|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podaljšanje porodniške- Obala
11.3.2008 11:03:27   
Brundula
Zanima me kakšne izkušnje imate s podaljšanjem porodniške. Kakšne probleme ste imele z otrokom, da so vam podaljšali porodniško? Kaj radi podaljšajo ali bol zavračajo prošnje, tako da ne preveč upam na to?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podaljšanje porodniške- Obala
11.3.2008 11:51:48   
NAVT
Meni je zadnjič povedala Kristina (fizioterapevtka iz ZD Kp, ki ima otroke na FTH), da kolikor se spomne, v njeni 7-letni delovni praksi, kjer ima veliko opraviti z dvojčki, so podaljšali porodniško eni mamici. Razlogi so bili v razvoju otrok. To mamico poznam, njuna mala dva nista ne vem kako huda primera. Eden še ni hodil, a je bil na tem da shodi. Zdaj že oba veselo bežita. Porodniška (podaljšana) ji je potekla v februarju. Kako je pa z drugimi razlogi (alergije...) pa ne vem.

Sicer zanima to tudi mene. Naši dve sta motorično zelo napredni, a po drugi strani nenehno bolehni, tako da do sedaj (stari sta 7m in pol) še nista bili cepljeni.

(odgovor članu Brundula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Podaljšanje porodniške- Obala
11.3.2008 15:38:24   
anajmad
Dvojčkom zelo neradi,razen če niso ekstremno nedonošeni,ali da je kaj drugega narobe. Nam niso komplicirali. Res pa je,da je naša Ula rojena v 26.T in takrat tudi razvojno(pri njenih kronoloških 15 mesecih) se je komaj začela plaziti..

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Podaljšanje porodniške- Obala
4.6.2008 21:36:35   
Jesica
Meni so obravnavali vsakega otroka posebej. Vlogi sem priložila vse izvide od porodnišnice in razvojne ambulante. Rodila sem v 31t, enojajčni dvojčici. Danes imata 15m, se plazita, postavljata na noge, hodita še ne. Hodim na NFT. Za enega otroka so mi odobrili dodatno 3m, za drugega pa zavrnili. Probaj, nič te ne stane. Meni v razvojni ni napisala kakega posebenga izvida ali da bi mi kaj 'naložila' glede diagnoze.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Podaljšanje porodniške- Obala
5.6.2008 12:18:02   
Sisy
Naša se je rodila s hudo displazijo kolkov, 4 mesece nosila opornice (šince), sedaj hodiva v RA in na NFTH in SO MI PORODNIŠKO PODALJŠALI.



_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu Jesica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?