|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Telovadba za križ in trtico
3.9.2005 16:15:58   
Anonimen
Potrebovala bi nekaj resnično učinkovitega...

Da me vrat in križ bolita od sedenja, še razumem, saj sta me bolela tudi prej, ko nisem bila noseča.
V 3. mesecu nosečnosti pa me je začela boleti trtica. Včasih, ampak redkokdaj, ne boli nič. Večinoma boli tako, da ko se uležem na hrbet, mislim, da me bo preklalo na pol. Vstajam kakor želva - najmanj minuto. Ko napnem mišice v zadnjici (ne glede na to, ali stojim, sedim ali ležim), me zaboli čez celo zadnjico, predvsem tam, kjer se konča trtica in začnejo mišice. Bolečina je večinoma ostra in seveda močnejša, dokler napenjam mišice.
Včasih pa je tako hudo, da me zaboli navzgor do sredine križa in navzdol po stegnih, ko stopim na noge. Včasih me špikne in zaskeli, da celo otrpnem za nekaj sekund.
In to se stopnjuje - višja nosečnost, večja bolečina.
Ginekologinja pravi, da me ne sme in ne more pregledati zaradi nosečnosti (rentgen odpade) in da naj potrpim, proti bolečinam pa lahko jemljem samo Lekadol, na katerega pa sem odporna.
Torej - katere vaje oz. kakšno telovadbo priporočate?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Telovadba za križ in trtico
3.9.2005 20:49:12   
buča
hmmm mene je trtica bolela preden sem zanosila,potem so se bolečine začuda umirile in so me boleli kolki...sedaj me pa boli vse

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Telovadba za križ in trtico
23.10.2005 10:54:57   
ANDREJA*
MED NOSEČNOSTJO NISEM IMELA TAKIH PROBLEMOV Z BOLEČINAMI AMPAK ŠELE POTEM.....Karensa meni je pomagala samo fizioterapija....tako, da ti iskreno priporočam, da zatežiš keremukoli od izbranih zdravnikov in naj te napoti na fth. Fizioterapevt ti bo pokazal vaje in preveril, če jih pravilno izvajaš! Tole je čisto osebna izkušnja, ker zaradi preohlapnih mišič medenice po porodu včasih še hoditi nisem mogla....da ne govorim potlej o vseh preiskavah in slikanjih in podobno.... Veliko in zelo so mi pomagale vaje za medenično dno in krepitev spodnjegadela trebuha.

lp.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.  prej sem te brala na drugem forumu.upam, da ti gre drugače dobro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?