|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sesalnik še enkrat - zares močan
7.11.2006 22:48:06   
vikendas
Sicer vidim, da je bilo že veliko napisanega o sesalcih, ampak nisem še našel primera kot ga imam jaz.

Na kratko: potrebujem hudičevo močan sesalec za parket, ki bo pobiral očitno precej trdovraten prah z ulice.

Gre za to, da živim ob precej prometni Celovški cesti v Lj, kar pomeni, da je v stanovanu polno drobnega črnega prahu, ki ga enostaven sesalec preprosto ne pobere. Pa nisem neki hiperhigienik, ampak če grem s prstom za sesalcem in je po 10cm prst črn... sesalec ni dovolj dober.

Ima kdo kako priporočilo? Vodni in parni sesalci mi za parket ne koristijo, koliko je težak, velik in glasen mi je vseeno, samo da nimam črnih podplatov, če grem zjutraj bos v kopalnico in nazaj.

Aja pa tam nekje do 100 tisoč se mi zdi primerno investirat. V tem rangu nekje so Dyson-i. Mnenja o njih so na forumih v tujini različna - od ekstaze do velikega razočaranja. Ima kdo izkušnje z njimi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sesalnik še enkrat - zares močan
9.12.2006 4:36:51   
crci06
jaz mam forwerk, pa sem zadovoljna, težko pa ti obljubim, da boš letela z njiim po stanovanju in da ne bi imela rahlo umazanega prsta... no, ne vem, nisem še nikoli s prstom preverjala...

Svetujem pa ti, da testiraš sesalce. če se le da.
Ponudiš znanki, da ti pripelje njenega, pa ji magari daš 1.000-5.000 SIT... boš vedela, da bo končna investicija res prava.
Če boš klicala prodajalce, da ti pridejo delat predstavitve, se mi zdi, da imajo oni vedno bolj našopane sesalce, kot tisti, ki ti ga pol prodajo. Če drugega ne, verjetno tedensko čistijo filtre, to, kar nam na servisu naredijo vsakih par let... Skratka, definitivno je razlika.


(odgovor članu vikendas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sesalnik še enkrat - zares močan
9.12.2006 8:30:37   
al1*
Mi tudi imamo Vorwerka in smo zadovoljni. Obstaja tudi glava namenjena prav parketu, ki je mi sicer nimamo, je pa super. Ampak cena je pa user posted image .

_____________________________

lp


(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sesalnik še enkrat - zares močan
9.12.2006 14:36:08   
hubibubi
jaz sem tudi živela ob zelo prometni ulici (MB), tega praha se ne bo dalo posesati, ker je zelo masten in se "zalepi" na tla. edina rešitev je da vsaki drugi dan naprej posesaš nato pa pobrišeš z vlažno kršpo.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Sesalnik še enkrat - zares močan
9.12.2006 16:16:15   
Strawberrie Cherrie
No tudi mi imamo Vorwerka - ga ne menjamuser posted image user posted image ;
oziroma ga bom menjala za novega, ker zdaj starega vzamejo nazaj v ceno

(odgovor članu hubibubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?