|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za pomoč
17.9.2006 16:16:07   
zorica


Sem v obdobju, ko bi naj (čeprav upam da ne ) dobila user posted image .
Danes pa sem opazila, da imam blag sirast izcedek.Je brez vonja, nič me ne peče, vidim ga le na hlačkah.Pa še to majhna količina.

Prebrala sem kar nekaj o tem, pa me zanima še vaše mnenje.Vem da gre verjetno za glivično okužbo, katero lahko povzroči marsikaj, med drugim tudi nosečnost ?
Nisem preutrujena, niti v stresu, niti ne jem antibiotikov ali kaj podobnega.

Pišejo da v primeru okužbe ful srbi in peče.Ampak jaz nimam tega.Kaj menite ve ?


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za pomoč
17.9.2006 19:39:26   
ninocka
Baje so za nosecnost znacilne tudi pogoste gljivicne okuzbe. Jst jih nisem mela v nosecnosti, se mi pa obcasno kaksne pojavi. Takrat me pa pece in srbi. Tko da res ne vem, kaj bi blo pri tebi - mogoce je ravno zacetek okuzbe, pa se ne srbi?
Najboljs, da jutri poklices svojo G in povprasas za mnenje.
Za ugotovitev nosecnosti pa vseeno naredi test, ker to ni ravno pokazatelj. Pa seveda drzim pesti za user posted image user posted image .


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prosim za pomoč
18.9.2006 13:49:17   
iwa
Tudi meni se dogaja nekaj podobnega, 16. naj bi jo dobila pa je še ni. Že kak teden pa imam kar močen beli tok, kot neraztegljiva sluz, me pa nič ne srbi, ne peče... sploh pa vem da ni od gljivic, ker je takrat ta izcedek drugačen. Ne vem točno kaj bi bilo to, je pa Pušenjak na MON-u povedal da če se ti še po O skoz ponavlja sluz je to znak povišanega progesterona, kar pa v tem delu cikla itak ni nič nenavadnega (menda gre za presežke progesterona). Toliko vem, vendar mislim da to ni nič nujno povezano z user posted image !
Kakorkol, zorica, želim ti da čimprej ugledaš user posted image user posted image ! Kdaj boš pa delala test? user posted image

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prosim za pomoč
18.9.2006 18:01:47   
zorica


Izcedek nimam več, bilo ga je res komaj opazno - pa vseeno.Danes sem naredila on test iz mullerja ki bi naj pokazal že po 10dneh oploditve, pa je bil negativen.
user posted image pa še ni, čeprav mam že cel dan občutek da je prišla in potem letam na wc



(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Miti o zanositvi: Drži ali ne?
Če/ko želimo zanositi, se poslužujemo raznih tehnik, poslušamo vsak nasvet, ki bi pripomogel k temu, da bi hitreje zanos...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?