|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septembrke 2005- 2. del
5.12.2007 21:49:23   
benika
No, pa smo dogurale do 200. strani!

Pri nas smo danes že dočakali Miklavža. Beniju je prinesel mizico in dva stola, rokavičke, sestavljanje Nodi ter nekaj sladkarij. Nič pretiranega.

No, pa sej v bistvu nimam nič pametnega za povedat, samo lahko noč sem vam hotela zaželet, pa pridno miklavžku nastavljajteuser posted image

Povezava do prejšnje debate:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=678030 

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 6.12.2007 9:10:02 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Septembrke 2005- 2. del
5.12.2007 22:25:17   
2ursae
jeee, smo že nove user posted image . Si danes sploh nisem upala pisat (no, itak tud nisem imela časa), k je pa pety pozivala k bojkotu user posted image user posted image .

nočko

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.12.2007 7:47:43   
Nika v službi
Dobro jutro!

Uf, pa vendarle nisem bila jaz prva na 200. strani! In kje se zdaj vidi naš prvi del? Kaj bomo ukrenile glede ohranitve?

Mi imamo pa našega dedija že doma!user posted image  Od včeraj dopoldan. Sem ga šla iskat ob 11:00 v bolnico, potem pa je bilo ogromno veselja - najprej je bila Nika srečna, ko je zagledala dedija ležati na kavču v dnevni sobi, potem je prišel še očetov brat z družino na obisk, pa je izvedel, da je oči že doma in so potem prišli k nam.... pa seveda cel kup telefonskih klicev in obiskov, daril... ker je v ponedeljek praznoval okroglih 70. let.

Šive so mu pobrali včeraj pred odhodom domov, ima pa še urinsko vrečko, ki mu jo bodo čez en teden (prihodnjo sredo) odstranili.
12.12. gre tako še enkrat na KC, ostane tam čez noč na opazovanju, potem pa nazaj domov, če bo vse uredu. Izvidi in obeti so zelo dobri, vse poteka po planu, rana se lepo celi, kri je uredu, pritisk tudi, delovanje ostalih organov povsem normalno. Včeraj je takoj dobil več barve v obraz, ko je prišel na domač kavč, pogledal TV, pomalical domače slivove cmoke in opazoval Niko pri igri. Ona je pa tudi tako pristno, vzhičeno izjavila "Nika je tako vesela!"

Sicer pa je druga največja novica ta, da je včeraj ponoči Miklavž odnesel vse dude. Nika je prvo noč preživela solidno, zvečer, ko sva se uspavali, je nekajkrat pohlipala "duda, duda", pa sem ji pač vztrajno ponavljala, da saj ve, da smo dudice dali v košarico za Miklavža. Ta obred smo naredili skupaj pred spanjem. Smo vse 4 dude lepo zapakirali v prozorno vrečko, zavezali in postavili v košarico, le-to pa dali na okensko polico.
To sem potem Niki ponavljala in ji prigovarjala, da naj se stisne k svoji Lini (dobila je eno novo punčko, ki ji je strašno všeč in jo se tudi kar sama poimenovala "Lina" - le od kod ji to ime, v vrtcu nima nobene Line...?!?), pa meni da rokico in lepo zapre učke, pa bo. Omenila sem ji tudi medota, ki je izgubil dudo (o njem prebirajo v vrtcu in delajo obnove), ta knjigica se konča tako, da medo dudo sicer najde, ampak potem ugotovi, da je že velik in je ne potrebuje več, pa jo potem pljune ven na travico. Nika zna obnovo te zgodbe "u nulo", tako da nama je tudi ta prav prišla. In seveda Zajček Matevž, ki je rekel "adijo, duda"....user posted image  

Ko je Nika zaspala, je Tomaž dude vrgel v smeti (opala, o tem se nisva niti dogovarjala, ampak po moje je tako najbolje, ker je sedaj dejstvo, da jih nimamo več - vsaj mamice ali še bolj verjetno babice ne bo premamilo, da bi ji dala dudico), v košarico pa sva postavila žogo, dva balona in nekaj sladkarij. To kar si je Nika želela. Me prav zanima, kakšna bo reakcija sedaj zjutraj, ko bo šla z babi pogledat, kaj ji je Miklavž pustil v zameno za dude....

