|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obsedenost
2.2.2007 17:58:59   
*marjetica*
Punce!
Meni se zdi, da sem obsedena z zanositvijo. Šele prvi mesec je, ko delava na user posted image , pa nonstop neki berem.
A je to normalno? user posted image

_____________________________

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obsedenost
2.2.2007 18:18:51   
mišk
Haha, hvala enako!

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Obsedenost
2.2.2007 18:21:17   
Anonimen
user posted image

Ja smo bli mende vsi na istem. No mene je obsesija minila po 5ih mesecih. Sem se res preveč obremenjevala. Čist odklopit pa itak ne moreš.
Zdej sem prou cooluser posted image

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Obsedenost
2.2.2007 18:21:41   
*marjetica*
In kaj naredit ?user posted image

_____________________________

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Obsedenost
2.2.2007 18:22:36   
*marjetica*
Karin24!

Še mal več kot teden dni, pa bova delali test user posted image

_____________________________

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Obsedenost
2.2.2007 18:26:55   
Anonimen
Ja jst sem nehala brat na forumu teme o zanositvi in problemih. V trgovini se po prstih tepem da ne kupujem revij, knjige sem nesla v klet.....(no to temo sm čist slučajnu vidlauser posted image )
Prvi mesec ni blo učinkauser posted image , nisem brala sem pa itak mela že vse v glavi in sem premišljalauser posted image
No zdej me je pa minil.user posted image
Ne čist, ampak to itak ni možno. Še zmeri k vidim bebico delam iiiiiiiiuser posted image , pa vozičke komentiram, pa nosečnce občudujem.....
No to z mojim skupi delavauser posted image .

Drugač pa sem se sprijaznila da bo že k bo.

No zdej par mescev itak ne bo k smo mogl prekinit "projekt user posted image "user posted image

Drugač pa ti kar beri in glej sej ni s tem nič narobe. Boš pol bolj "načitana" mamicauser posted image

(odgovor članu *marjetica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Obsedenost
2.2.2007 18:28:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *marjetica*

Karin24!

Še mal več kot teden dni, pa bova delali test user posted image


Ja jst ga verjetno ne bom. Bomo meli zdej pauzo k bom mela neko novo zdravljenje in vmes ne smem zanosit. No ja če je ta mesec ratal bomo pač zdravljenje prestavliuser posted image

(odgovor članu *marjetica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Obsedenost
2.2.2007 19:24:21   
yaris
Jaz tudi nimam sreče. Glede na to da so me jajčniki nekaj boleli sem šla danes h ginekologinji. Ne ve ali sem se samo prehladila, kajti sumi da imam razširjen desni jajcevod. Dala mi je Zinnat tablete za 10 dni. Pa mi je rekla, naj jih ne jemljem če sem slučajno noseča. Kar pa seveda ne vem. Kajti user posted image  sem imela 26.1-4 dni.Pa drugače veselo slončkava. Tako, da ta mesec moram zdaj par dni počakat, da sem prepričana da nisem noseča in potem če me ne neha pikat začet jemat tablete. Posledica je pa taka, da grejo spet dnevi ovulacije mimo. Seveda če začnem jemati ta antibiotik ne smem niti zanositi 10 dni po končanem jemanju. Tako da je prava kriza.
Zakaj me je to doletelo?? Res ne vem kaj naj nardim kajti imam ful veliko željo za user posted image .
Upam,da nisem vse skupaj zakomplicirala, ko sem pisala. Kaj mi pa ve svetujete??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Obsedenost
3.2.2007 12:12:37   
Anonimen
Yaris verjamem da imaš ful željo. Samo dva meseca niti ni tako dolgo. Bolje da se pozdraviš in potem normalno zanosiš in donosiš.
Jaz bom sedaj morala čakati verjetno pol leta, če bom imela slabe izvide, ker se bom zdravila(visok pritisk in ščitnica). Pa se trudimo že pol leta. Pa bom zdržala. Kaj pa hočem druzga.
Se tolažim s tem da bom pa po pol leta imela dosti višje možnosti za user posted image kot sedaj.

