|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Piščančje meso...kaj pripraviti za jutri? POMOČ!
28.6.2009 11:35:32   
Bambincy
Pozdravljeni!

Ker imam danes več časa bi si želela za jutri nekaj pripraviti vnaprej za kosilo, da bi jutri le pogrela in skuhala prilogo (krompir).

Imam pičančje meso, paradižnik, zelen papriko, zamrznjeno korenje, fižol v konzervi, pelate.... Mi lahko kdo da kakšen dober recept da skuham danes, pospravim v hladilnik, pojemo jutri za kosilo z krompirjem?

NAJELPŠA HVALA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
28.6.2009 11:48:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bambincy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Piščančje meso...kaj pripraviti za jutri?...
28.6.2009 11:49:19   
Nila699
Rižoto smo imeli včeraj. Danes testenine,.. tako da jutri nujno krompir :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
28.6.2009 11:52:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nila699)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Piščančje meso...kaj pripraviti za jutri?...
28.6.2009 12:07:44   
Gina
Prepražiš lahko tudi samo čebulo, korenje (in papriko - al ap tudi ne, če nočeš) pa piščanca, dodaš začimbe (šetraj, koper, peteršilj ali kakšne druge, če so ti bolj všeč - recimo timijan ali baziliko ali pa kar vegeto) in sol, ter vse skup zaliješ s sladko smetano in na kratko prevreš.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Domača ribezova marmelada
Ribez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...




Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?