Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
hoferjevo je precej trdo - nekak bolj 'piškotasto' kot 'kruhasto', sploh če ga mal predolgo pečeš. mi drugače večinoma kr hoferjevega uporabljamo, ker ga je glih prov za 3 res lačne ali 4 mal lačne...
_____________________________
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
jaz testo za pizo naredim kar sama, hitro,enostavno in brez vzhajanja.
Dam pa moko, sol, pecilni prašek in zalivam s tekočim jogurtom tako dolgo, da dobim fajn maso oz. testo. Oblikujem v kepico, razvaljam, obložim in dam pečt. En dva tri pripravljeno.
jaz testo za pizo naredim kar sama, hitro,enostavno in brez vzhajanja.
Dam pa moko, sol, pecilni prašek in zalivam s tekočim jogurtom tako dolgo, da dobim fajn maso oz. testo. Oblikujem v kepico, razvaljam, obložim in dam pečt. En dva tri pripravljeno.
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita hoferjevo je precej trdo - nekak bolj 'piškotasto' kot 'kruhasto', sploh če ga mal predolgo pečeš. mi drugače večinoma kr hoferjevega uporabljamo, ker ga je glih prov za 3 res lačne ali 4 mal lačne...
Aha, hvala za izkušnjo, da ga ne bomo kupovali. Meni tudi Pečjakovo ni ravno višek okusnega, ampak, če je sila, je ok.
Drugače pa ga delam takole in je najboljše ever : 450 g moke, 4 žlice olivnega olja, 1,5 čajne žličke soli, pol čajne žličke sladkorja in en paketek suhega kvasa zmešamo. Nato vlijemo nekaj manj kot 3 dl mlačne vode (lahko tudi 1 dl piva na 2 dl vode), dobro pregnetemo in pustimo vzhajati 1-2 uri. Pizzo pečem 15 minut pri temperaturi 230 stopinj z vključeno ventilacijo.
jaz testo za pizo naredim kar sama, hitro,enostavno in brez vzhajanja.
Dam pa moko, sol, pecilni prašek in zalivam s tekočim jogurtom tako dolgo, da dobim fajn maso oz. testo. Oblikujem v kepico, razvaljam, obložim in dam pečt. En dva tri pripravljeno.
hoferjevo je precej trdo - nekak bolj 'piškotasto' kot 'kruhasto', sploh če ga mal predolgo pečeš. mi drugače večinoma kr hoferjevega uporabljamo, ker ga je glih prov za 3 res lačne ali 4 mal lačne...
Če ga ne pečeš predolgo, ni "piškotasto". Ampak res je treba upošetavat navodilo
jaz testo za pizo naredim kar sama, hitro,enostavno in brez vzhajanja.
Dam pa moko, sol, pecilni prašek in zalivam s tekočim jogurtom tako dolgo, da dobim fajn maso oz. testo. Oblikujem v kepico, razvaljam, obložim in dam pečt. En dva tri pripravljeno.
včeraj sem naredila testo po tem receptu in je res odlično hvala za link
Kolk je to "pol kocke" kvasa v g? Še bolje - se da te pol kocke pretvorit v količino tistega, ki se dobi v enakih vrečkah kot pecilni prašek ali pa vanilin? Pa hvala .
včeraj sem naredila testo po tem receptu in je res odlično hvala za link
Kolk je to "pol kocke" kvasa v g? Še bolje - se da te pol kocke pretvorit v količino tistega, ki se dobi v enakih vrečkah kot pecilni prašek ali pa vanilin? Pa hvala .
Jaz dam na pol kile moke 1 suhi kvas (ta iz vrečke).
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?