|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punta Cana
16.2.2012 14:03:51   
ŽanaTaja
Pozdravljene punce...
Zanima me, če je katera bila v Punta Cani..v katerem hotelu in kakšne ima izkušnje...Mi bi radi potovali v Punta Cano, pa me zanimajo kakšne inf iz prve roke...
Full full hvalauser posted image

lp

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 16.2.2012 19:58:11 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PUNTA CANA
16.2.2012 14:51:00   
enkratna
Bila 2x v Dominikani, na Punta Cani področju. Zaljubljena sem to morje, te plaže, to vreme user posted image


2007 - Bavaro Barcelo - kr ok, fantastična plaža/morje, razen hrana je bila včasih malce "spajcana" (glavna restavracija je bolj na prostem, tako da je bila kakšna stvar (jogurti, narezano sadje) po 2 urah po odprtju že mičkn topla). Šli smo v začetku oktobra, tako da smo naleteli na 2-3 kratkotrajne plohice, nč omembe vredno. Morje čisto za 5 zvezdic, ribice ti priplavajo takorekoč v naročje.
2009 - RIU Yucatan: fantastičen hotel, odlična hrana, izbor, prostorni bungalovi/postelje, ruma zastonj kukr češ user posted image ... ma vse všeč, plaža mičkn manj (palme so nižje kot v prejšnjem hotelu user posted image )). Šli smo konec oktobra, temperature so bile že znosnejše. Morje včasih malce "travnato". Wi-fi/zastonj internet v predverju... če te slučajno zanima :)
Oba hotela sta imela krasni animaciji, pri drugem je fajn še eno mini-mestece zraven, kjer imajo ulico trgovinic, pa večerni žur na ulici... pa vsaj eno poroko na plaži boš verjetno ujela.

Obakrat sem šla preko novomeške poslovalnice te agencije (vodja poslovalnice vse rihtal) in zelo zadovoljna z vsem aranžmajem (vse kar so povedali o hotelih, je držalo - nič prenapihnjeno, nič olepšano)! Če te zanimajo še kakšne info/priporočila, kar njega pokliči.

No, še kaj bi se zagotovo našlo... slika npr. user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PUNTA CANA
18.2.2012 10:26:43   
Mimona29
O super, hvala za info! :)

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PUNTA CANA
18.2.2012 10:47:16   
ŽanaTaja
iiiii najlepša ti hvala...zdej pa res komi čakam da gremo.....:)

(odgovor članu Mimona29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?