|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stript. na fantovščini
5.1.2006 16:30:24   
sarči
Tako je drage moje.Z najinim dragim sva se odločila da se 20.05. poročiva,vse lepo in prav dokler nisva to povedala njegovemu naj prjatlu-tle se pa zame začne pekel!
Ves vesel izjavi,da mu na fantovščini striptizeta ne uide!!!user posted image
KONEC;KONEC;KONEC MOJIH SANJ! Sedaj se pa nočem več poročit,ker vem da tega ne bi prenesla!Zame je to ponižanje in ne bom dovolila kaj takega!
Dragi se mi smeje,pravi da on ni za take scene in da bo rekel da naj ne bo striptizete,jaz pa njegove frende dobro poznam in vem,da njega ne bodo poslušali in da bodo naredili po svoje!
Kaj menite,naj popustim ker to kao spada zraven al naj se borim in ostane moja-če bo striptizeta na fantovčini,kjer mene itak ne bo zraven POROKA ODPADE!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 16:32:47   
Veverička
Ja, pa kaj se obremenjuješ, saj striptizeta samo pleše. Pa še ti imej striperja na dekliščini (jaz sem ga imela, pa kaj!). To je samo fora in nič druga, če pa fantu ne zaupaš, pa je tako brezveze, da se poročita!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 16:33:03   
soncece24
Meni se sicer striptizeta na fantovščini ne zdi nič takega, me bi pa razkurlo 100 na uro, če bi midva rekla ne, pa bi jo prijatelji kljub temu privlekli, saj je to vajina poroka in ne njihova, tak da vdarita po mizi in naj upoštevajo vajine želje al pa ostanejo doma.

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 16:35:39   
sarči
vEVERIČKA PARTNERJU ZAUPAM,MA MI GRE ŽE NAŽIVCE DA BI JO GLEDU KOZO BLESAVO IN MENDA SE DO KONCA SLEČE,NE PA DA SAMO PLEŠË!

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 16:37:12   
Marogica
Meni se zdi striptizeta na fantovščini bedasta finta, vendar če bi jo prijatelji mojemu možu pripeljali(kar pa niso), se res ne bi sekirala. Zakaj pa?

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 17:36:28   
dejčka2
Tudi meni niso všeč stiptizete na fantovščinah, sploh pa zato, ker sem videla na eni fantovščini striptizeto, ki se ni samo slekla...
Vztrajaj pri svojem, saj so "taki" kolegi zmožni vsegauser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 18:53:05   
Anonimen
Joj,sedaj si mi stopila na žulj.Isto sranje je bilo pri najini poroki,kjer je mene moj lasten bratranec s to finto napeljeval,da bodo možu pripeljali tole babo.Jaz sem čisto popenila in bratranca prav sovražim zaradi tega.Sicert pa ni bilo bojazni,ker je bil itak moj foter zraven in,ko sem tle bodoči tašči povedala,je rekla da se bo kura nesla milijon na uro,da jo je sposobna ubiti na licu mesta.
Jaz tega ne odobravam in ne vem koliko sem zaradi tega sranje prejokala,kajti nisem hotela nobene scene.
Ja poznam pa en par,kjer je na fantovščini sodeloval tudi bodoči tast in,ko so tole fantje oz.frendi naredili njegovemu bodoče zetu je vse skupaj razgnal in je tudi poroka odpadla.
Jaz sem milijonkrat proti takim bedarijam.Mogoče se bo kateri tole zdelo tole smešno vendar poroka naj bo poroka ne pa navadna ****haus pač takega mnenja sem jaz,in bi mu zagrozila če bo baba tam naj se zahvali svojim zlatim fredom,ker poroka babi na čast odpade.Če ti bo šlo dalje na živce pa le pokliči njegovega frenda in mu v obraz reči,da poroka zaradi njega odpade.