(odgovor članu yaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Obsedenost
3.2.2007 12:48:57   
yaris
Karin 24
Saj imaš prav. Sam pri meni je ta problem, ker ne vem ali sem ali nisem user posted image . Ko sem bila prvič noseča sem imela prvi mesec nosečnosti normalno user posted image . Pa mi je test pokazal nosečnost, ko sem bila noseča 6 tednov. Tako, da moram biti sigurna, da nisem noseča preden začnem jemat tablete. Ker lahko škodijo.
Naredila bom še en test, 11 dni pred drugo user posted image , pa če pokaže - jih bom začela takoj jemat. Tako, da bom potem lahko kmalu spet začela načrtno slončkat. Četudi upam, da sem mogoče že user posted image .
Pa zdaj moramo pazit, ko slončkamo. user posted image  
Tako, da vidimo kako in kaj.
Moj dragi, pa mi že zdaj govori naj nardim test, ker prejšnji mesec sva intenzivno slončkala. Jaz pa ga nočem, ker nočem zagledat - .
Upam, da sem napisala tako, da vsaj malo razumešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Obsedenost
4.2.2007 8:35:07   
Anonimen
Yaris, tablete Zinnat so antibiotiki, ki jih lahko jejo nosečnice. Meni so jih celo predpisali po punkciji in sem jih jemala še, ko sem imela zarodke že v sebi. Šla sem gledat navodila in na njih piše, da ni ugotovljenih posledic na zarodkih v prvih tednih jemanja nosečnosti in da jih lahko jemlješ. Včasih je tako, da antibiotiki manj škodijo kot pa sama bolezen, ki jo moraš zdravit.
Zaradi navodila G in boljšega počutja, bo pa vseeno najboljše da počakaš z jemanjem, da se potem ne boš preveč sekirala. Par dni gor ali dol, pravtako mesecev.

(odgovor članu yaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Obsedenost
4.2.2007 15:03:35   
yaris
Anonimna saj bom počakala z jemanjem,ker hočem biti sigurna da nisem noseča. Pa na te bolečine sem že navajena in so zame že nekaj vsakdanjega. Mi pa je rekla gin. naj jih ne jem če sem slučajno noseča. Dala pa mi je 500 mg za 10 dni.
Na navodilih pa piše, da je v prvih mesecih nosečnosti potrebna previdnost.Zdravilo uporabljati le v nujnih primerih. kadar pričakovana korist za mater opravičuje tveganje za otroka. Na navodilih pa nisem zasledila da Zinnat ne škodi plodu??
Tako, da bom počakala 16.2. Nardila test in pol če je negativen jih bom začela jemat. Četudi potihem upam,da pokaže +.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Obsedenost
4.2.2007 20:19:34   
čačka
Marjetica, veš nisi edina! Tudi jaz sem obsedena z bebico. Nakupila sem si že gore revij, forum berem kadar je možno, začela sem z merjenjem BT in kupila sem si celo ovul teste. Kriza!!! Čista obsedenost user posted image
Ampak po drugi strani sem vesela, da sem si kupila ovul teste in da merim BT, ker sem ugotovila kateri dan naj bi imela OV. Če bi se držala kolendarja ovulacije iz ringaraja.net, bi na žalost udarila mimo! user posted image
Sicer smo v tretjem mesecu delanja bebice, in upam, da nama je tokrat uspelo. Slončkala sva na datum OV in če je vse uredu z nama, bi nama moralo uspeti! user posted image
No, da ti ne povem kako zelo sem neučakana! Komaj čakam dan, ko M ne bo prišla, da bom lahko naredila test. Ampak bojim se, da bom hudo preveč razočarana, če ne bom zagledala user posted image user posted image .
No, in če nama tokrat ne bo ratalo bom šla po sledeh karin24 in vse na temo bebice odnesla v klet. Ker dugače me bodo odpeljali na Polje user posted image
Yaris: ti pa kar pobumno! Raje se prej pozdravi in pol akcija. Držim pesti, da se bom hitro rešila težav in postala srečna user posted image .

