Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ostalo pride samo ....
začela delat brez folne kisline in brez kakšnih predpriprav. Če imaš redno menstruacijo ti predlagam, da si na internetu poiščeš koledarček za plodne dneve. Jaz si siecer ne računam O, ker se ne želim preveč obremenjevati.
. Heheheh. No jaz se ne bom obremenjevala, ker je bolj tak tihi dogovor - bo ko bo. No vsaj upam, da se ne bom. Na konc koncev itak ne veš dokler ne probaš.
.
. Sicer sem kajenje zmanjšala od kar delava na bebici. Edino stresu se ne morem izogniti. Po naravi sem kar flegma ampak imam zelo stresno službo, zadnje mesece pa še je posebej na firmi vse narobe. Službe še zaenkrat ne bi rada menjala, ker imam za nedoločen čas in bi v primeru
imela porodniško... tako da ne vem več kako se naj izognem vsemu temu stresu. Upam da to ni razlog zakaj že sedem mesecev ne rata.
, pol pa v akcijo.... Upam, da čim hitreje rata pa se obvezno beremo. Moram vas vse skupaj pohvalit, ker ste vedno pripravljene svetovat in pomagat. Pa da se še pohvalim, da je v soboto moja prijateljica rodila hčerkico in sem nepopisno vesela.
... Ma kaj je res vse v psihi? Samo sej jaz se ne obremenjujem... No vsaj mislim, da se ne.