(odgovor članu dejčka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 19:17:42   
CIPRESA
Meni gredo pa te fantovščine pa deklišne na živce!!!! Midva sva za prijatelje naredila skupno žurko pa ni bilo nobenih scen in smo se mel prav fino pa še skupaj sva bla. Vedno se bom spominjala tega večera in mi bo ostal v lepem spominu. Tudi vidva rabita pogovor in najdita nekaj srednjega ker ti  bo ostal spomin na to za celo življenje in ne bi bilo na mestu da bi imela grenkega.

Pa še to bi rada povedala ...pogovor in to da vsak mal popusti bo tudi po poroki ena najvažnejših stvari ki vaju bo držala skupaj tko da se mi zdi prav da začneta s tem že sedaj. Ne meni se za njegove prijatelje in se ne obremenjuj s tem oba lahko rečeta da boste vsi skupaj pa bo!!! Pa ti garantiram da ne bo striptizete!!!


< Sporočilo je popravil puncica -- 10.1.2006 19:47:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 19:24:53   
Mel_A
Moj je bil pred časom na eni fantovščini, kjer so imeli striptizeto... Menda so jo frendi kljub prepovedi obeh bodočih mladoporočencev vseeno privlekli tja. Prvič: taki frendi so prav en k*** vredni. Jaz bi naravnost ponorela, če bi meni kaj tazga ušpičli. No ja, in moj je imel ultra mini digitalno kamero s sabo, ko pa sta jo striptizeta in njen kao bodyguard videla, sta strogo prepovedala snemanje in slikanje. Če je to kao fora, zakaj pol ne dovolijo slikat, halo? Moj je rekel, da je itak ugasnjena, v resnici pa si jo je obesil okoli vratu in jo prižgal. Snemalo je pač, kar je snemalo, ni blo kaj dost videt, kar pa je že blo videt (predvsem pa slišat) mi je blo prav nagravžno. Sej ne verjamem, da so vse striptizete take, sam tej je blo menda izrecno naročeno, naj ga poskuša "naskočit" še zadnjič preden vstopi v zakonski jarem. In tole so njegovi frendi naročili in plačali!!! Jaz sem se čist zgrozila. In ko je bodoči ženin rekel (najmanj 10x!) da pač ni za stvar, so bli tej frendi vsi na tleh in so ga prav pošteno ozmerjali, da nima "jajc" in da je navaden bednik... Pa je tko hudo narobe, če ima tip rad samo svojo bodočo ženo??? In je striptizeta rekla, da njej je blo plačano za striptiz in še nekaj, pa je vprašala, če hoče it z njo kdo drug namesto tegale ženina... In je blo kar naenkrat enih 5 interesentov... tolk pa menda ni imela plačano :-)))
No, to je sicer sam en primer, upam pa, da niso vse striptizete take in da nekatere res in samo zaplešejo in ajd čao.Naredi kot hočeš, ma jaz bi se vsa razjarjena borila za svoj prav (še posebej če imaš bodočega moža istega mnenja). Pa srečno!  

_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 19:36:14   
Anonimen
Veverička, tudi jaz bi se počutila do konca ponižano, če bi se moj bodoči mož naslajal ob telesu striptizete. Ogabno in za user posted image  Pri anma ni bilo en dekliščine, ne fantovščine ampak smo skupaj naredili žur, kjer smo se res zabavali - brez striptizete.
In poznam primer, ko se je par razšel en teden pred poroko prav zato, ker je bodoči mož v pričo prijateljev seksal s striptizeto na fantovščini. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 10.1.2006 15:22:10 >

(odgovor članu Mel_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 19:40:03   
Anonimen
Se strinjam z Marogico. Tudi meni se zdijo tako striptizete kot striperji brezvezni (ne samo na fantovščinah in dekliščinah), če pa bi jo bili takrat mojemu privlekli (ker roko na srce ima par takih zagovednih prijateljev), se ne bi nič sekirala. Vem, da je to zanje samo job, kkaor jaz lupim krompir, vem pa tudi to, da moški to sicer zelo radi vidijo, potem se pa konča. No, vsaj za mojega vem, da je to tako. Mislim, da se preveč razburjaš, čeprav seveda ni prav, da bodo to naredili proti tvoji volji.

