi ni tipično najstniška.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?