Lp
Č

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Obsedenost
4.2.2007 20:52:34   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: čačka

Sicer smo v tretjem mesecu delanja bebice, in upam, da nama je tokrat uspelo. Slončkala sva na datum OV in če je vse uredu z nama, bi nama moralo uspeti! user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  to je neke vrste obsedenost user posted image  user posted image  Sem sama zbolela za hudo obliko te bolezni pred 6 leti user posted image  user posted image
Pa se od takrat ni prijelo user posted image  ne prvi mesec, ne tretji, ne dvajseti,...................user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
 
Se pa počasi odzdravljam user posted image  user posted image  pa upam, da bom naslednji teden že zdrava user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
 
Želim vam, da v četrtem, ali pa vsaj v desetem poskusu zagledate  user posted image  user posted image
 
Pa možgane na off - pa sigurno mora uspet user posted image

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Obsedenost
6.2.2007 15:09:52   
Mijavček
Welcome to the club! user posted image

Ja, tudi mene je dajalo v prvih mesecih poskušanja, in vidim tukaj gor, da to ni nič nenavadnega... so bile še hujše "pacientke".

Je pa res, tako kot je tosja rekla, z leti tud to mine... pa seveda upajmo, da ti ne bo tega treba zvedet iz prve roke!

Na čimhitrejše user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Obsedenost
6.2.2007 15:20:22   
pina-1
marjetica. nisi sama. evo še ena. se mi zdi da sem še bolj out zdej ko sem začela z merjenjem BBT. Vsak dan me je strah kaj bo pokazal termometer.user posted image  in vsak dan preštejem dneve do 17. če se je slučajno št. dnevov bistveno zmanjšalouser posted image

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Obsedenost
6.2.2007 15:22:13   
*marjetica*
Ja, groza no. Jaz moje user posted image  ne pričakujem v ponedeljek. Sem se že odločila, da grem jutri v DM po O testeuser posted image

So me pa mozolji tako napadli, da skoraj ne verjamem, da bi lahko ta mesec zagledala user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Obsedenost
6.2.2007 15:22:46   
*marjetica*
Pina - 1!

Kdaj pa je ti ne pričakuješ?

_____________________________

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Obsedenost
6.2.2007 17:09:20   
andreja2000
marjetica meni se je zgodilo,da sem tudi dobila mozolje in mislila da nam ni uspelo,a nam je ravno takrat uspelo,žal,pa se takrat nosečnost ni obdržala.No,tako da kljub mozoljom imaš lahko upanje.Dejansko bo pravi znak,ko user posted image  ne bo in bo user posted image  in ravno to ti želim jaz.

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Obsedenost
6.2.2007 19:49:44   
puhica13
Mislim, tole je pa res kriza,sploh ne dojameš, kdaj te tako not potegne, ampak jaz sem pomojem že res bolna ratala   user posted image , ker ne delam nič drugega, kot pa samo to, da premišljujem kdaj bom zanosila, pa da se z mojimi prijateljicami, srečnimi user posted image  dobimo na kavici, da lahko malo od tega podebatiramo, pa seveda kar mi je najlepše, božati te prelepe trebuščke,, kar malo sem jim fovš, ampak so tko fletne , mislim da vsaka nosečka kar žari, a ni to lepo!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Obsedenost
6.2.2007 22:52:23   
upica
Ah, saj mislim, da je z vsako stvarjo, ki si jo želiš uresničiti tako. Tečnariš, dokler ne dosežeš cilja.user posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Obsedenost
6.2.2007 23:40:38   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: upica

Ah, saj mislim, da je z vsako stvarjo, ki si jo želiš uresničiti tako. Tečnariš, dokler ne dosežeš cilja.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image


          user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Obsedenost
7.2.2007 7:42:02   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: *marjetica*

Pina - 1!

Kdaj pa je ti ne pričakuješ?


pojma nimam kdaj naj bi gospa prišla, ker nikoli ne pride redno. nekje med 37. in 40. dnevom. 40. dan pade točno na 17.

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Obsedenost
7.2.2007 8:26:08   
ur+sa
nisi edina..pomoj smo vse tukiuser posted image user posted image

sam to pravjo da ni dobruser posted image

_____________________________

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Obsedenost
7.2.2007 8:50:54   
stunfek
Jaz sem bila prvi in drugi poiskuz čisto preveč obsedena z vsem. Sedaj v tretje sem samo še zelo entuzijastična, čutim pa, da me je tista morda nezdrava obsedenost zapustila user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?