|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
30.9.2004 11:24:57   
tinadvojčica
Pozdravljene!
Najbrž ste to že stokrat obdelale ampak zanima me kaj se zgodi z partnerskim odnosom ko pridejo naši sladkorčki v naš svet.Midva osebno imava zhdaj še zelo ljubeč odnos in se imava rada in vse kar paše zraven ampak se bojim kako bo s prihodom novih članic saj ne bom imela več toliko časa za svojega dragega kot ga imam zdaj.Upam da se najin odnos ne bo skrhal!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
30.9.2004 13:07:57   
Jančika_
Kaj pa vem...mi smo že dva meseca trije, pa gre zaenkrat prav fajn. Če je odnos prej dober, bo potem tudi, pač dobi zraven še eno novo dimenzijo. Če pa peša že prej, bo samo še slabše. Tebi po moje torej ni treba skrbet! Časa je res manj, kar pa ne pomeni, da je manj tudi ljubezni - pri nas je je še več! :love::love::love:

Pomisli, kako bo šele pri vas, ko vas bo kar naenkrat ko listja in trave:duda::duda:! :love::love:

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
30.9.2004 14:00:16   
BARBARA R.
Jaz bi brez moža težko speljala.Ne le porod,tudi prvi trije tedni so bili težki.Same težave za težavami.Morda res lahko rečem,da se imava še raje,ker te partner gleda z drugačnimi očmi.
:)Veliko potrpljenja in čimlažji porod!:)

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
2.10.2004 16:26:34   
india
Pri nas je bilo vedno, glede na to, da imava z možem 6 otrok, zelo lepo, saj sem je mož že vnaprej v vse vključeval. Če stvari štimajo prej, zakaj ne bi tudi potem? Sedaj ga vključi tako, da ti namaže trebuh s kakšno kremo, te zmasira po križu, gre s teboj na UZ, potem pa mu dodeli kakšne naloge, da te razbremeni, pa bo tudi tebi ostalo več časa, ki ga boš lahko porabila zanj.:love::love::love:
Saj bo, morda bo na začetku malo več zmede, a z ljubeznijo se da marsikaj!:rozica::rozica::rozica:
Pa čim lažji porod ti želim!:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
2.10.2004 21:43:56   
viv_
Se strinjam s predhodnicami, če je bilo prej vse OK je potem tudi, nekateri trenutki so še lepši. Priznam pa, da včasih pogrešam tisto "samo najino" obdobje... Sva bila le pred prihodom malčice skupaj 12 let in sva bila kar se tega tiče kar nekoliko razvajena...

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
3.10.2004 21:21:19   
frutka_
Čas se deli, ljubezen pa množi...:love:

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
3.10.2004 21:38:05   
Anonimen
Pri nama je vse lepše in globje... :love: Mislim, da je najin otroček samo še dodatno okrepil najino vezo. Vem, da me ima še rajši, kot prej, kar mi pokaže z razvajanjem na vsakem koraku.:love: Čudno, pa je pisalo v vseh tistih knjigah, da so možje ljubosumni! 8)8)8) :)- Še en dokaz, da se teorija ne ujema s prakso!9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu tinadvojčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
5.10.2004 11:29:25   
Anonimen

Cudna vprasanja postavljas? Si prepricana, da je vse v redu z vama? :ups:

Tjazy

(odgovor članu tinadvojčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
5.10.2004 11:34:14   
Pandi
Tjazy, kako moreš? Veš kaj ti bom povedala? To je čisto običajno vprašanje in zelo pogost problem v slovenskih družinah, če ne veš. Očitno je s tabo nekaj narobe, da vsepovprek ljudi zabijaš. Sem ti enkrat že povedala. A si morebiti res psiholog? :zmeden:

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
5.10.2004 11:42:43   
Anonimen

Pandi.. Zakaj pa je to tebe zmotilo?

Mogoce je to zelo pogost problem v druzinah.. ampak ni problem v tem, ker pride otrok. Problem je bil ze mnogo prej..
Sem ti ze odgovoril glede psihologa..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu tinadvojčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
5.10.2004 11:46:49   
Pandi
*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** ti ga pa kompliciraš .. :grrr::grrr:

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
5.10.2004 11:55:59   
Anonimen
Jaz pa se strinjam s Tjazyjem. Ne vem, kaj je mislila, ko je napisala, da bo imela manj časa za partnerja. Ali si mora zanj vzeti čas?! Dva sta zato skupaj, da se imata rada in si pomagata, ne pa da si jemljeta čas drug za drugega, ali pa po možnosti celo samo eden za drugega. Sedaj je po mojem on na vrsti, da si "vzame čas" za pomoč. On je tisti, ki mora skrbeti, da bo vse nežno in vse v redu. Mamica mora od partnerja zdaj samo sprejemati. Sedaj je tak čas in taka je njena pravica.

(odgovor članu tinadvojčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
5.10.2004 13:35:19   
Pandi
:ups: Ja, Splišni, saj se tudi jaz s tem strinjam in točno tako je, kot si napisala, ampak Tjazy tolj na grobo odreagira .... :ups::zmeden: Je pa točno tako (zakaj si pa ti lahko lepo napisala?????)

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
5.10.2004 13:50:23   
Anonimen

Pandi.. vsak pac komplicira na svoj nacin.. tudi ti si zdaj zakomplicirala.

Da sem grobo reagiral?
Tega pa nisem vedel. Ce sem.. potem se opravicujem avtorju te teme.
Ampak iz moje strani nisem.. groboje bila za tistega, kateri se je nasel v tem.. za tistega, za katerega je to rana. Ne zanm drugace povedat, kot direkt!

