|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rojstni dan
26.2.2006 22:35:16   
Anonimen
Zanima me, če bi ve očetu vašega nerojenega otroka, za katerega se zanima samo toliko, da vsake nekaj dni vpraša, če kaj brca, drugače pa še ne ve, da bo kmalu prišel na svet kaj kupile za rojstni dan.  Vsi meseci moje še nedokončane nosečnosti so bili v celoti,  v vseh pogledih na mojih ramenih.  Tudi finančno me je kar lepo izčrpalo, saj on ne ve, da otrok kar koli potrebuje že pred rojstvom
Hvala za odgovore!

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rojstni dan
26.2.2006 22:44:10   
ona
Ne vem,no,kaj sploh še delaš skupaj s takim moškim,ki ga dosti ne briga zate?
za rojstni dan pa mu kupi kaj le če je tudi on tebi,kar pa močno dvomim?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rojstni dan
26.2.2006 22:47:35   
lelaval
Očetje nosečnosti ne doživljajo tako, kot ženske - se mi zdi, da se kar malo bojijo. In bojijo se predvsem zato, ker si ne znajo predstavljat, da bo med njiju s patrnerko stopil še nekdo, kar pomeni, da bo prvo mesto ljubezni namenjeno novemu članu.
Meni se ne zdi, da se ne bi zanimal ravno za otroka, saj vsake toliko časa vpraša, če brca. Že s tem, ko vpraša, pokaže zanimanje. Ali pa si jaz to narobe predstavljam. user posted image  Po porodu pa je slika čisto drugačna - očetje so prav navdušeni  nad malim bitjecem, čeprav se nam ženskam zdi, da so bili v nosečnosti malce ljubosumni na prihajajočega člana.

Ne vem, kak je vajin odnos, vendar jaz bi mu definitivno kupila vsaj kakšno malenkost. Važna je pozornost. In tiste, ki so mi blizu in mi kaj pomenijo, vedno obdarim. Če bi jaz z mojim user posted image  bila npr. skregana in bi imel rojstni dan, bi ga obdarila. Prepričana pa sem, da bi tudi on storil enako. (moram poskusit, da bom videla, če se morda motimuser posted image ).


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rojstni dan
26.2.2006 23:09:00   
Anonimen
Elis30, mi je kupil, samo takrat še nisem bila noseča. Od nosečnosti je vse drugače. user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rojstni dan
26.2.2006 23:26:59   
Marogica
Oprosti, vendar ne razumem situacije v kateri si. Živita skupaj z očetom nerojenega otroka ali sta narazen? V prvem primeru, ne vem, kaj skupaj sploh delata, a bi mu kupila darilo, konec koncev je tvoj partner, pa kakršen že koli. V drugem primeru, mu ne bi ,saj nista več skupaj.
Ni mi čisto jasno.........

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rojstni dan
26.2.2006 23:27:22   
pety78
Anonimna, ne sekiraj se, če je bilo prej vse ok. Mogoče so tudi malo tvoji hormoni krivi, pa si preveč čustvena in si ženeš k srcu. Verjetno ga je tudi malo strah, pa tega ne upa priznat. Moški pač. user posted image  Kaj veš, kaj je vse v njegovi glavi. Odgovornost za celo življenje, konec žurov s prijatelji vsaj nekaj časa,...Katastrofa! user posted image  Ko bo pa zagledal malega miškota, se bo v trenutku zaljubil in bo čisto drugačen. Verjemi.
Ti pa predlagam, da mu kupiš kaj takšnega, kar nakazuje na prihod otročička. Jaz sem mojemu želela kupiti knjigo Hura, očka bom postal, pa je nisem nikjer našla. Razprodana! Preveri, mogoče je že nova naklada.

Le kupi mu nekaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?