|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodnišnica Feldbach, različni načini poroda
4.9.2006 10:36:43   
robida76
Najprej lep pozdrav vsem skupaj! Tja, verjetno nas kar dosti - sploh prvorodnic - muči vprašanje, kje roditi. Sem iz Maribora in v začetku nosečnosti sploh nisem razmišljala o porodu kje dugje kot v MB. Potem pa me je moja ginekologinja opozorila na to, da morda bi mi pa bilo všeč kje drugje, glede različnih načinov poroda (rimsko kolo, porod v vodi, na pručki, epiduralna...): Ptuj, Slovenj Gradec, Feldbach... Malo sem brskala po naših in tujih forumih in našla kar pozirivne izkušnje s porodnišnico v Feldbachu (pred Grazem). Posim tiste, ki imate s porodnišnico v Feldbachu kakšne izkušnje, da jih delite z nami in nam jih na kratko opišete.
Naj omenim še to, da me v prodnišnici MB najbolj moti to, da je enostavo premalo osebja, prevelika hektika...

Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
5.9.2006 15:54:15   
soundb
Pozdravljena
tudi jaz sem se odločila za porod v Feldbachu, 28.9.2006. Kdaj greš pa ti?
slišala sem samo pozitivna mnenja, od prvega dne od kar sem noseča nisem razmišljala o drugem kraju kot o porodu v Feldabachu, mogoče tudi zato, ker imam tam svojega ginekologa.

Kar se tiče prijaznosti osebja, je "baje" brez veze zgubljat besede. Sestre so tam zaradi tebe in ne ti zaradi njih; kar koliko potrebuješ ti pomagajo, povedo,....

(odgovor članu robida76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
6.9.2006 10:26:48   
Kato
Pozdravljene,

Tudi jaz razmišljam o porodu v Feldbachu in sicer iz večih razlogov. Trenutno ima moj malček prečno lego in vprašanje je ali se bo sploh pravilno obrnil (sedaj smo 32 teden, PDP 29.10.), tako da nas verjetno čaka carski rez. Poleg tega imam še druge probleme, ki bodo verjetno onemogočili naravni porod.
Jaz tudi nisem razmišljala o porodu kje drugje kot v Mariboru, pa mi je zadnjič moja ginekologinja svetovala naj razmislim še o drugih možnostih (Feldbach in Ptuj), saj v MB preveč komplicirajo pri carskih rezih. Res je, da sem slišala že mnogo zgodb, ko so ženske rojevale tudi do 24 ur, preden so se končno odločili za carski rez. Groza me je tudi, ker baje dostikrat čakajo na smeno, da pride drug doktor v službo.
Ker je to moj prvi otrok je razumljivo, da sem še bolj zaskrbljena. Zdaj sem si dala 1 teden časa, da se odločim in malo pozanimam o drugih bolnišnicah.
Upam, da se bo oglasila še katera, ki ima v Feldbachu izkušnje (dobre ali slabe).

LP

(odgovor članu soundb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
6.9.2006 17:23:05   
anarabarbara
Halo!

V Feldbachu je rodila pred kratkim moja soseda in baje da lahko samo pohvali porodnisnico. Jaz sem rodila v Mb in mi je bilo grozno zaradi IZJEMNO neprijaznih sester na oddelku (npr. prvo jutro po porodu sem poskusala dojit, pa mi je ena skrajno neprijazno rekla, da s takimi dojkami nikoli ne bom mogla nikoili dojit!!? Potem sem ji rekla, da pa sem ze v porodni sobi dojila, nakar je zgrabila mojo dojko (ravno je pospravljala zajtrke in imela cel vozicek skoraj nalozen in si NI umila rok) in jo dala otroku v usta. En dan je pa zjutraj (po neprespani noci - spala 2x po 20 min) zacela vrescat name, da nimam pospravljene nocne omarice in me zacela sprasevat, ce imam doma tudi tako razmetano...
Zoprno je tudi to, da si ne mores odpocit, ker stalno nekdo hodi v sobo (npr. ob polnoci in ob 3h ponoci pridejo previt otroka (prve 2 dni) in to naredijo tako, da prizgejo glavno luc in z glasnim govorjenjem vrzejo pokonci celo sobo, potem pa zjutraj v razmakih 10-40 minut: merjenje temperature, snazilka, razdeljevanje zdravil, odnesejo umazano perilo, prinesejo cisto perilo, vizita (ponavadi tecnega) ginekologa, vizita pediatra (ki vsako tvoje vprasanje smatra kot napad na njegovo strokovnost ali pa ti zabrusi, da si zivcna in da se otrok zaradi tebe toliko joka ali pa te vprasa ce je to tvoj cetrti otrok, ker nimas pravice povedat, da se ti zdi prevec zaspan itditd kot da jim gres z vsakim svojim vprasanjem skrajno na jetra), pa prinesejo/odnesejo zajtrk in potem se posebej prinesejo/odnesejo caj, pa so tecni, ce se ot4rok joka in nisi pojedla pravocasno.........
Porodno sobo pa lahko samo pohvalim - super babica in ginekolog!!! Pa sestre na intenzivi so super in brez njih verjetno res nikoli ne bi dojila.
ce potegnem crto so za otroka zelo dobro poskrbeli, do mene so se pa zal obupno obnasali.
Srecno, kjerkoli ze boste rodile!!!

