|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rojstvo dvojčkov v Ljubljani
28.2.2007 22:44:14   
guppy
Mamice dvojčkov (trojčkov, četvrčkov...), kakšne izkušnje ste imele v Porodnišnici Ljubljana?

Ste rodile s carskim rezom ali ne? Kakšno je bilo okrevanje in koliko je trajalo? Pa prijaznost babic, zdravnikov, sester...?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rojstvo dvojčkov v Ljubljani
28.2.2007 22:58:01   
max23
 Ojla, sem pred 5 meseci rodila dvojčici v LJ porodnišnici in sem bila z vsem osebjem zelo zadovoljna. Rodila sem v 1 uri, brez kakšnih zapletov. Osebje je bilo zelo prijazno, še zdravniki so nas hodili gledat pol v sobo, kako smo in če je vse ok. Bila sem v 3 nadstropju, kjer so bili full prijazni in ustrežljivi. Res je, da imam enega že od prej in da niso bile punce zahtevne, pa nobenih posebnih težav nismo imele, zato nisem potrebovala veliko pomoči. So bili pa v primerjavi z prvim porodom vsi bolj prijazni, nasmejani in dostopni.Ker takrat se mi je nasmejala samo čistilka in strežnica hrane, če sem dovolj hitro uspela pojesti.
Bile smo pa noter en teden. So me kar mal čudno gledal ker sem tolk malkrat zvonila, ker nekatere kličejo za vsak "drek".  Mislim da kakor se ti obnašaš do njih, se tudi oni do tebe.
Prav zaprav so pa plačani, da opravljajo tako delo in so si ga sami izbrali. Dejstvo pa je, da se lahko postavimo v njihovo kožo in ne bo nam luštno. ( predvsem mislim, da jih je premalo in delajo po dve izmeni skupaj,..) Ampak to je že druga zgodbauser posted image  

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?