|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč - rizična nosečnost
11.10.2011 12:18:22   
srečki
Pozdravljene punce,

zanima me ali katera ve (delam na novi nosečnosti) ali me bodo dali v rizično nosečnost ali ne? Naj povem, da v 1.user posted image nisem imela nikakršnih težav....no je bilo še nekaj hujšega, plod je odmrl v 23t in sem morala roditi. Vzroka niso našli, ker so v KC tako malomarni, in niso naredili nikakršne analize na otročku. Sedaj pa ne vem ali bom v 2. user posted image doma ali ne, bi pa rada vedela. Če je imela slučajno katera isti problem ali ve za kakšen primer bi prosila za odgovor.

Hvala, lep dan še naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč - rizična nosečnost
11.10.2011 12:21:06   
Anonimen
Jaz bi rekla, da na osnovi problematike v prvi nosečnosti ne dajejo na bolniško. če nosečnost poteka normalno, se plod razvija, itd. delaš, če so komplikacije si v bolniški.

(odgovor članu srečki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomoč - rizična nosečnost
11.10.2011 12:23:38   
ronja
Ne, samo zaradi prejšnje nosečnosti ne boš šla v bolniško. Sama sem imela odstop posteljice, za katerega je dokazano, da se ponavlja pri istih ženskah, pa sem vseeno delala, dokler ni bilo nekaj drugega narobe. Mirno delaj dalje (v službi in na otročiču) in ti želim, da gre v drugo boljše.
Je pa pri januarčicah janchek, ki je tudi imela podobno zgodbo (ni plod umrl, je pa tudi morala rodit v 24. tednu zaradi nepravilnosti zapiranja nevralne cevi ali nekaj takega), pa tudi še pridno dela zdaj, v naslednji nosečnosti.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pomoč - rizična nosečnost
11.10.2011 17:38:19   
Najaa
Odvisno od tega, kaj je bilo narobe v prejšnji nos. Naša druga punčka je umrla v 32t zaradi odstopa posteljice, posledično je bila shirana in zastoj v rasti... vse to zaradi pritiska in (baje) nos. sladkorne. Tako da v nasl. nosečnosti sem bila vodena kot rizična v porodnišnici in bolniška, nič dvigovanja, dieta... ma vse no. Je pa res kar pravi ronja, namreč odstop posteljice se je ponovil le da sem tokrat krvavela, pred tem pa ne, zato se je tudi zgodilo najhujše.
Kar se tiče vzrokov odmrtja plodu... kot starš imaš vso pravico zahtevat papirje z obdukcije, ki je sigurno bila. Fora je le v tem, da strašno dolgo traja, da pridejo papirji do ginekologa. Mora pa jih tvoj G dobit.


< Sporočilo je popravil Najaa -- 11.10.2011 17:41:15 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pomoč - rizična nosečnost
11.10.2011 22:26:00   
srečki
Najaa,

jaz ne morem nič več zahtevati, kot sem napisala je ena k dela obdukcije pri mojem otročku tega ni naredila in v kartoteko napisala, da zaradi pomanjkanja kliničnih podatkov neopravljena analiza :( Seveda sem bila po vsem tem tudi tam osebno so se opravičili vendar nažalost vzroka ne bomo nikoli vedeli. Moja G je rekla, da bom pač v naslednji nosečnosti morala veliko preiskav naresti, ker je vzrok neznan. Aja naj še dodam kaj točno je bilo plodek jer bil velik le za 17t jaz pa sem bila noseča 23t. Tako, da je bil zastoj rasti in na žalost je srček prenehal utripati.

LP

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pomoč - rizična nosečnost
6.12.2011 20:20:18   
Neža7
Jaz sem imela pri 1. user posted image  razpok mehur v 19.t.... Vzroka niso našli. Naš punčka je tudi bila zdrava.
Sem čakala 6mes in sem ponovno zanosila. Takoj mi je dala G bolniško za rizično nosečnost.
2. user posted image  sem rodila pri 34.t s tem, da sem prve popadke dobila pri 30.t tednov, da sem ležala 1 mes pred CR.
3. user posted image  je bila presenečanje user posted image  tudi pri tem sem bila takoj na bolniški. Rodila pri 39.t s tem, da sem imela pti 19.t krvavitev zaradi predležečo posteljico (nizko posteljico) ležala skoraj 2 tedna v bolnici. Bilo odpuščena in se vrnila po 2 tedna s hudo krvavitve potem sem ležala do konec nosečnost oz do CR pri 39.t (4,5mes v bolnici)

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?