|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Selitev in menjava šole med šolskim letom
23.8.2011 0:30:43   
Brinčika
Mož je dobil dobro službo na drugem koncu Slovenije pred enim mesecem s katero je zelo zadovoljen. Sama imam tudi kar lepo službico tu v domačem kraju. Ker ima tak urnik kot ga ima se lahko vidimo le vsakih 14 dni, zato sva mislila da bi se preselili sčasoma na njegov konec. Problem pa je ker naša hčerkica obiskuje 2. razred o.š. in nevem ali je možna selitev med šolskim letom in kako bi to izvedli. Z otroci ki obiskujejo vrtec je to lažje, ampak vsaka šola ima drugačne delovne zvezke in drugačen program , čeprav se učijo zelo podobne stvari. A je imel kdo od vas kakšne podobne izkušnje, kako je potem z otrokom, se hitro prilagodijo ali jim je to kaki šok za njih, prosim Vas za kak nasvet , mnenje...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Selitev in menjava šole med šolskim letom
23.8.2011 8:09:18   
Nika v službi
Osebnih izkušenj nimam, ampak po občutku bi rekla, da je v nižjih razredih prehod lažji, torej če gre jeseni v 2. razred, potem večjega problema ne bi smelo biti. Pozanimaj se v šoli, kamor bi v bodoče hodila in/ali v obstoječi, potem pa čimprej odločitev. Pomembno je, da teh prehodov in selitev ni veliko oz. čim manj, torej če menita, da je to kolikor toliko trajna odločitev, potem go for it čimprej!

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brinčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Selitev in menjava šole med šolskim letom
23.8.2011 9:48:38   
mojamura
pred nekaj leti sem se s sinom preselila k novemu partnerju iz prekmurja na štajersko. med počitnicami sem se pozanimala na novi oš kaj potrebujem....v bistvu sem rabila le nove knjige. v novi šoli je otrok šel v 2. razred. 

bile so manjše težave na začetku zaradi jezika (narečja)...ampak ti povem da se je sin prej navadil kot pa jaz. zdaj govori perfektno štajersko pa prekmursko (valda user posted image )


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Brinčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci naj bodo bosi
Hoja brez čevljev je najbolj naravna in primerna za otroke, zato naj bodo ti čim večkrat bosi. Malo stopalce se namreč n...
BLOG: Spet kričim, ker me nič ne ubogate
Kako biti v stiku z lastnimi avtentičnimi občutki in hkrati osebno odgovoren? In kje se pravzaprav začne tista točka odg...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?