|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 12:46:05   
ZARA
Kako jim mora bit grozno ob tem pokanju in grmenju...pa s tem mislim na vse, tud srne in ostalo divjad...grozno !!! Upam, da jim letos ne bo treba toliko poslušat tega nemarnega pokanja...mater smo ljudje egoisti....FJJJJJJJJ petarde !!!!!!!!!!!








_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 12:47:46   
*barbapapa*
... ma keri butci imajo voljo metat petarde ....user posted image

jaz jih enostavno ne razumem.....

uboge živali user posted image ..... pa ljudje tudi

_____________________________



(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 13:33:41   
baguSka
Jst sm pa totalno šokirana nad mojim knedlom, da tud trzne ne!?user posted image

Drugač se pa strinjam s tabo.

(odgovor članu *barbapapa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 13:41:21   
lelaval
Meni nikoli ni bilo in mi nikoli ne bo jasno, kakšen užitek naj bi bil ob tem, ko poči petarda. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 13:51:00   
nejcko
Ja, Zara, prav imaš. Meni so petarde tudi grrrrrrrrrrrr, ampak se mi zdi, da je letos še kar znosno.

Ne bom pa nikoli pozabila, ko je enkrat en kreten vrgel petardo pred mojega prejšnjega psa, ki je bil takrat kakših 6 mesecev star, torej radoveden kot le kaj, in sem ga v zadnji sekundi potegnila stran. Sploh nočem pomislit, kaj bi se lahko zgodilo. Tisti mulc je potem zbežal, še dobro, ker če bi ga dobila v roke, ma ne vem ... verjetno bi se na sodišču zagovarjala zaradi začasne neprištevnosti ... mater mu.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 13:58:11   
MarijaPo
Tudi jaz ne stekam, kako so lahko ljudje tako kruti, da trpincijo zivali s tem, ko jih imajo ujete v mestnih stanovanjih/hisah in jih s tem izpostavljajo petardam, nenaravnemu okolju,...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 14:04:02   
Anonimen
Baguska, saj miša tudi prvo leto ni trzala nanje, sedaj je pa čisto panična. Že zdaj samo ven pride in že stoji kot kip in vrti tisti nos na vse strani, da ja zavoha, če se je slučajno kje kaj dogajalo. In če se ji zdi, da se je, jo samo gor podurha.

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 14:07:05   
baguSka
A res!? A pol nas to še čaka??user posted image

No, kukrkol že, vsem malim nadobudnežem želim leeeepeeeee, veseeeeleeee in čiiiimbolj MIRNE praznike!!!!!

http://heartfeltimpressions.com/m093fb.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 14:28:03   
Anonimen
Hval, hvala, pravi Miša.user posted image
Mogoče pa se ne bo bal petard, tale tvoj malček, mogoče je pa Miša pa Odi pobrala. Tudi na to sem že pomislila. Ker se je pazila pri tašči, ki je imela bobteilko Odi, ki se je pa petard blazno bala.  Pa se je Miša tega naučila. Sicer se pa Miša itak vsega boji.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 14:29:54   
baguSka
Ja sej Torzl je tud en boječk. Ni stvari, da se je nebi bal. Sej verjetn če bi en petardo glih pred njega vrgu, da bi tud kej trznu user posted image No, doma hvala bogu je mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 14:32:12   
Anonimen
A veš zakaj so boječke? Meni je to enkrat en pasji frizer povedal. Zato, ker jih ne vzgajamo po pasje, niso razvili pasjih lastnosti. Ker jim preveč pustimo in jih  preveč mazimo. Zato. Samo kaj češ, jaz drugače ne morem.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 14:36:25   
baguSka
Ja kar se razvajanja tiče se čist strinjam. Sam nism glih zihr da je to to. Ker jst sm se z mojmu kr precej pr vzgoji ukvarjala in se še. Glih zarad strahu k ga ma. Še do psihologinje sm šla, če verjameš user posted image Ker recimo, njegov bratec je tud popolni razvajenček, pa nism še vidla bolj pogumnga psa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 14:45:18   
Anonimen
Ja, možno je tudi, da je prirojeno. Miša je bila zadnja v leglu, tudi manjša od ostalih in je povsod lutala nekje posebej. Izgleda, da so jo ostali izločili, ker je bila švohnejša, v naravi najbrž niti ne bi preživela. Takrat tega nisem vedela, da je to tako pri psih. Ampak hvala bogu, da sem jo vzela jaz, ker bolje se ji, boječki, kot je, res nikjer ne bi moglo goditi. Mi jo imamo tako radi, da se ne da povedat.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 14:55:49   
baguSka
Ja res ma veliko srečo tale Giška.user posted image user posted image

