Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

no, sem pa mislil, da sva midva malo čudno, ko nama kar prija enkrat na teden se prav "znebiti" polža in ga malo poslat na tuje zelje grickat :)) Čeprav je pa zanimivo, da potem midva ko sva sama doma ne delava čisto nič... No, eden bere napeto kriminalko, drugi brska po internetu, televizija predvaja videospote, pes pa spi kot ubit :) Ampak ko je pa pol osmih pa že začnemo vsi neprestano pogledovat na uro... Pol pa spet v navadne tirnice, pa spet vse na "on". Tako luštno je videt polža, ko pride nasmejan od babice, pa tako ponosno prikoraka noter (kao iz turizma pršla) :)))
No znebiti se je res grda beseda, sam paše pa zeloooo. Pri nas je tako, da skoraj vsak petek ena ali obe prespita pri babici. Zdej je bil tast bolan pa nekaj časa nista, sta pa zato danes npr. že celo popoldne tam. In je fajn ja, sam zdele ju že pogrešam pa grem počasi po njiju.
. Gresta pa vsake toliko za kakšno popoldne, običajno takrat ko sem jaz popoldne v službi in ima mož kakšne obveznosti tako, da rabimo varstvo. Moje starše imata zelo rada, prav tako tasta in taščo. Pa poleti na daljše počitnice tudi gresta k mojim. Večji je šel tudi za par dni z njimi v toplice."Znebimo" v tem smislu, da imava z možem samo zase se ju pa enkrat mesečno, ko gresta čez noč k tašči.
Pa seveda upoštevamo tudi otroške želje, ampak naša sta prava cigančka in vedno rečeta ja. Če pa je odgovor ne, je navadno vzrok slabo počutje zaradi bolezni, ki šele prihaja.