|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rojeni DECEMBRA v šolo
28.1.2008 16:39:29   
valentina2006
Lepo pozdravljeni!!!

Moja hči naj bi letos šla v 1 razred devetletke. Glede na to, da je rojena decembra sem malo v dvomih. Zanima me vaše mnenje o tem, da naj bi šli vsi otroci istega letnika skupaj v šolo. Zanima me tako mnenje tistih, ki ste v podobni situaciji kot jaz, kot seveda tudi mnenja ostalih, ki imate kakršne koli izkušnje s tem.

HVALA

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rojeni DECEMBRA v šolo
28.1.2008 17:06:10   
nuala
Moj starejši je tudi rojen decembra in gre v šolo. Sem tudi imela pomisleke, še zaradi jezika zraven.
Ampak zdaj vidim, da v vrtcu lepo napreduje, sledi vzgojiteljici, je ubogljiv, priden in vztrajen. Stvari, o katerih se pogovarjajo ga zanimajo, mislim, da se rad uči. Tudi nalogo naredi, kadar jo imajo ( priprava na šolo ). Včasih potrebuje vzpodbudo, ampak mislim, da bo šlo.

Če bi mislila, da za šolo še ni zrel, bi se pogovorila z vzgojiteljico v vrtcu;: ona gotovo pozna njegove sposobnosti. In če otrok še ni za v šolo bi ga jaz sigurno obdržala doma še eno leto. Moja sestra je tako naredila pri enem od otrok in pravi, da je bila odločitev pravilna.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rojeni DECEMBRA v šolo
29.1.2008 6:24:34   
Pauline
Po pogovoru z vzgojiteljico in pediatrinjo ( sistematski pri 5. letih ), sem se odločila, da bo šel v šolo. Je prav tako decemberček. Nikoli nisem razmišljala, da bi ga pustila v vrtcu še eno leto....kar sta mi vzg. in P samo še potrdili. Kot mama boš pa najbolje sama vedela.

_____________________________

Jeziti se, pomeni kaznovati sebe za neumnosti drugih.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rojeni DECEMBRA v šolo
29.1.2008 11:38:54   
valentina2006
nuala in Pauline: HVALA vama za odgovor oz. mnenje.

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?