(odgovor članu Mel_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 20:10:25   
Anonimen
Men se to ne zdi tako nedolžna  fora. Da vam povem, da se marsikdaj iz te nedolžnosti s pomočjo ogromnih količin alkohola zabava prelevi v nenedolžno kur...
Če so ženske sposobne to storit na dekliščinah, pa ne bodo deci, ko še prej ratajo celi slinasti???
Že tako radi gledajo okrog, kako se bo zadržal pred razgreto plesalko. Saj ne rečem, da to obvetno zgodi... dogaja pa. Bi bila pa to res dobra preizkušnja zvestobe vašega partnerja.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 20:18:00   
Anonimen
Joj, sarči, potem pa res bolje, da se ne poročiš user posted image  dej no dej...malo se skulirej, pol pa sploh fantvščine ne rabi delat, ker to pa res paše zraven. Pa kaj misliš, da jo bo kar tam naskočil? Če pa jo bo gledal, upam, da bo lepa, mična, da si bo lepo napasel oči...a ti mu pa tega ne privoščiš? Hudo user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 20:27:50   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Angelinna

Men se to ne zdi tako nedolžna  fora. Da vam povem, da se marsikdaj iz te nedolžnosti s pomočjo ogromnih količin alkohola zabava prelevi v nenedolžno kur...



To se lahko zgodi tudi, ko nisi na fantovščini, pa še zastonj je.




_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 20:32:24   
ZARA
Men je tud to "stripanje" na fantovščinah (in dekliščinah) totalna beda...jst bi bla odločno proti, ker če se  znajo zabavat samo ob slačenju, miganju in raznem namigavanju, pol je res boljše, da fantovščine sploh ni...bljak !
Srečno, sarči!!

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 20:50:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica


IZVIRNO SPOROČILO: Angelinna

Men se to ne zdi tako nedolžna  fora. Da vam povem, da se marsikdaj iz te nedolžnosti s pomočjo ogromnih količin alkohola zabava prelevi v nenedolžno kur...



To se lahko zgodi tudi, ko nisi na fantovščini, pa še zastonj je.





Tudi s tem se strinjam, ampak recimo, da mu jo tam prinesejo na pladnju...
saj vem, saj vem, če se bo hotu spraznt, bo že našel način. Ampak mi je ideja res brezvezna. Moj recimo, je ne bi hotel imeti na poroki.

< Sporočilo je popravil puncica -- 10.1.2006 15:24:16 >

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 21:05:33   
Marogica
Bom malo bolj konkretna. Fantovščina je zabava, ki jo pripravijo prijatelji in ne bodoči mož. Torej nima kaj za govorit, če nekaj hoče ali noče, pa če je še tako bedasto ali ne. Bodoča žena pa še manj. Je pač tradicija, ki se je razvila do absurda. Se strinjam.
Je pa marsikaj odvisno tudi od bodočega moža. Če mu jo tudi na pladnju prinesejo, in če je še ne vem kako pijan, se ne bo kar s prvo povaljal. Če pa se bo, pa je to pač slaba baza za zakon, ker najbrž ne bo edina.
In kaj je tako groznega, če se sleče do "konca"? Kot da še ni nikoli nage ženske videl. Mogoče bo ob pogledu na striptizeto ugotovil, kako fajn mačko ima doma.
Če pa že pred poroko tako brezkompromisno reagirate, kako šele bo?