(odgovor članu robida76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
8.9.2006 8:45:20   
robida76
Jaz imam PDP 12.10.2006, na ogled porodnišnice v LKH Feldbach pa grem v četrtek 14.09.2006. Tam baje naredijo tudi nekaj preiskav, pa tudi natančneje se lahko pogovoriš z anestezistom za epiduralno...
Gre tvoj partner zraven? Zna angleško ali nemško? BAje itak to ni tako pomembno, me pa vseeno zanima.
Soundb, si se odločila za 4-, 2- ali enoposteljno sobo. JAz bi imela dvoposteljno, ker se mi zdi, če greš na WC, pa pod tuš, da je vseeno dobro, če je kdo, ki malo pogleda na tvoje detece tistih par minut. Pa še doplačilo 8€ ni ravno pretirano.

(odgovor članu soundb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
10.9.2006 13:35:18   
soundb
RUBIDA76, od kje imaš podatek koliko je potrebno plačat? Imaš kakšen cenik?
Jaz sem se odločila za enoposteljno sobo, ker bo partner z mano ves teden. en dan prej moram priti noter da mi naredijo preiskave, ker imam carski rez. Tudi jaz ne znam ravno perfektno nemško, nekako se bomo že zmenili; baje so sestre ful prijazne in se trudijo govorit počasi, če jih ne razumeš ( kolegica je rodila pred dvema letoma v Feldbachu in mi je to povedala )
Če imaš kakšen cenik ga prosim posreduj

Jaz grem gor 28.9.2006

(odgovor članu robida76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
10.9.2006 17:54:07   
robida76
Celega cenika nimam. Ko sem bila pri dr. Miglarju, mi je ta dal en kratek spisek: kaj vse rabiš za porod v Feldbachu, kako do tja, kaj rabiš potem za prestop meje z otrokom... Med temi podatki je tudi, da je doplačilo samo za nadstandardno oskrbo v dvo- in enoposteljnih sobah in, da je dnevna participacija 8€... Prenočitev očeta pa je 30€.
Si iz MB ali okolice? Ali je otrok obrnjen z nogicami navzdol, da greš na CR?

(odgovor članu soundb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
11.9.2006 0:30:17   
soundb
robida76; sem iz MB; že pred zanositvijo sem imela probleme z maternico-cista; zato smo se odločili za CR; tudi meni je g. Migler dal tisti list na katerem pa je pisalo da je cena pri normalnem porodu 600 EUR, pri CR pa 1600 EUR za dvoposteljno sobo. Na drugem listu pa piše, da je dnevna participacija 8 EUR. Zdaj pa res več ne vem. A si ti tudi iz MB? Ali ful dobro obvladaš nemško ali angleško? Mene je edino to malo strah, ker sicer govorim nemško vendar pa ne obvladam ravno vseh teh strokovnih besed, tako da bom imela zvestega spremljevalca-slovar.

