|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SS v 5. tednu
11.7.2006 14:15:28   
T21
Pozdravljene!

Sem nova na tem portalu, čeprav berem prispevke že kar nekaj časa.

Imela bi eno vprašanje, zanima me če ima katera podobno izkušnjo.

28.5. sem imela SS v 5.tednu, abrazija ni bila potrebna. Sedaj je že 6 tednov in pol, pa user posted image še vedno ni prišla. Vem da je normalno, da dobiš user posted image  v 4-6 tednih. CB je bil user posted image .

Dejansko se še vedno nisem opomogla povsem od šoka, vendar bi želela čimprej poskusiti znova.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 17.7.2006 15:13:16 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: info@ringaraja.net
11.7.2006 15:06:29   
Gina
Kako pa pri tako majhni nos. sploh vedo, da je bil SS? Mislim, saj se vedno na UZ še ne vidi zarodka pri 5.t? A so ti delali potem še enkrat UZ in preverili čez par tednov?

Jaz bi na tvojem mestu še enkrat naredila test. Drugače pa po mojem lahko takoj delata na otročku. V resnici ti niso delali nobenega posega, tako da je zihr še manj nevarnosti, kot sicer, da bi spet prišlo do tega. Veliko sreče ti želim in čim prej spet dve črtici na testu.user posted image

(odgovor članu T21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: info@ringaraja.net
11.7.2006 15:13:03   
T21
Delala sem dva testa, ki sta bila oba user posted image . Nobenga posega nisem imela, so mi pa naredili UZ žez 14 dni po SS.

(odgovor članu T21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
13.7.2006 20:27:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu T21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: info@ringaraja.net
14.7.2006 8:38:52   
T21
Aydi, pozdravljena.
Ja pri meni je bilo tako, da mi je menstruacija zamujala, in ker sva nosečnost načrtovala sem seveda takoj po prvem dnevu izostanka napravila test, ki je pokazal user posted image . Ker sem hotla bit res sigurna, sem ga po 1 tednu ponovila, in spet user posted image . Nato pa čez teden dni, po 14 dneh od izostanka M najprej rahla krvavitev, nato v dveh presledkih še dvakrat - in seveda sem bila že na urganci, kjer so mi naredili UZ in je bila maternica prazna. Ponoven predled sem inela čez 14 dni, da izključijo še kakčno možno izvenmaternično nosečnost.

G mi je rekla, da naj počakava en ciklus, nato pa lahko delava naprej na pikici. Ampak zdaj je pa že 7 tednov, pa user posted image  še vedno ni. Test je negativen, G pa mi je rekla, naj še malo počakam. Verjetno je vse skupaj samo psihične narave, ker tako kot so rekla, tudi jaz si sploh nisem mislila, da se mi lahko kaj takega pripeti. Sem pač mislila, da ko se bova odločla za otročka tudi bo, brez težav. No, sedaj ne mislim več tako, vidim veliko strahov, in moram se pošteno trudit, da mislim pozitivno.

LP, T21

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: info@ringaraja.net
15.7.2006 11:18:15   
Liona
T21, jaz sem imela abrazijo 25.5. Mene so čistili, saj se plod ni razvijal. user posted image  pa sem dbila šele v torek. Torej po skoraj 7 tednih. Bo prišla, nič bat.

(odgovor članu T21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?