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 21:25:43   
jagoda
Ti 100krat preveč kompliciraš. Striptizeta? Pa kaj!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 21:26:31   
Cikica
FANTOVŠČINA IN DEKLIŠČINA
S fantovščino in dekliščino par sklene svoje samsko življenje in se tako z zabavo poslovi od svojega samskega stanu. Za zabavo se ponavadi pari odločajo teden ali dva pred poroko, lahko pa tudi na predvečer poroke, kar pa danes več ni priporočljivo, saj so te zabave ponavadi trajajoče dolgo v noč, zalite z obilo alkohola, kar bi pomenilo, da bi na svoji poroki bili utrujeni, z velikimi podočnjaki in z mačkom v glavi, česar si pa zagotovo ne želite. Zato si raje vzemite čas za zabavo in dovolj časa do poroke, da se spočijete in povrnete kondicijo.
Mnogi pari praznujejo fantovščino in dekliščino skupaj, kamor povabita skupne prijatelje, kar je ponavadi cenovno ugodnejše, poleg tega pa ne rabita skrbeti, kaj oni drugi počne na svoji zabavi.
Na fantovščini se ponavadi zberejo ženinovi prijatelji, ki se potrudijo ženina napiti in mu ob tem zagodejo marsikatero. Lahko pa mu večer popestrijo s kakšno striperko, ki samo zanj zapleše. Zabava se ponavadi konča s popolno pijanim ženinom.
Dekliščine so v zadnjem času nekoliko bolj razvratne od fantovščin, saj si prijateljice nevesto močno privoščijo, ji tudi zagodejo marsikakšno ter jo ponavadi odpeljejo v bar in naročijo striperja.
Kakorkoli že nevesta in ženin se tako poslovita od samskega uživanja. Pomembno je, da po taki zabavi ni vrtanja slabe vesti ali zdravstvenih posledic.

Upam da sem ti pomagala.Pa lepo praznujta oba.user posted image user posted image

lp,cikica

_____________________________

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/





(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Stript. na fantovščini
5.1.2006 22:08:59   
Anonimen
Meni se striptizeta na fantovščini ne zdi nič posebnega, ampak kvečjemu nekaj običajnega. Eno poznam osebno in vem, da hodi samo plesat, koketiranje zraven pa je del njenega posla. V kaj več se ne spušča in po njenem pripovedovanju se tudi velika večina drugih striptizet  ne. Večina s sabo pripelje celo varnostnika, saj je kopica vinjenih moških lahko potencialno nevarna, če veste, na kaj mislim. Je pa striptizeta na fantovščini zato, da se jo gleda in če svojemu partnerju ne privoščiš niti tega, da pogleda dobro žensko (ja, golo, pa kaj?), potem sta možni samo dve stvari - ali mu ne zaupaš glede zvestobe in misliš, da bi te prevaral (njegovi prijatelji pa bi držali z njim in ti ne bi povedali) ali pa si sama tako zelo nesamozavestna glede svojega videza, da misliš, da bi potem, ko bi videl drugo žensko, ki ima morda boljšo postavo od tebe, tebe primerjal z njo in te na koncu celo prevaral, ker bi ugotovil, da obstajajo postavnejše od tebe. Tretje možnosti skorajda ni. V obeh primerih pa moraš tako mišljenje urediti sama pri sebi.
Striptizeta ni tukaj popolnoma nič kriva, saj samo opravi svoje delo, za katerega je pošteno plačana (od 30 jurjev za pol ure  pa naprej).
V vsakem primeru pa bi jaz svetovala, da se ne poroči. Ne glede na striptizeto.

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Stript. na fantovščini
6.1.2006 8:08:45   
puncica
Mislim da po nepotrebnem kompliciraš, pa sej ga ne bo striptizeta  kr pofuser posted image   al kaj nouser posted image Če se pa mal pozabavajo pa tud ne bo konec sveta, a pol ko se bo poročil ne bo smel nobene ženske več pogledat al kako. Moj sicer ni imel striptizete, vem pa da ne bi imela nič proti če bi jo kdo pripeljal.

