|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tunizija in devetmesečnica
24.5.2006 18:35:34   
Olivija
Razmišljava, da se bomo junija odpravili na morje. Trenutno se ogrevam za Tunzijo in me zanima, če je kdo bil tam z dojenčkom?
Dve leti nazaj sva bila z osemnajstmesečnico v Turčiji in imeli smo se super. Zdaj bi pa še kaj drugega probali in, ker moj user posted image noče v Bolgarijo ali Romunijo, se mi zdi Tuniziija še najboljša rešitev.

Thx za vsak odgovor.

O. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tunizija in devetmesečnica
24.5.2006 20:01:32   
jasnika
midva sma bila nekaj let nazaj na Djerbi z tamalo ki je imela takrat 8 mesecev in je bilo vse super na letalu skratka vse je štimalo, edino sedaj pravima da nisma mogla tak doživet dežele saj sma imela dojenčka, drugače pa tak nima kaj za bit, pa kar pogumno
lpuser posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?