|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sarajevo
14.8.2013 22:50:16   
vesna.com
Živjo punce!
Z mojim dragim sva se danes na hitro odločila in rezervirala vikend v Sarajevu, brez otrok;). Prosim mal mi svetujte kako in kaj naj vikend preživiva, da čim bolj izkoristiva najin čas. Greva v petek zjutraj, do nedelje. Si je mogoče že po poti kaj ogledati, ali zaradi časa rajši kar Sarajevo? Kako je s prevozom po Sarajevu? Pliz pomagite mi mal. :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sarajevo
18.8.2013 9:16:21   
Tippi
Glede na to, da nimata ravno veliko časa, bi ti predlagala obvezen sprehod po Baščaršiji, kosilo v gostilni Željo (čevapčiči, krompiruše, itd. itd.) in obvezno poskusita kavo iz bakrenih đezvic.
En dan si obvezno poglejta tunel, skozi katerega se je odvijala glavna ''''trgovina'''' v času vojne, in je bil ta tunel edini stik s svetom in pa obiščita eno izmed mnogih đamij. sicer so nekatere zaprte za turiste, ampak če bosta malo vprašala, bosta našla takšno, v katero bosta lahko stopila in si ogledala prostore.

Lahko bi vama predlagala še in še, ampak vikend je kratek. Uživajta user posted image

ps. če vama res ostane pikico časa, pa obvezno poiščita Titov lokal! lokal v katerem je vse, karkoli primeš, kamorkoli se obrneš, vse v znamenju druga tita user posted image  Dobiš celo cajtng iz tistih časov (2. svetovna vojna) in si ga lahko prebereš. Zanimivo za pogledat!

< Sporočilo je popravil Tippi -- 18.8.2013 9:18:11 >

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sarajevo
22.8.2013 9:49:21   
vesna.com
No pa sva nazaj! Kar se tiče Baščaršije, kave in hrane sva vse zrihtala!:)) No ogledat si nama je pa uspelo sam vrelo Bosne:). Ma je pa še za naslednjič kaj ostalo! Blo je pa super drgač;)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?