|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spolni odnosi po SS
11.4.2006 16:21:26   
timeja
Pozdravljene!

Zanima me, kdaj ste imele spolne odnose po SS. Koliko časa ste čakale in kako dolgo ste krvavele?. Čeprav je minilo že 14 dni po čiščenju, me je še vedno strah, da bom čutila bolečine, krvavim pa več ne.
Kaj pa ve, ste tudi tako dolgo čakale ali še dlje?
Zanima me tudi, kako dolgo morate čakat na naslednjo user posted image , meni je G rekel, da 6 meecev, ker je bil SS v 21 tednu.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spolni odnosi po SS
11.4.2006 17:56:24   
MIA38
timeja!
Jaz sem imela tretjič abrazijo 27.3., pa sva včeraj z dragim lepo nežno in počasi prvič po tem user posted image . Moram ti priznati, da je bilo prav lepo. Tudi mene je bilo strah, da me bo kaj bolelo ali da bo kaj narobe, da je še prehitro, pa je vse OK. Jaz sicer nisem imela SS, ampak izzvanega zaradi kromosomske napake na plodu, ampak sem bila tudi že v 20. tednu. Potem pa sem imela ostanke posteljice v maternici, tako da sem bila na abraziji 15.3., 16.3. in še 27.3. No, takrat so me končno rešili vseh ostankov. Drugače pa mi je g rekel, da naj počakava eno Muser posted image , ki bi naj prišla ravno ta teden, potem pa lahko začneva delati na user posted image . Tako d akomaj čakam, da se Muser posted image  že pojavi.
Če vama paše, pa kar dajtauser posted image .
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu timeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spolni odnosi po SS
11.4.2006 18:14:28   
timeja
 MIA38!

Hvala, da si mi odgovorila v tako kratkem času.
 Tudi tebi sožalje zaradi tvojeuser posted image pikice, še bolj pa zato, ker si se morala sama odločiti glede splava. v vsakem primeru je to hudo, če izgubiš user posted image .
Kako to, da moraš počakat samo enouser posted image , meni je rekel , da mormo počakat 6 mesecev.
Želim ti, da čimrej zagledašuser posted image in da bo v prvo. Sporoči ko bošuser posted image .



(odgovor članu MIA38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spolni odnosi po SS
12.4.2006 8:59:28   
MIA38
G mi je rekel, da naj počakam eno Muser posted image  in lahko začneva delati na user posted image . To me kar veseli, da lahko tako hitro. Zakaj se je tako odločil, pa ne vem. Že preden sem šla v LJ na prekinitev nosečnosti, mi je rekel da potem naj kar po prvi Muser posted image  spet poskušam zanositi, Upam, da mi čim prej rata. Prvič je trajalo leto in pol, drugič pa 15 mesecev. Zdaj pa mi je rekel G, da če ne rata v treh mesecih, potem me bo poslal na histeroskopijo. Malo sem že tudi v letih (38), tako da par let res več ne morem čakati, da se prime. Bom pa tekoj sporočila, ko bom user posted image , ker bom spet najsrečnejši človek na svetu. Upam, da bo zaključek tudi lepši.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu timeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spolni odnosi po SS
12.4.2006 19:50:15   
timeja
Tudi jaz ti želim, da čimprej postaneš user posted image . Tudi jaz bi rada čimprej zanosila, vendar se moram držati G navodil. Konec leta bomo že začeli delati nauser posted image dojenčku in komaj čakam, da vidim user posted image , ker bom tudi jaz najsrečnejši človek na svetu, samo da bo vse O.K. Želim ti torej VSO SREČO.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIA38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spolni odnosi po SS
13.4.2006 8:43:55   
Špela100
Timeja drži se. Žal mi je za tvojo pikico. Jaz sem novembra izgubila tudi eno v 8tin5d, marca pa v 10t baje dve pikici. Morda je meni lažje, ker je bilo bolj zgodaj, vendar vseeno boli.

Držim pesti, da bo naslednjič vse ok za vse nas. ( pilotgirl, mojca9000, lana38, Bety,sonchek in še nešteto drugih...)

Glede spolnih odnosov pa: mi smo prvič po 14 dneh pa je bilo vse ok.

lp

(odgovor članu timeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spolni odnosi po SS
13.4.2006 12:21:09   
sonchek
ojla...
Jaz sem pa že 15-dan po abraziji, pa mi sicer še na misel ne pridejo spolni odnosi, k groza me jih je...user posted image  upam da se bom sploh lohk sprostila...
...sicer pa zaenkrat še kr krvavim, tko da morm itak še počakat...




_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Spolni odnosi po SS
14.4.2006 8:15:49   
Anonimen
To je sicer moje mnenje, sam ene se mi zdite mal preveč korajžne, kar se tiče spolnih odnosov po ss. Sploh, če je bil ss tako pozno. user posted image
Ko sem ga imela jaz, je na listu pisalo, da so 14 dni prepovedani, oz. dokler traja kakršnel koli izcedek. Midva sva prvič šele po prvi M, ker se mi ne zdi vredno tvegati, da bi bilo kasneje kaj narobe, zaradi enega sexa. Pa še psihično sem bila totalno na tleh po ss, in je bila to moja zadnja skrb in od mojega user posted image  tudi...

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Spolni odnosi po SS
14.4.2006 8:17:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: timeja

Kako to, da moraš počakat samo enouser posted image , meni je rekel , da mormo počakat 6 mesecev.



Ti si imela ss v 21. tednu, zato moraš imeti daljšo pavzo!!!!

(odgovor članu timeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Spolni odnosi po SS
14.4.2006 8:58:11   
tinaaja
jaz se tudi se ubadam z izcedkom, danes je 17 dan po, pa imam se kr nek rjav izcedek .. a je se kaksna imela to? kok casa? ker drugace me nic ne boli, pa ne vem, a naj se narocim na pregled kaj prej - imam ga sele 8.5.
user posted image tud nisva tocn zato,ker pise da dokler traja izcedek, da  naj ne bi..
glede ponovne zanositve pa je pusenjak na vprasanje: koliko casa naj ne bi zanosila po UPN v 13 tednu? Namrec, presenecena sem, ker kot berem ginekologi zelo razlicno opredeljujejo ta cas.. Kot razumem vase mnenje je pri nosecnostih do 10 tedna 1 ciklus naceloma dovolj.. Koliko se ta cas spremeni z visjo nosecnostjo?
 
odgovoril:  najlažje je, če za določeno diagnozo, postopek, nasvet ali zdravljenje obstaja doktrina. Žal so takšni doktrinarni pristopi pogosto pavšalni in niso primerni za vse, čeprav imajo "blagoslov" strokovnih teles in združenj. Kakorkoli, po prekinitvi nosečnosti v prvem trimesečju zadostujeta največ dve menstruaciji, da se maternica povrne v prvotno stanje in da se sluznica maternice povsem obnovi in vzpostavi stanje za novo nosečnost.

meni se zdi premor definitivno ne mestu, ze zaradi ureditve hormonov in zmnajsanja maternice na prvotno velikost.. vsaka pa se odloci verjetno po svoje..
lepe praznike vsem, veliko toplih trenutkov v druzbi najdrazjih in se vec cartanja z dragimi vam zelim ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?