|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spontani splav
1.5.2013 20:31:17   
žalostna30
Živjo.

Feruarja sem zanosila in sem v 9. tednu imela ss. Psihično sem čisto na tleh. Ne znam več pravilno razmišljat, tudi moža zanemarjam in samo še vpijem na njega čisto brez veze. Jokam kot dež po cele dneve, sploh se ne morem umiriti. Ali je imela katera iste občutke? Kdaj preboliš? Ali sploh preživiš? Midva sva se matrala 3 leta, da bi zanosila in še potem, ko je končno ratalo, s pomočjo klomifena, se ta ne obdrži. Prosim za kakšno pozitivno mnenje, kakšno spodbudno besedo, ker sem že čisto na konc z živci.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spontani splav
1.5.2013 20:52:11   
LuLu
Nisem imela take izkušnje, sem pa druge take in drugačne prelomnice v življenju.
Čisto življensko lahko svetujem.... glavo gor, umiri živce in v načrtovanje novih uspehov. Zafuraš si lahko zdravje, zafuraš vezo,... ni to dobro.

(odgovor članu žalostna30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spontani splav
1.5.2013 21:52:47   
annai
žal se ti je to zgodilo, kaj veš zakaj,...enostavno moraš to prebolet, dojet da se je to zgodilo, predvsem pa se pomirit, bolj boš živčna, raztrešena več težav boš imela, tako kot pri partnerju kot pri zanositvi,... ne veš zakaj se je to zgodilo, a če hočeš spet poskusit potrebuješ partnerja, zato ga ne odrivaj, pogovorita se, razjokaj se, tudi njemu je težko in še težje mu je verjetno gledati tebe v takem stanju... iz srca ti želim, da dobiš svojega malega sončka, zato ne delaj proti sebi in njemu ampak za vaju- OBA! ne govorim ti kar tja v tri dni, iz izkušenj vem...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spontani splav
2.5.2013 10:27:17   
Anonimen
mogoče se ti bo zdelo trapasto kar bom napisala ampak moj namen je dober. v 10 tednu sem začela krvavet, v porodnišnici niso vedeli kaj in kako bo, razen tega da moram strogo počivat. čez 2 dni sem imela ponovno pregled, zdravnik mi je lepo razložil da telo ve zakaj zavrača zarodek, da je očitno z njim nekaj narobe. takrat sem se popolnoma umirila in si rekla kar bo pač bo, grdo rečeno ampak vseeno, nevem če bi bila in če sem sposobna imeti otroka z posebnimi potrebami. žal, priznam. no ampak zarodek je ostal v maternici in imava zdravega fanta.

želim ti da vama uspe, in da bosta imela zdravega otroka ali otroke. včasih nam pač življenje da težka bremena zato da se imamo rajši, da znamo določene stvari bolj cenit da smo na koncu koncev srećnejši, in ne boj se tudi tebi bo uspelo user posted image

(odgovor članu annai)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spontani splav
2.5.2013 14:28:13   
Anonimen
Pozdravljena Žalostna30.
Nas je že več delilo tvojo usodo. Sama sem imela ss v 7. tednu (tudi po OBMP, po 8-ih letih truda). Ja boli in to zelo user posted image . Kakšen mesec ali dva sem bila kriza. Potem sem se sestavila skupaj, zaradi sebe, zaradi partnerja in zaradi okolice. Sprejela sem dejstvo, da očitno nekaj ni bilo v redu, da je to del potrebne naravne selekcije. Sprejela dejstvo, da se vse v življenju zgodi z nekim namenom in tako tudi ss. Pravega odgovora zakaj ss, še danes (po skoraj treh letih) ne vem in ga ne iščem več, ker ti ga nihče ne more dati. Žal tako pač je. Izjoči svojo bolečino, če potrebuješ pomoč jo poišči (psihološka podpora...) in glej naprej, ni druge. Pusti preteklost v preteklosto, pozabiš nikoli, a boli vedno manj, saj čas celi rane. Poskrbi za sebe in se pripravi za nove projekte v prihodnosti. Objami partnerja, saj dostikrat imamo samo njih, ki nas skušajo razumeti, ko smo cmerave in tečne user posted image . Vzami si čas za žalovanje (ne predolgo) in potem dvigni glavo, vstani, kot ptič feniks iz pepela in novim dogodivčinam naproti. Včasih se nam svet sesuje in ne vidimo, kako je lahko tudi lep.
Objem, P.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spontani splav
2.5.2013 15:10:39   
žalostna30
Živjo.

Hvala za spodbudne besede. Upam, da bom nekoč res lahko pozabila. Po drugi strani se mi pa vedno porajajo ista vprašanja; ali bom v drugo lahko obdržala otročička, ali bo spet kaj narobe? Koliko časa je potrebno po ss, da lahko spet poskušava zanositi? Vsak ginekolog mi pravi drugače in sploh več ne vem koga naj poslušam. Ena je rekla 2 meseca, ena 3, ena celo pol leta. user posted image Koliko časa ste ve čakale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?