Danes popoldan imamo že večkrat omenjeno Miklavževanje v cerkvi, jutri popoldan pa prideta ata in mama na obisk in bo spet veselje z darili. Tomaževa mama vedno speče take slastne parklje....

Zdaj grem pa jaz kofetkat, kaj več pa še kasneje....

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.12.2007 8:39:56   
teta beta
Jutro!

Pri nas je bila Daša najbolj vesela kinder jajčke, še pri tašči gor je dobila eno, tako da je šla v vrtec s po eno v vsaki roki. Eno je potem v avtu sedea odprla in zmazala. Igračko sem pa potem jaz odnesla nazaj v avto.

Nika, user posted image za očeta in za dude! Upam, da bo šlo tako naprej! Za temo pa ne vem, mogoče, da si shranimo link? Kaj pa vem... No, tule je če bo delovalo, pa ne vem.  http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=678030&mpage=200&key=

Še eno vprašanje: A ste pile kavo v nosečnosti? Jaz jo tu pa tam kdaj spijem, domačo, turško, malo kave z veliko mleka. Največ enkrat na dan. Saj najbž to ne škodi, kaj.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.12.2007 8:41:20   
teta beta
Ups, benika, jaz sem pa pozabila miklavžu nastavit. user posted image Saj zato pa nisem nič dobila user posted image . Pa saj danes še velja, a ne. 

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.12.2007 8:59:48   
Nika v službi
Teta beta, jaz nisem nek zagrizen kofetkar, v službi običajno zjutraj spijem eno veliko belo kavo z veliiiiko mleka, pa kadar gremo popoldan kam ven, greva s Tomažem na kavico, takrat obvezno bela kava (po možnosti brezkofeinska) s smetano. Doma si kave nikoli ne kuham, ker turške ne maram. Kave praktično ne pogrešam, gre bolj kot ne za obred.

Enako sem prakticirala tudi med nosečnostjo, pravzaprav sem poleti popila ogromno ledene kave. To obožujem (saj se vidi, a ne?user posted image ).

Po moje lahko normalno piješ kavico, če ti paše in če je s pritiskom vse uredu. Jaz ga imam bolj na zgornji meji, tako da je itak dobro, da nisem (tako kot npr. moja mama ali Tomažev oče) obsedena oz. zasvojena s kavo...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.12.2007 9:28:37   
Pia67
Najprej o naši debati. Sem pisala Ribici RR, da doda link na našo novo debato. Torej bo povezava z nove teme na staro. Da se ne bi ponavljale. Sicer to nisem demokratično naredilauser posted image in vas povprašala. Pa vendar. Sama sem sicer želela ohraniti vsebino v HTML-ju, pa mi je samo po eno stran shranjevalo... No, upam, da vam povezava ne bo v napoto.

Miklavževanje je minilo tokrat zelo MIRNO, brez petard in celo ognjemeta v NM niso imeli. Z Nino sva bili na Glavnem trgu kjer je bila zabavna priraditev, potem pa je Miklavž stopil med otroke s svojim spremstvom, razdelil bonbone it to je to. Brez hrupa itd.

Nini sem zvečer, predno je zaspala, še uprizorila, da je Miklavž bil pri njej in je pustil darilo. V njeni leseni hiški sem s timerjem prižgala luči, ko sva šli po mleko, pa muska in mal ropota(kraguljčki) je bilo posneto (plajer je bil skrit za cipresam), tako, da sva imeli privat šou. Knjig je bila zelo vesela, tako, da bova nekaj dni okupirani z Zverjaščkovimi sestavljankami in Betlehemskimi zgodbami (Jožefa ima za mladga Dedka Mraza user posted image ) Jaz pa moram potalat preostale parkeljne, ker sem jih po stari navadi preveč napekla (Nina je vtikala jezike, očke in prepikala kožuhe z vilicami) Poštar je bil 1. žrtev.