(odgovor članu robida76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
11.9.2006 10:01:26   
robida76
Prvič slišim, da je treba zdaj za porod v Feldbachu kaj plačati. Jaz grem tja rodit z Evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja (to je kartica, ki jo imaš tudi za HR...), ki krije stroške poroda. Tako, da kolikor jaz vem, je treba samo za nadstandard (dvo-, enoposteljna soba) doplačati, no , kar se pa tiče CR pa ne vem. Vem tudi, da niti za epidrualno ni treba nič doplačati, plačaš samo prvi pregled pri dr. Miglarju, cca. 7.000-15.000 SIT, potem se dogovrita za termin, ko si greš ogledat porodnišnico in potem, ko je čas, greš na pot.
Vprašaj, morda lahko tudi tebi krije nekaj stroškov naša zdravstvena kartica - v treh dneh jo dobiš na dom, če jo naročiš preko interneta.
Lp, robida76

(odgovor članu soundb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
11.9.2006 10:05:28   
robida76
Kar pa se nemščine tiče, na RTL na TV je vsak dan pol ure oddaja o parih ob porodu, tam lahko spoznaš nekja tipičnih izrazov iz porodništva v nem. jeziku. Oddaja je ob 10.00, morda ti bo kaj pomagalo. Drugače pa meni nemščina ne dela velikih težav, se mi pa včasih kar konkrteno zatakne jezik! Moj partner pa razume sicer nemško, vendar mu govorno ne gre najbolje, ampak baje to sploh ni ovira, tako so tudi druge iz izkušenj opisale na forumu. Tako, da mislim, da nimaš kaj bati!

(odgovor članu robida76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
11.9.2006 16:25:59   
soundb
saj ne mislim, da moraš porod plačat. Vse ti krije zdravstvena kartica. Doplačati moraš za nadstard in partnerja, epiduralna je brezplačna.
Jaz sem tako redna pacientka pri dr. Miglarju in že nekaj let hodim konstantno k njemu. Ravno čakam na odgovor, kako je s plačilom. Ti javim takoj, ko me obvestijo.

(odgovor članu robida76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
13.9.2006 19:30:59   
robida76
Hojla Soundb!

Si že dobila kak odgovor glede cen?
Javi prosim.

Lp!

(odgovor članu soundb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
23.9.2006 0:28:30   
soundb
nimam nekih točnih podatkov; za partnerja je treba plačati cca 30 - 40 EUR na dan; za rojstni list ali nekaj je  treba plačati cca 25 EUR, za enoposteljno sobo pa nekih par evrov. Po telefonu niso hoteli nič točno povedati.
Grem pa jaz v tem tednu gor in se vrnem nekje 5.10.; takrat ti lahko točno povem, koliko bom plačala

Lp

(odgovor članu robida76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
23.9.2006 0:52:53   
rija
Samo toliko: nadstandard se plača...partner pa ne more biti s tabo v porodnišnici....porod gre na kartico, epiduralna in vse ostalo tudi.

(odgovor članu soundb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
7.10.2006 16:18:47   
soundb
evo nas; sva se že vrnile s porodnišnice Feldbach. Takole: porodnišnica je zakon, osebje je tako prijazno, da ti je že kar nerodno- ful so se trudili tudi okrog sporazumevanja;
imela sem svojo sobo in moj partner je bil celih 5 dni z mano v sobi: tam je prespal in tudi jedel.
Kar pa se tiče plačila: plačati sva morala 2500 EUR kavcije in sedaj čakam, da mi bodo poslali račun in neko razliko denarja mi bodo vrnili. Je pa tako: za partnerja se plača cca 40 EUR na dan, za nadstard-torej enoposteljna soba pa od 1200 do 1800 EUR; plačati je potrebno še rojstni list 25 EUR



