|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za POMOČ
28.12.2007 10:10:16   
biser22
Pozdravljene drage dame!

Sama še nimam otročička pa vendar delam tem (zaenkrat še neuspešno) rada pa bi vprašala za nasvet glede mojega bratca, star je 6 let in zadnje čase smo opazili, da kadarkoli se zvečer oz. ponoči zbudi, pa gre npr. lulat, ne ve več, kam naj gre, ravno danes se je to zgodilo precej presenetljivo, odšel je na wc, potem pa je stal pred vrati sobe, gledal in čakal, jaz ne vem, prosim, svetujte mi, ali je možno da je z njim kaj narobe, je katera mamica imela podoben primer, prosim za nasvet, naj pa še omenim, da ga zadnje čase zjutraj veliko krat boli glava.

Prosim za nasvet, zelo bom hvaležna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za POMOČ
28.12.2007 10:20:36   
Anonimen
Meni se tole zdi tako, kot bi ga "luna nosila". Pri moji nečakinji je bilo podobno, le da ona ponavadi najprej še stranišča ni našla, potem, ko so jo tja usmerili in se je polulala, pa seveda tudi svoje sobe ni našla. Je pa ni nič glava bolela  in če se to pri vas do sedaj ni pojavljalo, bilo mogoče pa vseeno o tem dobro povprašat pediatra.

(odgovor članu biser22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prosim za POMOČ
28.12.2007 10:28:14   
biser22
ja res je, tudi sama sem pomislila na to, mislim, da bi to bila ena izmed rešitev, prav imaš, hvala ti Splišni.

lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?