|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polnjenji lignji
3.3.2013 22:06:47   
Stanislava_
S čim jih polnite in kako zaprete, da fila ne pade ven?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polnjenji lignji
4.3.2013 15:59:55   
josephine27
Mi damo noter cca polovico sirčka ( zdenka al kaj podobnega) pa eno rezino šunke. Za polnjenje vedno izberem večje lignje pa pazim, da so celi. Zaprem pa kar z zobotrebcem.

_____________________________



(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Polnjenji lignji
4.3.2013 21:35:54   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Mi damo noter cca polovico sirčka ( zdenka al kaj podobnega) pa eno rezino šunke.


A ni običajno pršut?

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Polnjenji lignji
7.3.2013 5:31:41   
Hope2
Polnimo samo na ta način:
prepražim malo čebule, veliko česna, dodam repke kozic (ne vložene), solim, popram, na koncu še svež nasekljan petršilj in malo drobtin. S tem nafilam, zaprem z zobotrebcem.

Sem pa čist pozabila na tole jed, moram čez vikend spečtuser posted image


< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.3.2013 5:32:55 >

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Polnjenji lignji
7.3.2013 8:54:40   
caramel
Mi nasekljamo lovke, česen in peteršilj (včasih dodamo malo drobno naribanega sira), dodamo malo olivnega olja in po potrebi žličko, dve drobtin - toliko da masa stoji skupaj, ko jo stisneš med prsti. Zapiramo jih ne, ker ob stiku z vročino itak "skočijo skupaj", poleg tega pa pobegla fila skupaj z malo belega vinčka naredi super omakico. Na hitro jih popečemo v ponvi in dodamo malo vina. Premešamo (da nastane homogena omaka) in posteržemo.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Polnjenji lignji
7.3.2013 17:07:41   
josephine27

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Mi damo noter cca polovico sirčka ( zdenka al kaj podobnega) pa eno rezino šunke.


A ni običajno pršut?


Ne vem kaj je običajno. Mi damo prav šunko. Pršuta nam je škodauser posted image

_____________________________



(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?