Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
To že vse veste, da z mojim delava na
že od marca, vendar do sedaj brez uspeha... Imam tudi ščitnico in si vse malenkosti jemljem k
. Danes pa sem dobila izvide iz zdravniškega pregleda za službo, kjer piše da sem zmožna za delo, vendar spodaj piše da sem podhranjena
Imam 160 cm, 46 kg. Ne morem se zrediti, sploh ne vem kdaj sem lačna. Kako naj se zredim? Kak poseben jedilnik? Piše mi še kup drugih stvari, med drugim tudi to da imam znižano vrednost glukoze? Kaj naj bi to pomenilo? Je mogoče, da imam zato težave z zanositvijo? Prosim za pomoč z odgovori. Hvala

.
imam porušenega. Zdaj že 3-ji dan jem na tri ure in me boli trebuh, zdi se mi da me bo razneslo. Poskušam kje najti kak jedilnik za zrediti se. Bo pa res najbolje, da se zopet malo oglasim pri zdravniku in ginekologinji. Vsekakor pa... kot so mi rekle punce - ne misliti na
Moti me, da so to napisali na zdravniškem pregledu za službo... Že tako mi vsi... Joj si suha... Pa čudno gledajo itd...
Jaz mislim, da ni tako grozno, vendar se ene 5 kg res ne bi branila