|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SS ali kaj??
9.11.2007 22:35:29   
andrejja
Pred nekaj meseci sem dobila kar naenkrat hude, zelo hude za user posted image  krče v spodnjem delu trebuha. Občutek je bil kot bi mi nekaj hoteli na silo vzeti ven in da me trgajo... Drugega kot ležati na hrbtu nisem mogla, malo sem se premetavala sem in tja, ker je bilo nevzdržno. Nog tudi nisem mogla stegnit, sem jih imela pokrčene. Celo noč nisem spala zaradi takih hudih krčov in trganja.  En teden pred tem bila pri G (vzela mi je bris, čeprav ve da delava na user posted image ), kjer je bilo vse ok. Zato sem odšla k osebni zdravnici ker me je še vedno boloelo in dala me je na priskave (za slepič, pregled trebuha, mehurja...), kjer niso odkrili nič. Vse naj bi bilo OK. Naslednji dan sem dobila vročino, mrzlico, zopet vročino in mrzlico... Še naslednji dan pa sem dobila user posted image .. Nekam čudno kot so bile vse ostale do sedaj.. Čutila sem tudi jajčnike, saj so me boleli še kakšen teden kasneje. Nato se je stanje umirilo. Šla sem k G in ji povedala zgodbo, a branila se je, da je bilo sigurno kaj v mojem trebuhu, če me ni bolelo nič več... Jajčniki pa naj bi me boleli zaradi prihoda user posted image .

Meni se zdi smešno, da mi nikoli niso odkrili vzroka vseh teh peklenskih bolečin?? G pa se ni obremenjevalauser posted image . Ker si nisem dala miru in si ga ne dam še zdaj, vas prosim za nasvet. Brala sem namreč, da so podobni znaki za SS, izvenmaternično nosečnost ali vnetje jajcevodov (zamašitev??)... Ali je imela katera podoben primer? Kaj se vam zdi, ali je bil vzrok ginekološki?? user posted image

Hvala vsem za odgovore in pomoč... 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SS ali kaj??
10.11.2007 5:15:43   
Naja30
Ena kolegica je imela podobne bolečine kot jih opisuješ, verjetno še malo hujše, ker je na koncu padala že v nezavest. No in je imela cisto na jajčniku, precej veliko. Jo je bilo treba takoj odstraniti.
Mogoče si pa imela kakšno vodno cisto, ki je sama počila in potem si dobila M. Če bi bila izvenmaternična, bi ti morali operativno odstraniti plod.

(odgovor članu andrejja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SS ali kaj??
10.11.2007 8:16:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Ena kolegica je imela podobne bolečine kot jih opisuješ, verjetno še malo hujše, ker je na koncu padala že v nezavest. No in je imela cisto na jajčniku, precej veliko. Jo je bilo treba takoj odstraniti.
Mogoče si pa imela kakšno vodno cisto, ki je sama počila in potem si dobila M. Če bi bila izvenmaternična, bi ti morali operativno odstraniti plod.


Se strinjam.  Ko sem jaz dobila tako hud napad, sem odšla na urgenco. Drug dan do ginekologa in diagnoza: čokoladna cista se je naglo povečala. 5 x 3 cm. Do operacije, ki sem jo imela čez dva meseca, je bila velika 9 x 5 cm.user posted image
Tisto noč na urgenci sem preživela z muko, brez injekcije ni šlo, ker so bili krči tako močni, da nisem mogla niti vstat, kaj šele da bi se oblekkla in odšla do urgence. Dobro, da je bil user posted image  tolk priseben, da me je spedenal in odpeljal.

Po mojem si res imela kakšno vodno cisto, ker so te ravno tako boleče (predhodno sem jih imela 3 leta nazaj). Upam, da je vse ok zdaj s tabo.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SS ali kaj??
10.11.2007 10:42:04   
lučka 25
Take bolečine, kot jih opisuješ ti sem imela tudi jaz. Začele so se zjutraj in,ko sem prvič vstala sem padla v nezavest zaradi tako hudih bolečin. Peljali so me v bolnico, kjer so našli vodeno cisto (sprva so celo sumili izvenmatenično nosečnost, a je bil test - ). Še v bolnici so bile take bolečine, da nisem mogla na WC, zato so mi dal kateter in protibolečinsko terapijo direktno v žilo. Potem sem ostala v bolnici dober teden, kjer sem tudi dobila user posted image  in se mi je vse sščistilo. Tako, da možno da si imela to. Če se ti bo še kdaj ponovilo kaj podobnega raje takoj pojdi v bolnico/urgenco in ti bodo tam povedali kako in kaj. Tudi če ne bo kaj resnega, boš vsaj ti potem bolj mirna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?