|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM ZA NASVET
28.3.2007 15:14:41   
zupancdam
Pozdravljeni! Imam problem, ki ga ne znam resit.
Bila sem zaposlena za nedoločen cas in sem trenutno na porodniškem dopustu od decembra. Pred 14 dnevi pa se mi na vratih prikaze delodajalec in mi prinese knjigo, ces da je moral zapreti S.P. oz. da je sla firma v stecaj. Skoraj me je kap. S tem da me ni niti obvestil prej, pisno ali govorno, samo prinesel mi je knjigo in odjavo od zavoda za zz. Bila sem zelo šokirana, niti govoriti nisem mogla. Napotila sem se na zavod za zaposlovanje, tam pa so mi rekli naj grem na inspektorat, tja sem poklicala razlozila zadevo ampak mi se niso poslali odgovora. Baje mi pripada tudi odpravnina.
PROSIM NAJ MI KDO SVETUJE, KAJ NAJ STORIM, ALI JE PRAV PO ZAKONU, DA JE TO STORIL.... žE V NAPREJ NAJLEPŠA HVALA ZA ODGOVOR!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROSIM ZA NASVET
28.3.2007 23:19:18   
Anonimen
Če je šlo podjetje v stečaj, potem pravzaprav nimaš kaj. Porodniški dopust gor ali dol, resnično ti preostane samo še RZZ. Dokler si na porodniškem dopustu, boš prejemala porodniško nadomestilo, za naprej pa je odvisno od tega, koliko časa si bila zaposlena. Najverjetneje ti pripada nadomestilo z RZZ (% in trajanje so odvisni od časa zaposlitve).
O stečaju podjetja oz. o prekinitvi delovnega razmerja (ne po tvoji krivdi) bi morala biti ti pisno obveščena najmanj 30 dni pred prekinitvijo. Delodajalec osebno nima kaj delati na vratih tvoje hiše (vsaj uradno ne). Kako je z odpravnino v primeru, če gre podjetje v stečaj, pa ne vem.

(odgovor članu zupancdam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?