|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroci potrebujejo igro
13.6.2007 13:15:31   
KBM



Starši bi morali otrokom dovoliti, da se igrajo na prostem, in jim dopustiti, da med igro dobijo tudi kakšno modrico ali prasko.
user posted image
user posted image
user posted image















user posted image
Otroci si življenjske izkušnje lahko naberejo le s pomočjo igre, kjer se včasih tudi poškodujejo. (Foto: Kanal A) Britansko Kraljevo društvo za preprečevanje nesreč (RoSPA) je objavilo priporočilo za starše, v katerem so med drugim zapisali, da življenjske lekcije, ko so otroci v naravi izpostavljeni nevarnostim in pri tem dobijo tudi kakšno poškodbo, otroke naučijo, da je to del odraščanja in pridobivanja novih izkušenj.
Za ta priporočila so se na društvu RoSPA odločili potem, ko je Britansko društvo za otroke objavilo rezultate raziskave, v kateri so ugotovili, da starši zaradi strahu otrokom ne dovolijo, da bi se igrali zunaj.Starše preveč skrbi
43 odstotkov staršev meni, da se otroci mlajši od 14 let ne bi smeli igrati brez nadzora, ker bi se lahko poškodovali ali pa bi jih lahko napadel kakšen pedofil. Raziskovalci menijo, da je takšna skrb staršev sicer razumljiva, še vedno pa so prepričani, da to slabo vpliva na razvoj otrok.
"Moramo se vprašati, ali je za otroke bolje, da kdaj padejo z drevesa in si zlomijo zapestje, kot pa, da si zapestje poškodujejo ob igranju video-igric“, pojasnjujejo na društvu RoSPA.

Otroci potrebujejo izkušnje, zato ni nič narobe, če se kdaj umažejo, zmočijo, jih kdaj opeče kopriva in podobno. Le tako se bodo lahko naučili kaj jih lahko poškoduje, na čem jim lahko spodrsne, s česa lahko padejo. To so pomembne izkušnje, iz katerih se bodo otroci naučili, kako se jim v življenju lahko izognejo.

_____________________________

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroci potrebujejo igro
13.6.2007 14:38:33   
Lenny
user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otroci potrebujejo igro
13.6.2007 16:52:21   
dudi2006
Pa še res je. Naš nabira izkušnje sto na urouser posted image

_____________________________

3+1=;)

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?