|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SOS-KRVAVITEV
25.11.2007 12:27:45   
Anonimen
Sem v 13t nosecnosti in sem ze cisto obupana.user posted image .Imam ze enega otroka 12let,in ze dolgo casa si zelim spet slisati dojenckov jok.Skoraj dve leti smo se matrali,da sem koncno zanosila.Ko sem zagledala user posted image  sem komaj verjela da je res.Toda na zalost se je v sedmem tednu pojavila krvavitev,imela sem mijom kateri je to krvavitev povzrocal,14dni sem samo lezala,tudi v bolnici,pa ni pomagalo.13.06.v 9t sem imela ss in naredili so mi abrazijo.  Potem pa 1.09.spet zagledam user posted image .Seveda sem bila vesela,ampak ves cas pa je bil zraven prisoten strah,kaj pa ce bo spet kaj narobe. Zdaj sem v 13t,do cetrtka je bilo vse ok,potem pa kar naenkrat spet kri. Ne veliko,le na papirju,ko sem se obrisala.Drugi dan sem sla k genikologu, pa je rekel, da nosecnost poteka v redu,da je to kot kaze kri se od prej,ozr.odvecna kri.Naj pocivam,v sredo imam pa ponovni pregled.No, zdaj sem spet vec ja kot ne na kavcu,in krvavitev je bila do vceraj zelo rahla.Vceraj sem sla pa z mozem samo do trgovine, in to z avtom, pa sem imela vlozek cisto prepojen s krvjo.Danes je pa spet bolj malo.Za vcerajsno krvavitev mislim da je krivda v avtosedezu, ker sem imela mocno ogrevanega. Kakorkoli,ne morem vec spati,ves cas samo preverjam ali je kaj krvi,vec ali manj...Se opravicujem,ker sem tako na dolgo opisovala.                          
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SOS-KRVAVITEV
25.11.2007 12:49:47   
eva1
Lej, če vidiš da krvaviš, čimveč počivaj, v nobeno trgovino, nikamor le do stranišča in nazaj! naj drugi kuhajo namesto tebe...če se sedaj ne boš pazila, je lahko spet kaj narobe! jaz bi šla na urgenco, če je bila krvavitev močnejša! pa res počivaj-vsaj te kritične tedne daj še skozi, do 16-18 tedna! Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SOS-KRVAVITEV
25.11.2007 13:45:05   
Anonimen
http://www.mama.si/?menu=A007

Počivaj, počivaj in še enkrat- počivaj! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SOS-KRVAVITEV
25.11.2007 15:06:42   
Pingvinčica
Pri meni so se pojavljale krvavitve v prvi user posted image (hčerka je sedaj stara 2,5 leti) in tudi sedaj v drugo sem imela na začetku goro problemov. Res sem skoraj 2 meseca samo ležala, nič dvigovala, se naprezala, sedaj sem noseča 25t in zaenkrat je vse uredu. Sem pa pri vsaki krvavitvi rajši šla do G tudi kar direkt v bolnico, če je bil vikend, da sem bila mirna. Držim pesti, da bo vse uredu. Za vsak slučaj pa le pojdi do G, da te pomiri. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: SOS-KRVAVITEV
25.11.2007 18:02:58   
Anonimen
Hvala za odgovore.Seveda pocivam,je pa grozno,ker ne ves ce to sploh kaj pomaga,ali s tem ss le malo odlozis.Poleg tega pa zivim v tujini,sama z mozem in hcerko.Pregled pri G imam pa v sredo,do takrat pa pocivanje,kolikor se bo dalo.

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: SOS-KRVAVITEV
27.11.2007 9:16:47   
...Martina...
Joj kleopatra, res počivaj in srečno.... zdrži na kavču, rešuj križanke, beri in glej tv...

Srečno ti želim
M

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: SOS-KRVAVITEV
28.11.2007 13:14:00   
lina10
Kleopatra 28 tudi sama sem od 10.tedna nosečnosti krvavela vsak teden dni sem bila na urgenci čeprav sem jemala tablete dabroston se mi je krvavitev ustavila ampak po enem tednu se mi je zopet ulilo ko so me pregledali pa so mi rekli da N poteka normalno samo strogo sem morala počivati tako da se je s časoma umirilo ,ker je moja G potem naredila UZ in ugotovila da sem imela hematom ampak  je do 15. tedna  izginil, tako da misli pozitivno in predvsem počivajuser posted image  in bo vse v redu.Sedaj sem sama že v 24.tednu in je vse v redu samo obupat ne smeš nad sabouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?