|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OTROK od 1 leta do 2 let
15.10.2009 18:40:54   
uršula83
Naš mali bo decembra star eno leto. Zanima me, koliko zmore povprečen otrok. In sicer, star leto in pol koliko lahko prehodi? Pri kateri starosti je zmožen sam iti na nek hrib (recimo 500m višinske), če ma katera kak link bi bila tut vesela, še najbolj pa vaših osebnih izkušenj kaj zmore 1,5 leta star in npr. 2 leti star. Zanima me za pohodništvo, izlete, kjer je treba peš.
Pa še nekaj, tisti ki uporabljate nahrbtnik za otroka, pri kateri starosti pride najbolj prav.
Za odgovore bom zelo hvaležna.

_____________________________

čakamo že drugi zakladek
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OTROK od 1 leta do 2 let
15.10.2009 19:13:24   
Anonimen
mi hodimo v hribe že od začetka. imam nahrbtnik do 22kg. 2 leti star otrok bo najbrž zmogel ene pol ure hoje. nahrbtnik pa vzameš sabo, da ga potem prestaviš noter, ko ne more več.

naš je bil že 6 let zaporedoma na Ratitovcu (1666m), pa je star 5,5 let.user posted image prve dvakrat smo ga nesli gor, tretjič je šel že sam (mi pa s praznim nahrbtnikom gor in dol)user posted image

(odgovor članu uršula83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: OTROK od 1 leta do 2 let
16.10.2009 12:41:56   
timoteja
Naša Tjaša bo stara decembra 2 leti, odkar je shodila, zelo rada hodi in je zelo zelo rada zunaj. V nedeljo dopoldne smo bili na sprehodu, hodili kakšno uro in pol. prehodili pribl. 3,5 km, in je ves čas hodila, razen vmes sem jo enkrat malo nesla, ene 2oo metrov, pa en sokec in mala čokoladka za mal več veselja.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: OTROK od 1 leta do 2 let
3.11.2009 13:00:27   
livia
Mi bomo pa februarja stari dve leti, pa noče nič kaj preveč hodit. Si sploh en predstavljam, da bi kam tako šli z njo. Tudi če že hodi, gre to po zelo polžje.
Se mi zdi zdaj brezveze, da neki načrtuješ kam boste hodili spomladi v hribe, ker je to odvisno od otroka.
Iz lastnih izkušenj ti povem, da bi pa 3,5 letnico šli lahko že povsod.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: OTROK od 1 leta do 2 let
29.5.2010 19:37:39   
Roberta69
Nam je nahrbtnik za nošenje zelo dobro služil od takrat, ko smo ga kupili (se pa sploh ne spomnim kdaj user posted image ) pa do danes (otrok star 2 leti). Če bi vedela, da je ta ko super, bi ga kupila/začela uporabljat takoj, ko je začel otrok samostojno sedeti. Mi gremo kar radi v hribe, samo mali zdaj ne zdrži več tako dolgo v nahrbtniku, sam bi pa ponavadi najraje šel v drugo smer, tako da se na kakšne daljše ture ne podajamo, upamo pa, da bo vedno lažje user posted image . Po besedah izkušenih mamic pa je pri otrocih ponavadi bolj stvar motivacije kot zmogljivosti. 

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: OTROK od 1 leta do 2 let
31.5.2010 9:24:10   
Ribi Bibi
http://www.ringaraja.net/forum/Planinski_izleti_z_otroki/m_935782/tm.htm

Tule si malo poglej, da boš dobila občutek. Sicer pa mi tudi hodimo z ruzakom, od 10. meseca dalje (zdaj ima dobrih 14) in se super obnese. Nobenih težav, rada gre v hribe, edino takrat začne sitnarit, ko midva v strmini mal počivava, ona bi pa rada "hodila" user posted image

_____________________________

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?