(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
26.11.2006 15:32:27   
robida76
Hojla!
Najprej čestitke user posted image  Soundb za tvojo hčerkico in vsem, ki ste v tem času postale mamice!
Končno sem našla nekaj časa , da vam napišem še mojo izkušnjo. Torej: osebje je nadvse prijazno, jaz sem imela nujni carski rez, in pri EA se je nekaj zakompliciralo, tako, da 5 dni nisem mogla niti pokončno sedeti, kaj šele stati. Tako je več ali manj osebje "porihtalo" tamalega in mi ga nosilo na podoj.  Zelo priden je bil tudi mladi atek, ki se je vsak dan vozil  Feldbach, da bi se najin sinko lahko vsaj z njim cartal, kar sta cel dan tudi izkoristila. Kot novopečena mamica sem vsakič zaskrbljeno s solznimi očmi gledala za sestro in sinkom, ko so ga odpeljali rekoč naj si jaz malo odpočijem. Sprva tega nisem želela, ampak čez nekaj časa te počasi premaga utrujenost in ponujeno pomoč sprejmeš. Ko so mi ga prvič odpeljali, sem jokaje za sestro zaklicala, naj ga prosim ne pustijo jokati in sestra mi je smeje odgovorila, da to sigurno ne. Ko sem bila čez nekaj dni malo pri močeh, sem šla pogledat kam odpeljejo te naše malčke na čuvanje. Bila sem nadvse presenečena, ko sem videla, da v tisto "Kinderzimmer", kjer malčki niso kar tako naloženi v vozičke eden poleg drugega in jočejo vse vprek, ker enostavno ni dovolj oseja, da bi se jim posvetilo, nasprotno: dojenčki so ležali v svojih posteljicah in mirno spali. Tu pa tam je kakšen zajokal in takoj je pritekla sestra in ga ali previla ali nahranila ali peljala k mamici na podoj ali pa samo malo pocartala. V isti sobi lahko mlade mamice tudi dojijo, previjajo svoje otroke, jih kopajo ali pa samo malo cartajo ob mirni glasbi. No, da se ne bom preveč razpisala, skratka osebje je res zelo prijazno, kar ogromno pomaga pri sprostitvi in, če bi se ponovno odločala, bi se odločila za porod v Feldbachu.
Jaz nisem rabila nič plačati, razen rojstnega lista in sicer 25€ - vsaj zaenkrat še nisem dobila nobenega računa, moj sinko pa je pokukal na svet 19.10.2006.
Če katero še kaj zanima naj kar vpraša in z veseljem ji bom odgovorila.
Lep pozdrav vsem skupaj user posted image  !

(odgovor članu soundb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
30.11.2006 22:27:40   
glista
Živ,

robida76, najlepša hvala za tvoj opis porodnišnice.
A lahko poveš prosim še kako je s sobami, ali si bila v sobi sama, je možno, da je dete pri tebi ves čas?
Pa ali je potrebno kak posebej plačati ali doplačati. Npr. če je mož pri porodu ali svojo posteljo, a je možno, da je mož kar pri tebi ves čas?
Vem, nadlegujem s temi vprašanji, vendar ne poznam te porodniošnice in ti bom zelo hvaležna za vse informacije ali uporabne nasvete.
Lep pozdrav,

Pija.

(odgovor članu robida76)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
7.12.2006 10:39:08   
robida76
Kar se tiče, da bi bil partne ves čas zraven: ko sva bila tam sem vprašala sestre, če obstaja kakšna možnost da atek prenoči tam, pami je odgovorila, da te možnosti ni. Kako je to Soundb uspelo, moraš njo vprašati. Kar pa se tiče enoposteljne sobe pa sem tuid vprašala pa mi je bilo rečeno, da je treba doplačati najmanj 800€ za 4 dni in je dobro za to reči po porodu, da ne bi napak razumeli in ti še poroda zaračunali, namesto samo doplačila za nadstandard. Ti pa moram povedati, da sem bila v sobi še z dvema in bilo je prav prijetno. Mislim, da če si v sobi sam ti je malo dolgčas, pa še ko se greš tuširati, na WC ti nihče ne more na hitro ta malega pogledati, pa malo poklepetaš o različnih izkušnjah...
Ja, imajo pa "rooming in" kar pomeni, da imaš lahko ves čas otročka pri sebi, ko pa se želiš malo odpočiti pa ga lahko brez skrbi za kakšno urco dve ali pa dokler se ne zbudi in se hoče dojiti, neseš popazit k sestram v "Kinderzimmer". Ko bo lačen ti ga bodo pa prinesle.
Če imaš še kakšno vprašanje, kar izvoli, za prenočitev očka pa vprašaj Soundb.
Lp!

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
7.12.2006 18:44:13   
Mafin
Pozdravljene vse skupaj!

