Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pdp po izracunu naj bi bil 1 oktober. Ce bo po sreči bo to moj 3 sonček. Upam da se mi kmalu katera pridruzi.

. PDP imam 6.10. To bo prvi otrocek za naju z mozem. Zaenkrat se pocutim odlicno. Upam, da bo slo vse vredu.
oba sta me že nekaj časa nagovarjala za bratca oz. sestrico... ta večji je fant in bi seveda imel bratca ta mala pa sestrico ;) a ste se že kej naročale na pregled? jst počakam do ponedeljka pol se bom pa naročila... upam da se nam še kakšna pridruži... pa če ste za bi nardile tud na fb skupino? kaj menite? en sončkast pozdravček
... če si otročka zelo želiš je možno tudi da je to velika želja in potem pridejo znaki... počakaj še kak dan pa spet naredi test. jst sem kupla kar v dm first sign in mi je pokazal nosečnost kar prvi dan izostale menstruacije (pa še pocen je )
v glavnem upam da se nam pridružiš že tako nas je bolj malo