Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ko zagrabi. Če imaš glivice ti bo pomagala krema Garmastan, dobi se v Avstriji, stane 5 EUR. Meni je pomagala ta krema plus nastavki. Z nastavkom sem dojila 2 tedna, da se mi je zacelilo in nato brez in se še sedaj pri 8 mesecih dojiva. Z garmastanom se po umivanju (da spereš slino) namažeš 2x dnevno, po vsakem dojenju pa sem se mazala še z lanolinsko kremo. Po stanovanju sem hodla tako, da sem imela majico nad prsmi potegnjeno, da so bile prsi čimveč na zraku. Na začetku je bilo pač celo stanovanje pokapljano, ker sem imela mleka za izvoz. Na sprehodu pa sem namesto modrca uporabljala tiste mrežaste spodnje hlače, katere dobiš v porodnišnici (dobiš jih v lekarni) in jim prerezala "presredek" . To mi je namesto modrca držalo multi mam blazinice (drage kot
.