|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podarim mleko Aptamil ADC za alergike
15.6.2011 14:19:14   
titas
Mi smo prerasli alergijo na KM in mi je ostalo še eno mleko Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care (ADC). Če ga kupujete in plačujete polno ceno, je kar zalogaj... Podarim prvi, ki se mi oglasi. Rok trajanja je do maja 2012. Prevzem je možen v Ljubljani.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podarim mleko Aptamil ADC za alergike
28.7.2011 16:21:57   
herz30
pozdravljena

slučajno sem prebrala vaše sporočilo da podarjate adc mleko prvemu ki se oglasi.mogoče imam srečo.ravnokar smo prispeli od dermatologinje ki je predlagala uporabo tega mleka.moj mail je zorka.oki@gmail.com  .hvala u svakem primeru .LP

(odgovor članu titas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Podarim mleko Aptamil ADC za alergike
28.3.2014 16:03:41   
mamcamoja
Prodam aptamil ADC, odprla sem ga 26.3. in porabila 5 meric. Mali nikakor noče jesti tega mleka, tako da ga rajši prodam za 20 evrov ali pa tudi manj, ker drugače ga bom mogla preč vržt! Kontakt 051 249 234

(odgovor članu herz30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Podarim mleko Aptamil ADC za alergike
28.3.2014 19:15:17   
herz30
Draga mamca moja, svetujem ti, da zamenjaš mleko ADC za mleko Allernova...naša punčka je po ADC-ju bruhala in se dušila, po Allernovi pa je bilo vse ok. To je isto mleko, samo naziv je drug....Mi smo se držali stroge diete in smo pri enem letu prerasli alergijo na kravje beljakovine. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sedaj smo stari 2.5 let, imamo fantka starega 1.5 let, sedaj pa pričakujemo še enega konec leta...Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Drugače pa če je vaš dojenček res alergičen, potem dobite potrdilo pri alergologu in s tem potrdilom greste h pediatrinji in ona vam napiše recept, tako da v lekarni plačate ceno kot je za navadno mleko, ostali denar pa krije zavarovalnica. Mi smo tudi 5 mesecev kupovali po tem pa smo dobili potrdilo, denar so nam za 5 mesecev vrnili na ZZZZS in potem nadaljevali z Rp. Je pa ta alergija vseekar odveč, sploh pa pri dojenčkih, ker ne trpijo samo oni, ampak tudi starši. Vem kako je bilo hudo, ko sem gledala druge mamice, kako so dajale sadne skute in jogurte svojim malčkom, midve sva pa samo gledali.....po tem pa sva prešli na sojo.....to je katastrofa....Upam, da bo čim manj otrok z alergijo in upam, da bo vaš malček tudi tako hitro prerasel to alergijo. Res pa se držite diete!
Lep pozdrav in srečno!!

(odgovor članu mamcamoja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Podarim mleko Aptamil ADC za alergike
9.7.2014 7:55:25   
licia
Tudi moj malček ima alergijo na KM in jajca..večinoma dojim, tako da sem na dieti, ampak ne samo, da ne smem mleka in jajc, tudi veliko drugega sadja, zelenjave,...uf. Verjetno kot preventiva.
V glavnem..poskusila sem mu dat Allernovo, pa mu je zanič in se strinjam z njim..sprašujemo se ali ne morejo ta okus malo popravit, tudi če s kakšnim sladilom :S Zanima me ali bi mi katera iz obale lahko dala merico Aptamila adc za probat, da ne kupujemo brezveze in mečemo denar stran ALI pa če bi bila pripravljena narediti zamenjavo z Allernovo??
Lahko mi pošljete SMS na 070/416-078

(odgovor članu herz30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?