Lepote in radosti uspavanja dvoletnikov: včasih je za ponort, včasih pa čisto OK. Nimam recepta, odvisno od energije uspavanca. Hec je v tem, da med vikendi popoldan ne zaspi in je večer vsaj zame mal daljši, beri Nina zaspi okoli 19. ure. Med tednom pa občasno skače po meni, prebereva tudi po pet knjigic, gremo lulat, pijemo in naknadno celo pobegne v mojo posteljo, ko se grem jaz tuširat (se potuhne, potem pa pobegne k meni). Tako, da je skrajna meja ob 21. uri. Sem pa ugotovila, da jo hitro zmanjka, če greva skupaj po mleko in se res utrudi. Pa jaz tud s prepričevanjem, da vsaj polovico dobrega kilometra poti prehodi.

Kava in user posted image : mi je prav pasala v 2. polovici (popila sem 2 kavi z mlekom na dan). Prvo polovico pa smrdela. Hecno... Če sem pojedla še kak piškot, se je Nini v bušiju veselo kolcalo.user posted image

Duda: ko bo Nina sama rekla, da imam dude dovolj (aktualna je le zvečer, ko se crklja), jo bo pač ukinila. Duda me ne moti, ker je čez dan Nina ne pogreša, zvečer pa je samo del bolj ali manj uspešnega rituala za uspavanje. Bo že, se nikamor ne mudi.

Damjana

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.12.2007 9:39:52   
Pia67
Aja, da ne bo pomote, benika je zgoraj že objavila link, jaz pa sem prosila za povezavo, ki bo generirana na naši strani, ker po logiki, bomo morale vedno na našo 1. stran skakat (mislim na 2.del našega foruma). Itak pa bi bilo vseen. No, morda nam rata, če ne pa bom pisala pod tehnična vprašanja pa dala dol vseh 199 strani).
Da ne bom ponavljala že 1x narejenih stvari...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.12.2007 9:51:01   
Nika v službi
Pia, hvala za tvoj angažma glede naše stare debate. Link bo super!

Tole z glasbo in vajinim šovom v hiški si pa super naredila! Kakšna krasna ideja, res. Saj pravim, prava umetnica.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.12.2007 12:11:11   
ninocka
Ok, sem napisal celo stran, pa mi je ven vrglo. Mam zadnje case ful problemov s tole RR. Zdej se mi poa ne da se enkrat pisat.
Kaksen zacetek nove teme user posted image


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.12.2007 14:37:51   
pety78
Sam da se pofočkam. user posted image user posted image user posted image

_____________________________



(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.12.2007 14:59:00   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Sam da se pofočkam. user posted image user posted image user posted image


Dobro, pofočkala si se, zdaj pa na dan z novicami - kako se počutiš? Pikica že kaj brca?user posted image user posted image

Si od Coca cole že dobila kakšen nagradni paket?user posted image

Budilka vam dela, nič ne zamujate v vrtec? user posted image

In zakaj te ni nič na gmailu?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.12.2007 15:27:58   
pety78
Počutim se do k.... in nazaj. user posted image kak dan bolje, kak dan slabše, odštevam dneve, ko mi ne bo več slabo, takrat pa od veselja skačem do stropa in se mečem po trepalnicah.