Tudi sama cakam na porod v Feldbachu. Bila sem pri dr. Miglarju na pregledu v njegovi ambulanti v Mariboru, 22.12. pa imam pregled pri njem se v Feldbachu in takrat bom lahko tudi sama kaj vec povedala o tamkajsnji bolnisnici.
Je pa tudi meni dal list z informacijami o poti, dokumentih itd., na katerem tudi pise, da se placa samo nadstandardna soba 8€ na dan in nic drugega, rabis pa seveda evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja. Tudi carski rez ali epiduralna se ne zaracunavata posebej; celo vprasal me je, kako si zelim roditi. 
Za porodnisnico v Feldbachu pa sem izvedela od treh razlicnih znank, ki so ze rodile tam in tudi one niso placale popolnoma nic (no, razen tistega mednarodnega potrdila za otroka 25€), pa tudi z osebjem so bile izjemno zadovoljne!
Kot pa sem ze prej napisala, bom pa kaj vec povedala, ko se vrnem iz pregleda konec decembra, se vec pa, ce se bom odlocila tam tudi roditi (rok imam 27.1.2007).
Do takrat pa uzivajte v nosecnosti user posted image  ali pa s svojimi ze rojenimi malcki! user posted image

LP, Mafin

(odgovor članu robida76)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
8.12.2006 8:56:37   
robida76
Pozdravljene!
tudi jaz sem pri dr.Miglarju dobila tak listek, ko pa sem ga vprašala koliko stane enoposteljna soba pa mi je rekel, da ne ve točno, vendar pa je drago, nekje 800€ za štiri dni, še pa sama povprašaj, kot si že rekla, morda pa drži to kar na tem listu piše.
Želim vam lepo nosečnost oz. kar največ lepih trenutkov z vašimi malčki!

(odgovor članu Mafin)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
30.1.2007 18:47:28   
Klarita
Robida76, vesela sem, da ste nekatere že rodile v Feldbachu, da ste zadovoljne in da to delite z nami. Tudi jaz bi rada šla gor pa me zanima nekaj: Kako je bila pot gor? Je bila panika na avtocesti, mene je malo strah, da ne bom uspela prit gor.

(odgovor članu robida76)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
31.1.2007 11:07:56   
srilanka
Jaz tudi grem gor rodit. Verjetno že ta teden, ker sem že čez pdp. Najkasneje pa v ponedeljek, ko je 10.dan. Bližje je po stari cesti (če si iz mb), okoli 50 minut, po avtocesti pa 1h in 20minut. Sicer pa greš prej na ogled porodnišnice in pregled, pa lahko potem presodiš kar se poti tiče. Pravijo pa tudi, da še nobena ni rodila v dveh urah.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
12.2.2007 9:43:46   
Freycha
Tudi sama se zanimam za prvi porod v AUT, predvsem zato, ker si želim roditi v vodi. Vse, ki ste rodile gor (in še berete ta forum)bi vas prosila, če imate kako kontaktno številko oz. kako ste prišle do dr. Miglarja v MB??

Hvala za vsako pomoč!

pdp je sicer šele 12.7., ampak bi se rada pripravila na vse in dovolj pozanimala do poroda.

(odgovor članu srilanka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
14.3.2007 8:35:03   
Mafin
Zdravo punce!

Tudi sama sem preko dr. Miglarja 22.1. rodila v Feldbachu. Moja izkusnja je cudovita in lahko porodnisnico in osebje le pohvalim. Kar zadeva poti gor, ni panike, sploh za tiste, ki ste prvic nosece. Dovolj casa je. Sama sem izbrala pot po avtocesti, ker je le manj ovinkov in rabila za to dobro uro voznje. Kar pa zadeva placilo, pa zadostuje evropska kartica zdravstvenega zavarovanja. Vsaj 3x sem vprasala, ce je treba kaj doplacat in vedno so mi zagotovili, da ni potrebno doplacat nicesar, saj imam urejeno zdravstveno zavarovanje in evropska kartica zato zadostuje. Placala sem le priblizno 25€ za dokumente za otroka, da ga lahko pripeljes cez mejo in tukaj uredis vse potrebne dokumente. Glede osebja pa vse samo pozitivno: prijaznost in ustrezljivost sta dejansko na prvem mestu, tako da mi je bilo zelo vsec.
Toliko na kratko o moji izkusnji, ce pa se katero kaj zanima, pa kar pogumno!

Prisrcen pozdrav vsem! user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Porodnišnica Feldbach, različni načini po...
2.4.2007 18:45:21   
kaya2007
oj! mene pa zanima, ali obstaja tudi možnost, da otrok ni ves čas pri tebi? Pa kakšno, ki je bolj vešča v jezikih bi vprašala, kako se reče rezanje presredka?

(odgovor članu Mafin)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?