|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razočarana
5.5.2011 22:19:41   
Piči1
Letos 23.3. sem zaradi precej bolne moje deklice prekinila nosečnost v 30 tednu! Ko sva se s partnerjem poslovila od nje so jo odnesli na genetiko in obdukcijo! Vprašala sem koliko časa bova čakala na papirje iz preiskav so rekli da od treh tednov pa do treh mesecev oz. tudi do pol leta! Ker pa sem se s tako situacijo soočila prvič nisem imela pojma kako to gre! 14.4. po treh tednih sem poklicala na genetiko da izvem kaj se dogaja z mojo pikico so mi povedali da preiskave še niso opravili in da naj počakam še kakšen mesec in naj potem pokličem! Šesti čut mi je rekel da naj se pa vseeno pozanimam in sem 4.5. poklicala in izvedela da so preiskave kar se genov tiče že narejene in da je bila poslana naprej na obdukcijo! Seveda pa itak da ne veš kako to poteka in da ne veš da pri obdukciji poberejo samo tkivo in to raziskujejo naprej,otroka pa pošljejo na Žale kjer otrok čaka na upepelitev! Ko sem poklicala na Žale pa so mi rekli da moj otrok pri njih čaka že od 12.4. ter da so me poklicali in se pač ni nihče oglasil! Se pravi ,če zaradi napačnih informacij ki sem jih dobila na genetiki, ne bi poklicala na Žale, me pač ne bi nihče še pol leta obvestil kaj se dogaja z mojim otrokom in da moje revše čaka tam v hladilniku da se kdo spomni nanjo in ji da končni spokoj??????? Halooooo! Res sem zelo razočarana saj je očitno to za njih res samo tako delo in da si pri njih samo številka!
Zato pa vsem mamicam ,katerim so umrli otroci ,polagam na srce da težite in se informirate kaj se dogaja z vašimi angelčki!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razočarana
5.5.2011 22:28:14   
Najaa
Ja, samo številka si, sploh na Žalah. In res kličejo. Še dobro, da se nisi oglasila, ker bi ti povedali, da je tvoj otrok tam kot da kupujejo kruh v trgovini. Čisto brez čustev.

(odgovor članu Piči1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Razočarana
5.5.2011 22:40:42   
pelin
jooj, groznouser posted image ....poleg vse  žalosti še takšne kolobocije....sploh ni za verjet...Piči1 user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Razočarana
10.5.2011 21:07:48   
Piči1
Po vseh neprijetnostih ,ki sva jih s partnerjem dala skozi v dveh mesecih ,je moja pikica danes  našla svoj mir in končno počiva v Parku zvončkov! Bilo je lepo ,vendar z grenkim priokusom! Veliko mi je pomenilo ,ko so nam najbližji ves čas stali ob strani  in lahko rečem da  bodo tudi naprej! Hvala jim!

Pika zdaj si našla svoj mir!

Radi te imamo!

Mami,oči in bratec

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Razočarana
10.5.2011 22:02:02   
vijolica2
Ne morem verjeti kako so lahko eni ljudje brezčustveni?? A nikoli ne pomislijo da se lahko to njim zgodi?? A niso imeli tolko morale do človeka in dvignil tel. in vas poklical in klical dokler vas nebi dobil. Ne morem verjeti.
Vam pa želim vse najbolje

(odgovor članu Piči1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Razočarana
22.5.2011 14:03:58   
Little Fox
Piči1 želim te vse najboljše in da si čimprej opomoreš!

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?