Rekel sem.. "Cudna vprasanja postavljas".. ker zame je to zelo cudno vprasanje. In nato postavil se vprasanje, ce je med njima vse OK, ker drugace se tazko porodi taksno vprasanje. Vsako vprasanje ima svoj vzrok. Na ta nacin sem pac opozoril, da bi mogoce bilo dobro malo precekirat njun odnos. Ce pa je vse ok s tem odnosom in je bilo vprasanej, res tko malo iz dolg-casa.. potem pa itak vse cool.
Kje je tukaj kaj grobega, se zdaj sprasujem??!:ups:

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu tinadvojčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
7.10.2004 12:34:08   
tinadvojčica
Jaz se opravičujem za takšno temo saj si nisem želela takšnih pregovarjanj glede tega.Želela sem si mmogoče le besedo ali dve ki nbi bile saj malo vzpodbudne za najino družino saj pričakujeva dvojčici in to pričakujeva prvič.

Vem da sva z mojim partnerjem sposobna imeti ta dva zaklada toda ko sem izvedela za te forume sem mislila da si ljudje tukaj izmenjujejo izkušnje in se vzpodbujajo ne pa zbadajo.

Na žalost sem kar malo razočarana!!

Zakaj si vi "zbadljivci" ne odprete svoje teme pa se tam zbadajte?????

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
8.10.2004 18:37:57   
Nogavička
Hojla,

ne bodi preveč žalostna in razočarana zaradi kakšnega ostrega mnenja. Ko pišeš na forume, moraš biti pripravljena tudi na takšne odzive.

Jaz pa te popolnoma razumem. In tvoja razmišljanja in tudi skrb kako bo, so čisto nekaj normalnega.

Tudi mene je skrbelo in tudi mojega moža pa sva pričakovala "samo" eno, sicer zelo zaželjeno dete. Najin odnos je odličen in ljubiva se neskončno.

Veliko sva se o tem pogovarjala in ko je prišlo najino malo bitje na svet, je bilo prvih nekaj tednov res težkih - težjih kot sva si predstavljala.

Mala je zahtevala 100% časa, ki sva ga imela prej vsak zase in drug za drugega. Zelo malo je spala, težave sva imeli z dojenjem, že od začetka je imela krče, mene so dajali hormoni, da sem jokala za vsako malenkost. Moj dragi je pomagal kot je vedel in znal.

In, če ne bi imela dobrega odnosa in če se ne bi imela tako rada, tega ne bi zdržala.

Pa sva. In zdaj, ko smo se vsi navadili drug na drugega in ko so stvari stekle, ujameva kar nekaj časa, ki ga lahko posvetiva samo drug drugemu in vsak sam sebi, ko Hana spi ali pa jo počuva kakšen od sorodnikov.

Tako, da bo vse v redu, boš videla. Samo malo več organizacije bosta potrebovala, pa kakšna pomoč babic in dedkov ne bo odveč, če imata to možnost.

Moja tašča je imela dvojčke in kolegica ju ima, pa obe pravita, da so bili kot dojenčki izredno potrpežljivi -kot bi vedeli, da morajo malo počakati na vrsto.

Srečno!!

Tea:rozica:


P.s.:
še nekaj za Tjazyja:
Svet je mogoče res narejen preprosto a življenje ni. Vsak dan sproti si ga moramo narediti takega.
L.p.;)

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
10.10.2004 15:13:07   
Anonimen
A si videla, tinadvojčica, da tudi odgovori "zbadljivcev" koristijo. Takoj si postala prepričana, da bosta zmogla. Malo za hec, malo zares!!
Ne moreš pa pričakovati, da bomo vsi v en kup tulili, kako bo fino in kako se bosta še naprej imela neznansko rada in živela srečno do konca svojih dni. Vsak človek ima pač svoje mnenje in če vprašaš zanje, jih pač dobiš... Nič takega.

(odgovor članu tinadvojčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
10.10.2004 17:24:58   
SISI25
Jaz te popolnoma zastopim. Ker je tudi mene malo strah kako bo po prihodu najinih dveh sončkov. Saj se jih zelo veselim in sem že čisto navdušena ampak človek se verjetno boji tistega neznanega ko ne ve kaj ga čaka. Midve pa bova dobili kar dva na en mah. Vsako bodočo mamico je kljub veselju malo strah ko ne ve kaj novega jo čaka in kako bo zmogla. Ta strah pa je pri pričakovanju dveh še večji.
Nikar pa se ne oziraj na ta mnenja. Ljudje smo pač različni. Nekateri so pač tudi taki, da morajo malo pokritizirat in te spravljat v slabo voljo.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
10.10.2004 23:36:58   
frutka_
Čas se deli, ljubezen:love: pa množi...

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
11.10.2004 15:08:16   
Anonimen
Mene ni bilo nič strah, kaj bo. Bi me pa verjetno bilo, če bi pričakovala dvojčke. To mi pa še sedaj ni jasno, kako vam to uspeva.

(odgovor članu tinadvojčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM
31.10.2004 18:06:22   
Joe
Najprej se naj malo pridušam: vam dečvam tale RR trg tako teče, da so debate, starejše od par dni, že kar out. Upam, da bo kdo (tj. katera) kliknil prek "zadnjih 30 sporočil") in našel moj prispevek.

Ki pa bo kratek, ker moram kmalu prinesti vodo za kopanje tamalega!

Partnerji in otroci: nekaj potrpljenja je že potrebno, preden začnejo ljubezenske vitice preraščati novo dimenzijo. Če mali ponoči razgraja, mora biti močno naporno, ker bi jaz, kot tudi moja tašča (njene besede), lahko ubijal, ko sem strašno zaspan.

Čim pa začne dete komunicirati, pa se svet odpre tudi za očete!

Čau, moram leteti! Ne vem, kako Jančiki uspeva biti toliko na RR...

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?