Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Klub nima tu nobene veze, le toliko, da jim je priskrbel tele obrazce (najbrž je nekdo že prosil, kje dobiti te liste in je potem klub kar vsem nabavil, saj zadnje čase veliko otrok to koristi). Če obrazec ne oddaš, če otrok ne bo v šoli koristil statusa, lahko še naprej trenira v klubu in izpolnjuje obveznosti v klubu. Ta status oz obrazec ni vezan na klub, temveč na šolo, šola ga rabi, ne klub. Danes sem dobila ta "obrazec", ki v bistvu sploh ni obrazec, temveč piše "Potrdilo za status športnika", piše pa takole: "Obveščamo Vas, da bo Vaš učenec XX, naš igralec selekcije starejši dečki 1. liga, v tekmovalni sezoni 2010/2011 treniral z našo ekipo in zanjo igral tekme v 1. ligi, ki jo delegira MNZ Ljubljana. V času od septembra 2010 do junija 2011 bo opravil preko 200 ur treninga in odigral okrog 40 prvenstvenih in prijateljskih tekem. Liga je tekmovanje najvišje kakovosti v RS za svojo starostno skupino. Glede na navedena dejstva Vas upravičeno prosimo, da mu dodelite status športnika." Kakor vidim, jaz sploh nimam česa izpolnjevati. Kokr je meni znano, šole še kar odobravajo status, ampak otrok mora resno trenirat, vsaj 2x ali 3x na teden, ter se mora udeleževati tekem. Če ne tekmuje in trenira le 1x na teden, potem je to kot en hobi in šola ne odobri status. Treninge ima 4x na teden (ob delavnikih), včasih pa potem še tekmo za vikend. Po temu sodeč, mu bo šola odobrila status. Na tebi pa je ali daš to šoli ali ne. Jaz bi in podpiram statuse, sem ga tudi sama imela v SŠ. Malo ali celo velik izkoristila, ampak vse v dobro .
|