Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
pujsek!! 
wiiii
vsak drugi dan, tako da O ziher ne zgrešiva. Če se kaj prime, je pa že čisto druga zgodba in dosti bolj komplicirana od
, tako da začenjam s Klomifenom in se bom pridružila klomifenomankam. O naj bi torej imela od 17.11. dalje! Upam, da sedaj
!
. Sem pa ta mesec prvič na dabrostonu in bom vidla, če bo kaj pomagal. Z mojim dragim se bova pridno trudila, da se ta mesec KONČNO
vam želim.
!
pošiljam vam pa tegale da vas bo čuval in vam pomagal na poti do
!
, kot sem jo ponavadi vedno pripopala v prvi nosečnosti. Pa-pa
Nonstop mislim na to-če se je že kaj prijelo in kar gledam in si domišljam, da že kaj čutim-kakršnekoli znake(boleče bradavičke, tako kot v prvi
Zdaj pa že čakam na
mi je kar odleglo ko sem videla da nisem sama s takimi problemi. Je pa tudi moj dragi malo bolj napet-vsaj zdi se mi.
užitek ne pa samo misel da delamo otroka. Uff me to muči.