|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregrada in neredne menstruacije
6.6.2007 20:09:31   
zvezdica.1
Pozdravlene!
S fantom se trudiva ze 1leto. da bi zanosila pa nikakor ne uspeuser posted image .  Ginekologinja mi je odkrila pregrado in je rekla, da je pregrada majhna in da  mi ni treba na operacijo za odstranitev pregrade. Da pregrada ni problem, da ne zanosim. Imela sem tudi neredne mensruacije, po 4 mesece mi je zamujala. Ginekologinja mi je dala tabletke Primolut-Nor za redne menstruacije. Tri mesece moram jemati te tabletke. Septembra pa moram iti nazaj, ce do takrat ne zanosim me bo dala na preizkave. Prosim vas za odovore!  

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 7.6.2007 18:58:11 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne morem zanositi
6.6.2007 20:15:40   
sayuri
Jah, tko kot je rekla zdravnica. Čez poletje boš videla, kako bo. In če do septembra ne zanosiš, greš lepo nazaj, kjer se bojo začeli obema posvečati.

Samo ne bit preveč žalostna user posted image . Enim rata prej, drugim kasneje. user posted image

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ne morem zanositi
6.6.2007 20:58:55   
DaisyE
Tako je ja, kot je tršica sayuri rekla. user posted image user posted image user posted image

Malo si paf, ko ugotoviš, da je že eno leto mimo, ampak pol se pa sprijazniš in si vesel, da se stvari kam premikajo. Jaz mislim, da je še vedno najhuje to, da ne veš, kaj je pravzaprav narobe.

Pol ti pa vsi rečejo, da se morš sprostit, pa bolj ko se sproščaš, bolj si nor. user posted image user posted image user posted image  

Ko pa veš, je pa spet fajn. Pa včasih je samo kakšna malenkost.

_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ne morem zanositi
7.6.2007 9:18:15   
andreja2000
Ko jaz nisem zanosila po letu dni sem bila tudi čisto paf in nesrečna.Nekje po letu dni sem dobila napotnico za neplodnost in bližalo se je že skoraj 2 leti in jaz še vedno nisem bila user posted image .Potem pa sem zanosila ravno v tistem mesecu,ko bi naj imela prvi pregled.Ja,to je bilo res čudovito.
Vem,kako te skrbi in kako se počutiš.Jaz ti iz srca želim,da te user posted image  obiščeta čim prej.Žal je pač tako,da je enim dano prej,drugim kasnej,a ne obupaj,tudi tebi bo dano,srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?