Kot sem rekla raj premišljuj o tem kako obleko boš imela in kako krasno se bosta imela na poroki ne pa o fantovščini, pa si še ti enga striptizerja prpel pa bosta bot user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Stript. na fantovščini
6.1.2006 11:14:18   
sarči
Hvala vsem za cenjene odgovore,ste me naredile še bolj živčnouser posted image user posted image user posted image
Naj povem,da mojemu zaupam,vem,da ne bi storil nič in če bi,bi bil odkrit do mene,ampak ker ga poznam in vem kakšen je in ker mi 10000000% zaupam,vem da ne bi blo nič!
Enostavno NE prenese moj EGO,da bi mu prjatli tako zagodli,zame je to PONIŽANJE in naj reče katerakoli da kompliciram,tako čutim in tako je!
# mesece nazaj sem bla na zabavi best frendice kjer je imel ljubi 30 let,bedasti frendi so mu jo zagodli tako,da je na koncu bogi fantič ostal v bolnišnici z hudim pretresom možganov zarad ene kuruser posted image !!!!
Ne,ne prenesem in pika,morda sem za moment pomisenla ko sem brala vaše poste,da mogoče pa res pretiravam,ma ko bolje premislim me kar zapeče v želodcu zarad živcev!
Tudi jst si želim imet skupno zabavo,pa sorekli njegovi frendi da to ne pride u poštev!Kaj naj potem???Eh,kdo si je zmislu te bedaste žure? user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Stript. na fantovščini
6.1.2006 12:40:58   
kalbo
No sarči, zdajle na koncu si povedala v katerem grmu tiči zajec. Problem ni striprizeta ampak tvoj ego. Halo, pa kaj je s tabo. Da je ponižanje zate, da gleda striptizeto... a porničev tud ne sme gledat.

Na moji fantovščini je bila striptizeta, ki je profesionalno in estetsko opravila svoj posel. Ko mi je hotela sleči hlače sem rekel, da ne in pri tem je ostalo. Vsa čast ženski, da si upa priti v božje rovte sredi noči med 20 neznanih tipov. Spoštovanja vreden poklic res (toliko o tvojem egu Sarči).

Lahko pa povem, kakšne scene so se dogajale v tednu med fantovščino in poroko, ki so jih zakuhale zafrustrirane babnice nekaterih mojih prijateljev. Ena si je celo dovolila razglasit, da sem seksal s striptizeto in da poroka odpade. Ženi sem seveda takoj naslednji dan pokazal posnetek celotnega nastopa. Hvala bogu, da sem poročen z normalno žensko, drugače bi popenil.
Taka, ki pa odpove poroko zaradi striptizete, oziroma si upa s tem grozit si pa zasluži, da ostane sama in se prelevi v staro nepotešeno devico, ki ji je smisel življenja futranje golobov.

No ravno danes imamo spet fantovščino in v taboru zafrustriranih babnic spet vre na polno. Upam da ne bo neumnosti!!!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Stript. na fantovščini
6.1.2006 13:01:36   
sarči
No Kalbo,tako grobo me zmerjat da sem zafrustrirana tudi ni treba.Ne vem,mogoče vi moški ne razumte naših čustev,tako pač je,Vi moški,po moško!

Moj EGO-ja res je,meni se ne zdi prav in bi tako prizadel moj ego,ne vem kaj je v tem slabega!Zame je ponižanje,če hoče da mu plešem mu bom,ne pa da pride ena baba blesava,ki ji je tako najlažje služit tuj denar in uničevat razmerja!!!Pa brez zamere!

Pa še to-porničev pa ni nikdar gledu,ker mu je brez veze oz nerodnouser posted image ,čeprav sem mu dostiokrat namigenla,da bi si lahko katerega ogledala!

< Sporočilo je popravil puncica -- 10.1.2006 19:51:33 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Stript. na fantovščini
6.1.2006 13:04:26   
Anonimen
pa da pride ena baba blesava,ki ji je tako najlažje služit tuj denar in uničevat razmerja


O, mater. pol pa res boljše, da se ne poročiš. Zarad tvojga, ne zarad sebe.

Kalbo, bravo.

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?