|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehrana otrok-kosilo
16.2.2007 9:45:06   
muza


Kako imate urejeno prehrano otrok (npr. 2,5 letnikov) ob delovnih dneh. Ko pridete iz službe imate npr. ob 16.30 ali 17. uri kosilo. Otrok ima kosilo v vrtcu med 12. in 13. uro. Po spanju ima za malico kakšno sadje ali kos kruha.
Ko ga pripeljete domov ali je kosilo z vami?

Namreč razmišljam, da bi vsaj začasno opustila pripravo kosilo za otroka, ker dostikrat kuham predvsem zanj (služba, rekreacija, obveznosti,..).  Vedno skušam pripraviti kaj dobrega in zdravega, otrok pa potem ne poje skoraj nič ali zelo malo. Izgleda, kot da ga silimo s popoldanskim kosilom in očitno sploh ni lačen. Tako mu sedaj dajemo sadje ali jogurt ali kakšen domač štrudelj, kompot, kakšno mini čokoladko pri babici, če izrazi željo dobi graham ali polnozrnato žemljico,.....

Vem, da je to čisto OK, ker dosti otrok skorajda ne poje pravzaprav nič. Pa vendar, kako imate urejeno s prehrano pri vas?



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehrana otrok-kosilo
16.2.2007 9:50:47   
srki
Ko pride iz vtca, običajno je kosilo, ki je že kuhano, skuha moja mami. Ko pridem iz službe (okoli 16. ure), se mi včasih tudi pridruži, tako za družbo. Včasih pa je šele takrat, ko pridem jaz. S hrano ga ne silim, je že dovolj velik, da sam izrazi željo po tem, da bi jedel in kaj bi jedel.

(odgovor članu muza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prehrana otrok-kosilo
16.2.2007 9:57:36   
nuala
V vrtcu je kosilo ob 11.30, malico dobijo ko se zbudijo ob 14 - 14.30.

Pri meni dobi popoldan kakšno sadje, včasih tudi kruh ali kaj sladkega ob cca 16.30 in večerjo ( kruh in sirni namaz, kruh in pašteta, hrenovka in kuhana zelenjava, zelenjavna juha, testenine, ... ) ob cca 18 - 18.30.
Pred spanjem pa popije še mleko.


_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?