|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjav izcedek
12.3.2004 21:48:28   
filipinka
Pozdravljene punce! Imam problem, ki mu nekateri ne dajejo imena problem - rjav izcedek. V četrtek 11.3., se mi je pojavil tretjič. Prvič in drugič sem zagnala paniko, šla k zdravniku in tam so obakrat ugotovili, da je z mano in z mojim srčkom vse O.K. Ko sem bila pri svojem G drugič, mi je pol ure razlagal, da je glavno, da pozitivno razmišljam, da se veselim svojega otroka in da dokler on ne opazi napake ali se ne pojavi kri, je vse lepo in prav. Res je, da sem optimist po duši, kar je najbrž dobro za malega, sem pa tudi ziheraš, da moram biti prepričana, da je vse O.K.
No, včeraj zjutraj pa spet rjav madež in ravno na dan, ko sem bila naročena na pregled. Spet me je potolažil. Na UZ sem že videla nogice in rokice mojega miška! Srček bije in lepo raste! Nikjer v maternici ni videti krvavitve, tudi posteljica se ne odleplja ( na kar je sumil G).
Punce prosim Vas, napišite, če je imela katera podobno izkušnjo in ali je res, da po 12 tednu ni več bojazni za splav!
Hvaležna bom za vsak odgovor! Čao in lep vikend!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rjav izcedek
14.3.2004 15:01:36   
Nedelja
Pozdravljena,
sem v 6. tednu in totalno znervirana, ker imam iste probleme (če to sploh so problemi) kot ti. Izcedek čokoladne barve kar noče in noče pojenjati. Ko je kakšne 4 ure vse lepo belo, se spet pojavi... Dvakrat pa se mi je pojavila tudi čisto majhna količina sveže krvi. V torek sem bila pri Ribičevi na US in je rekla: krasna nosečnost! To me je pomirilo samo tisti dan. Ko sem ji omenila izcedek, ni niti trznila, hladno mrtvo je rekla, da je to v zgodnji nosečnosti zelo pogost pojav.
V četrtek sem naročena pri svoji G in upam, da bo tamau zdržal do takrat.
Začela sem piti kamilični čaj (pomirja in blaži krče), vendar še nisem opazila učinkov.

Upam, da se bo še javila kakšna s podobnimi izkušnjami.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rjav izcedek
15.3.2004 19:49:28   
filipinka
Živjo Nedelja!
Jaz sem danes , hvala bogu, spet čista ( saj veš kaj to pomeni). Fajn mi je, da si se oglasila, da vem, da je nekje še ena, ki je takih misli in občutkov kot jaz. Včasih se mi zdi, da to sploh nič ni, včasih pa sem kar slabe volje. Ampak že od začetka vem, da si mojega sončka ful želim in da bova zdržala in zrasla. Zdaj sem že v začetku 13. tedna, vedno bolj sem v nebesih.
A si rekla, da imaš ti tudi krče? Veš, to je baje zato ker se maternica razteza. Tako, da se ne sekirat! Bodi srečna in vesela!
Piši še kaj! Čao!

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rjav izcedek
27.11.2005 17:47:00   
Sulfinija
Ojla!!!!!!

Še ena taka kot vedve.Midva sma se zdravila v ambulanti za neplodnost in hvala bogu sem doma zanosila in januarja bi z možem mogla iti na epruveto.
No prvi preegled sem imela pri 5t1dan in bilo je vse ok.Dva dni za tistim v petek zvečer sem opazila rjave madeže,ko sem se obrisala zagnala moćžu paniko in sma šla na urgenco kjer sem bila en teden in imela mirovanje.Prvo je G sumil celo na izvenmaternično noselčnost vendar sem bila na opazovanju in jemali so mi kri in je hormon lepo rastel.Po šestih dnek v bolnici mi je delala tudi UZ in videla se je lepo vrečkica vendar ploda še ni bilo.
No pol sewm čez en tden šla k svoji G moj izcdek še ni nehal in ta mi je delala UZ in je rekla,da srček dela da je otroček živ vendar jo moti,da nekaj okrog vrečke ni dovolj črno in me je ful prestrašila.No nsldnji UZ in pregled imava ponovno v četrtek in upam,da najina pikica lepo raste in bomo skupaj počakali da se srečamo.Tudi mene je ful strah.Jaz sem dobila sedaj spasmex in pa dabraston vendar moj izcedek je še kar prisoten vendar ne na vložku temveč ko grem na vodo in se obrišem.
Joj punci hvala vama da sta svojo zgodbo dali sem gor sedaj smo že tri z podoni težavamai in se bomo lahko skupaj tolažile,kajne?V četrtek ne bom pozabila na vaju in vama upam,da lahko sporočila zeloi veselo novico.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image 8t

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rjav izcedek
28.11.2005 16:09:05   
MATEJA
Mojca ti si malo odsurfala v preteklost kajne??? Ti dve punci sta pisali na RR-ju marca 2004 in sta že zdavnaj mamici (če sta srečno donosili).

_____________________________

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?