Mali še ne brca. user posted image user posted image user posted image Si ne upa....user posted image user posted image user posted image

Od coca cole sem dobila že en nagradni paket in sicer dodaten celulit na stegnih, pa verjetno tudi na riti (si jo ne gledam) user posted image Drugače pa že imam en zamašek od coca cole light, na katerem je črka O, če jim prinesem še I P in D, dobim IPOD. :)
Pri Cocti pa pošiljam SMS-e s kodo, ampak nimam sreče pri žrebu. user posted image user posted image user posted image Upam na plazma TV. user posted image

Budilka nam dela in to perfektno, ampak smo že mal imuni na njo. Ima tako lepo melodijo, da nas nazaj uspava. No, v vrtec sicer ne zamujamo, smo nekaj do osmih zjutraj tam, ampak kaj, ko imava do Lj še ziher 45 minut, tako da pred 8:30 me v službi že doooolgo ni bilo.

Pozabljamo pa kupit plenice, tako da je naš otrok šel v vrtec v plenički, ki jo je imel ponoči. Kaj se je pa zvečer 2x pokakal, kar ni v njegovi navadi, pa je še zadnjo ponucal...user posted image user posted image user posted image O, marija, kaka neodgovorna mati. user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prosila vzgojiteljico, če ga lahko čimprej previje, ko je prišel. Mu pa zvečer in celo noč nisem dala nič za pit, je skoz jokal in prosil, pa sem rekla, da ne, ker nimamo pleničke....user posted image user posted image user posted image user posted image O, moj bog, kaj pišem. user posted image user posted image user posted image Ne, saj je sinko lepo spančkal in bi mu dala za piti, če bi želel, da ne bo katera CSD klicala, ki itak ne bi ukrepal....user posted image

Na gmailu pa sem očitno takrat, ko tebe ni, ker bi te isto tudi sama rada vprašala...user posted image user posted image user posted image




_____________________________



(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
7.12.2007 9:02:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.12.2007 9:02:23   
Pia67
Ja, jaz "računalniški genij" sem gnjavila Ribico RR na ZS. Pa bi lahko spodaj opazila, da je ona pod prvi post prilepila še bližnico in ne Benika. No, bližnica bo še iz stare teme na novo, da bo ziher, če bo katera brskala. Kontaktirala bom še Jernejo RR  (poskrbela je za obnovo izgubljenih strani oktobrk, vendar ne vem katerihuser posted image )za celoten file prvih 199 strani. Če si skrbnik serverja lažje prideš do podatkov, tako pa si obsojen na mukotrpno shranjevanje vsake strani posebej, označiš tekst, desni klik in izvoz podatkov. Če bi vedela IP serverja, bi videla mape. No, vsekakor se bom še mal potrudila, drugače pa si ljube vam zadeve shranite na način, ki ga je omenila Ninocka.

No, toliko o tem, najbrž ste preskočile dolgočasno flancanje o prenosu podatkov user posted image

MI2 greva jutri na delavnico izdelovanja ovčk iz prave ovčje volne v Dolenjski muzej. Hvala bogu, da je decembrska tema ni "obsojena" na adventne venčke itd in je nekaj povsem novega. Fotke ovčjega izdelka sledijo, ko kanim poslikati še eko-smrečico (če bom imela kaj poslikat) in ostriženo Nino (mati Damjana je izrabila hčerino vzhičenost nad knjigami in snip-snap, kodrčki so padli). Aja, pa piškote bomo pekl...

Naredite si lep vikend, jaz dam za mašo za kak meter snega v hribih (pobožne želje) in po pameti user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.12.2007 9:43:57   
Nika v službi
Dober dan!

Valla, tvoj Nik je res fenomen s temi puzzli! Nika mu ne seže niti do gležnjev (očitno bo leva za sestavljanje kot mamicauser posted image ), čeprav v principu puzzle zelo rada sestavlja.

