Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 15:56:01
|
|
|
|
pety78
|
Enkrat te obišče pred porodom. Sicer se vse tega ne držijo, je pa to tvoja pravica. A se nista dogovorili za termin?
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 16:51:50
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Mene med nosečnostjo ni pršla pogledat.
|
|
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 17:02:20
|
|
|
|
mika
|
mene je obiskala prvi dan, ko sem nastopila porodniško. pogovorili sva se kako v trebuščku napreduje, kaj imam pripravljeno za , mi priporočala še nekaj stvari... pa še to....sploh nisem vedela da pride in me je grdo presenetila, ker sem ravno prišla iz tgovine in sem imela vse rasturano
|
|
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 17:09:31
|
|
|
|
gaya24
|
Js jo imam vsak dan na domu... Že preden sem sploh zanosla Taščo namreč...je patronažna sestra
|
|
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 17:49:20
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Mene je obiskala slab mesec pred porodom, me je pa prej poklicala in se napovedala. Malo sva poklepetali, kako poteka nosečnost, malo mi je povedala o CR, ki me je čakal, pa pogledala je še, če imamo približno vse stvari za . Naslednjič je prišla pa 2 dni po porodu iz porodnišnice. Lp
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 18:39:01
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24 Js jo imam vsak dan na domu... Že preden sem sploh zanosla Taščo namreč...je patronažna sestra tud pri meni je bila vsak dan-je moja mami
|
|
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 19:00:28
|
|
|
|
valentina2006
|
MikyMiska: Prvič slišim, da pride pred porodom , se pravi v času . K men je prišla naslednji dan, ko sem prišla iz porodnišnice .
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 19:17:57
|
|
|
|
Naja30
|
Ponekod pride tudi na en obisk preden rodiš. H meni je prišla prvi dan, ko sem bila doma.
|
|
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 23.1.2008 16:15:28
|
|
|
|
MikyMiska
|
Ja je prišla pa se nič ni najavila prej, danes pa je klicala po telefonu kdaj mam prost termin, ha ha. lp
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?