Sicer je bil pa Tori tud zadnji in na začetku najmanjši. Ko sva ga šla iskat, pa največji in najmočnejši.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 14:58:30   
Anonimen
No, evo, mogoče je pa to tudi to, da je bil zadnji in najmanjši. Saj Miša tudi pozneje ni več bila bistveno manjša, sva jo hodila par tednov gledat, vsaj kolikor se spomnim, ne.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 15:02:15   
baguSka
Ja full so zanimiv teli štruklji. Ti sicer praviš, da so Mišo kao izobčl in jo odrinjal stran, Toro pa je bil baje prvi hrani - pred vsemi user posted image Full zanimiv res. Je pa drugač tud zdej največji od vseh možnih francoskih buldogov, kar sem jih spoznala. Ne samo u živo, ampak tud tko in je največji in najtežji. Pa ne za mau. Ampak je razlika očitna!!! Hehe, tko velik pa tko boječ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 15:05:13   
Anonimen
Ne, saj Miše niso odrivali, saj je niti niso mogli, saj hrano so tako dobi vsi naenkrat in v taki lepi podolgovbati posodi, da so jih vse lepo zraven pošljihtali. Ampak tako, ko sem jo opazovala na dvorišču, ona je vedno nekje po svoje šnofala, vedno smo jo iskali. Ponavadi je bila pri vodi, vsa mokra. Pa še danes je ful naspidirana plavalka.user posted image
Hecno so, ja. A tvoj je pa velikan? Koliko pa tehta? Saj to so drugače bolj majhni kužki, a ne? A več da takega pa nisem še nobenega v živo videla.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 20:41:49   
Anonimen
Stara sem 27 let, pa v svojem življenju še nisem vrgla niti ene petarde in je tudi ne bom!
Kar se pa domačih živali tiče - mojega dragega je že groza, koliko prestrašenih potepuških kužkov in muckov bom "srečala" v našem naselju čez praznike in koliko od tega jih bom pripeljala domov, da jih očistim, pogrejem in nahranim. Potem se mi pa srce trga, ko jih moram spet spustiti ven. Mi moj dragi ne pusti, da bi imela doma živalski vrt.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 20:43:08   
ZARA
A ga nimaš že user posted image ???

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
23.12.2005 21:34:17   
Meceno
Ja, naš Kal je tudi adijo in ko poka mu damo občasno pomirjevala. Sicer je čuvaj na mestu, žal malo trmast oz marcina z karaktrom,...in ravno zato ker je 85kg marcina v stanovanju z dolgo dlako,...hodimo za njem po stanovanju oz ga tolažimo.
V glavnem, sosedje ga ne marajo in so celo tako daleč prišli, da za novo leto v zrak vržejo ziher za  200.000sit petart,("po pomoti na naš balkon")...in logo se je našemu Kalifu strgalo ,...user posted image pa taki sosedje !
Te tablete pa niso kar tako,...dobi dozo pri kateri bi že moral spati, naš pa malo bolj z počasnimi gibi išče varen kot v stanovanju in z tem preprečimo luknje v parketu.

Ves december je v stanovanju, vsaki dan ko gre na sprehod ga umijemo, če gre piškat mu umijemo tace, če ne imamo za eno lopato peska v stanovanju in ne sprašujte če imamo kaj praha v hiši,....ampak kam ga naj damo,...sicer itak nima svoje ute, spi v garaži,...tam pa je totalni kaos,ne sprašuje če se da ta marcina spoh rihtat ....AMPAK MI GA IMAMO TAKO RADI,...

Zdajle je prišel sem k meni, smo same z Taro doma ( drugi so na novoletni čagi) in čaka da ga pobožam in upa da bo lahko spal v spalnici SEJ GA IMAM RADA AMPAK TOLIKO PA TUDI NE čeprav je kopan smrdi OBUPNO,...fuj  briketi, sploh pa ima naš kuža brado in vse kar poje se mu nabere gor.


Ma, se se razpisala user posted image

Letos dremo za novo leto na Hvar oz Sveto Nedeljo , kjer bo imel Kal čisti blaženi mir, brez petard in brez pomirjeval  user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
24.12.2005 10:47:05   
nejcko
MM
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Tudi jaz ne stekam, kako so lahko ljudje tako kruti, da trpincijo zivali s tem, ko jih imajo ujete v mestnih stanovanjih/hisah in jih s tem izpostavljajo petardam, nenaravnemu okolju,...


MarijaPo - a misliš, da na vasi pa folk ne meče petard? Itak pa, kateri pes sploh še danes živi v svojem naravnem okolju? Pa krava, pa zajci, pa ovce ... - se pa močno strinjam, ljudje smo res kruti!


(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
24.12.2005 20:10:54   
ZARA
Spliš, se spomnim ko si lani tud pravla, da Mišo Splišo zapreš v kopalnico in ji naviješ glasbo...full lepo !!!

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
24.12.2005 20:14:29   
ZARA
Meceno, sem se full  nasmejala ob tvojem postu...hura za Kalifa user posted image !!!  Kaj pa je to zaena pasma od 85 kg ???

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
24.12.2005 20:42:49   
dory
Nasa gaja ( tibetanski terier )  je cist povozena...ko zaslis prvo petardo je cist depresivna,zato jo mamo v teh dveh dnevih kar je bozica in za novo leto kr na pomirjevalih...ta stara megi ( nemski spic ) je pa dama ze mal v letih ( 14 ) in ze mal slabs slis,zato nc ne trzne...macke mamo pa v teh cajti postrojene notr...se tko drzijo bajte,da je kej :)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!
24.12.2005 22:58:56   
polona2
A se ti hecaš? Mislim, res me zanima, a ti to resno misliš?

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?