Sicer pa ne opažam kakšnih posebnih sprememb pri Niki, je pa res, da je vrtec naredil svoje in sedaj se dokaj lepo zaigra tudi sama. Prej smo o tem samo sanjali. Ji je pa še vedno najbolj všeč, če smo nekje v bližini (v isti sobi), da občasno kaj pokaže.... Edino, kar zelo rada dela na samem, je brskanje po omarici v kopalnici. Tam pa je najraje sama. Najprej vse artikle, ki so na spodnji odprti polici (edina, ki jo doseže), zloži na rob kadi, potem jih umiva s ščetko, briše s toaletnim papirjem ter zlaga nazaj. Potem odpre spodnji del omare, pa še tam vse ven zloži; ko ji kaka stvar pade z roba kadi noter in ne doseže, me pokliče "mami, pridi pomagat". Zadostuje, da ji stvar (i) poberem in grem ven. Podobno okupacijo ima tudi z najino toaletno omaro, kjer doseže do 3 polic - zato sva tja zložila približno take stvari, ki jih lahko premetava.
Noro rada ima razne kremice, parfume, skratka kozmetiko, potem pa maže sebe in svoje igrače, da so vse svetleče in lepljive.user posted image

Pia, res sem preskočila podrobnosti o prenosu podatkov...user posted image

Drži pa tudi, da sem tudi jaz mislila, da je link prilepila Benika... Šele po tvoji opombi sem zarolala gor in videla, da je bila RibicaRR tista...

Uživajta pri izdelovanju ovčk in ja, vse umetnije ovekovečita, da se bomo naslajale nad lepoto izdelkov.

Jaz moram nabavit božičkove kapice, pa sneg čakam, da se potem mi3 pofotkamo in da dam naredit osebne voščilnice. S kapo ne bi smel biti večji problem, glede snega pa... Po drugi strani pa predvsem čakam en suh vikend, da gremo po mah.
Mogoče v nedeljo dopoldan, obetajo še nekaj sončka, popoldan pa že spet dež...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.12.2007 10:42:01   
teta beta
Zdravo!

Pia, ful dober angažma glede miklavževega prihoda! Super, res.

Pety, spravi se no malo k sebi user posted image ! Po pravici povedano, sem jaz že čisto pozabila, da plenice obstajajo. Jih nisem kupila že od julija.

Valla, tudi Daša včasih hoče biti sama in se sama igrat. Oblačit se itak hoče sama, kar je zjutraj včasih problem, ker se nam mudi, če pa ji kaj ne gre, pa reče: ne znam ali ne morem, pomagaj. Podobno kot Nika rada premetava in prestavlja stvari, vendar predvsem v kuhinji (Nika bo šminkerca, Daša pa gospodinja user posted image ). Najhuje je s tem v trgovinah s čevlji. Prenaša jih sem in tja, jih premeša, se usede na tla, sezuje svoje čevlje in obuje kakšne št. 32 - "prav so mi, ne tiščijo me"user posted image Drugače pa žal nima svoje sobice.
Od moje tete je dobila za miklavža puzle 5+ s 100 deli user posted image . Sem še hotela pustit zaprte, pa jih je hotela na vsak način odpret. Itak ni šans, da jo sestavi, je pa sestavila skupaj nekaj čebelic ali pa da ji jaz poiščem pravi delček, potem pa ga da sama not. Tule desna pa je tista, ki jo ima doma in jo sestavi brez pomoči. (Upam, da dela link).

JAz sem tudi imela namen, da bi pekli piškote, zdaj moram pa jutri v Avstrijo. Mogoče v nedeljo zjutraj, ko bo ati itak zjutraj ziher spal (imajo v soboto zvečer žur za 30., še nekaj jih ima skupaj roj. dan).

Nika, si me spomnila, da bo res že čas za izdelavo voščilnic. Moram si še kupit nove škarje z vzorcem, ko sem prejšnje dala v Botsvano ali kam že. A kaj spremljaš, kaj ustvarjajo?



_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.12.2007 10:43:16   
teta beta
Eh, sem se zmotila. Leva sestavljanka je. Bom pa mogoče kupila še desno, da bo imela skupno sliko. 

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
7.12.2007 10:51:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.12.2007 11:09:21   
Nika v službi
Teta beta, kje pa si kupila te puzzle? In kje si kupila tiste škarje, ki sva jih odposlali v Ugando? So mi bile ful všeč! 
Si me pa spomnila na to zadevo - bom malce povprašala, če je kaj novic oz. šla najprej pogledat njeno spletno stran....

Nika je tudi povsem "usekana" na čevlje. V trgovinah s čevlji počne isto kot Daša...user posted image  Punčke, kaj češ.

Valla, ne, Nika še večinoma govori v 3. osebi (mimogrede, tvoj Nik govori v 1. osebi ednine, si malce pobrljalauser posted image ) - Nika to, Nika ono. Izjemoma ji uspe stavek v prvi osebi ednine, s tem da ne reče "jaz" oz. "jest", ampak stavek tako tvori, da je jasno razvidno, da govori v 1. osebi, npr. parkiram avto, mešam juho, pijem čaj...

Očitno bo prehod opravila brez vmesne stopnje "jest".

Sicer pa - več jezikov govoriš, več veljaš. Bravo, Nik!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
7.12.2007 11:19:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.12.2007 11:29:35   
benika
Evo, jaz sem nazaj s pregleda (posvetovalnice). Vse je ok, mali se je spustil za 2 prsta, naslednjič pa me tam vidijo čez 14 dni (še na RD mi ne dajo miruuser posted image ).

Valla. Nik je itak genij kar se tiče sestavljanja puzzlov. Pri nas smo še pri tistih tavelikih puzzlih, ki jih je 12 v škatli in tiste sedaj veselo sestavla. Seveda z motivom Nodija na 1001 način.

Beni tudi večinoma že govori v 1. osebi in le redkokdaj v 3.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.12.2007 11:32:01   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
mimogrede, tvoj Nik govori v 1. osebi ednine, si malce pobrljalauser posted image


ma ja, zdaj ja, ampak ko smo se nazadnje pogovarjale o tem, je govoril v 3.osebi user posted image


Ups, imaš prav. Sorči. Malce šlampasto sem prebrala tvoj post, zdaj sem ga šla še enkrat in vidim, da si zelo jasno vprašala, če naši še (in ne že, kot sem jaz videla) govorijo v 3. osebi... Ponižno sklanjam glavo in se opravičujem.user posted image

Benika, super, torej je vse uredu. user posted image

Pa hvala ti za voščilo. In tudi tista tvoja zgodba glede spoznavanja partnerjev mi je bila zelo zanimiva....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.12.2007 12:02:51   
Nika v službi
Joj, dajte si prebrat tole, jaz sem se do solz nasmejala...

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2163638&mpage=1&key=

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.12.2007 12:14:37   
teta beta
Nika, puzle sem kupila v Mladinski knjigi. Škarje pa v eni papirnici, že dolgo nazaj, hm... kdaj že, aha, pred Dašinim prvim rojstnim dnevom. Smo namreč potem vsem povabljencem dali za spomin dve njeni mali fotografiji, obdelani v rjavo-beli-rumenkasti tehniki in obrezani z belim robom s temi škarjami. Super je izpadlo, zelo starinsko. Škarje so pa kul, ker niso klasične cik-cak, temveč pulzni vzorec. En kompletek slikic nama je ostal in jih imava doma zataknjeni za druge slike in marsikdo, ki pride na obisk, vpraša, če sem to jaz na sliki.

Kosilo je pripravljeno - krompir kuhan in olupljen, Bernard ga samo še zresta, ribe so spanirane, samo vrže jih v olje, pa še kompot sem skuhala. Danes gre on po Dašo, tudi peljal jo je zjutraj v vrtec, jaz pa grem na pregled v bolnico zaradi prsi. Me zanima, kaj se bodo odločili.

Valla, Daša govori samo v 1. os. ednine.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?