|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Večja postelja
17.8.2005 13:24:45   
viv_
Naša tamala je prerastla posteljico 120x60 in sedaj razmišljamo o večji, pa ne vemo kako in kaj. Spet bi nam jo naredil dedi, ki je naredil že sobico (v albumu) tako da bi vse skupaj nekako zgledalo.

Mirna zaspi v sobi sama, ampak zdaj ne more zlest ven iz posteljice. Skrbi me, da če bi imela večjo posteljo brez ograjice, da bi splezala ven in letala po sobi pa potem zaspala nekje na tleh... Če bi imela pa spet tako visoko ograjo, bi pa vse skupaj izpadlo kot neka kletka :zmeden2:

Kako imate to tisti, ki imate večje postelje?

hvala in lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Večja postelja
17.8.2005 15:50:34   
Annny
Oj,
poglej v album od Lin- meni se zdi, da so pri njih super uredili sobico:)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Večja postelja
17.8.2005 16:02:20   
viv_
Ja, sam s take postle bo men dol stegnila. Ker zdej jo dam v postlco, rečem lahko noč, pa grem ven iz sobe. Ona še mal skače po postli, pa zvonček vleče, pol pa zaspi. Tko bo pa stegnila dol iz postle, pa letala okol po bajti... K je taka k en feder...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Večja postelja
17.8.2005 20:16:48   
elizabeta p
Mi imamo dimenzije 70x140 z ograjico. Samo to je samo 10 cm daljša kot tvoja.:zmeden2:

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Večja postelja
17.8.2005 21:08:17   
lin
Mi smo našo Lin dali pri cca.10 mes v veliko postlo na katero smo dali ograjico (baby center)lahko pogledaš v mojem albumu.
Je pa tako da ta ograjica je visoka tolko da se otrok med spanjem ne zvrne,mi smo Lin pri nogah pustili ene pol metra fraj, tako da ko se zbudi ali pokliče ali pa sama spleza dol rikverc na tej odprtini.Se je zgodilo enkrat da je splezala dol (ponoči)ma se je vsedla na tla ker je bla tema,tako da sem jo itak slišala in sem jo dala nazaj v postlo in je lepo spala naprej.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Večja postelja
17.8.2005 21:21:01   
Ezi
Tudi Nejc ima že veliko posteljo (100x200). Dali smo jo naresti mizarju. Ko se je Nejc preselil v veliko posteljo še nismo bili zihr, kako bo to zgledalo, zato smo dali naresti še ograjico. Na pamet ne vem, koliko je ograjica visoka, vendar meni zgleda v redu in ne kakor za rešetkami. Slikici imam le dve in še to je ena meglena, na drugi pa se ne vidi prav dobro:( Ju bom dala v album, če ti bo kaj pomagalo. Nejc je zelo zadovoljen v veliki postelji, čez ograjo ... (tok, tok, tok ... ) ne pleza, ko pa bo bolj mirno spal mu bomo ograjico odstranili.

Lp, Ezi

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Večja postelja
18.8.2005 10:19:28   
Marogica
Kot prvo viv, en velik kompliment na tako okusno urejeno sobico, seveda tudi dediju.
Pri nas pa je takole: Naš ta večji je bil pri 19 mes takšen divljak, da otroška posteljica nič kaj ni zalegla. Plezal je, kljub vreči, v kateri spal, tako dolgo, da je padel iz posteljice (ker se je zataknil) in že smo bili na urgenci ter prišli domov z longeto na levi rokici (3 tedne).
Takrat smo se odločili, da mu kupimo "normalno" posteljo, torej višine nekje 30-40 cm, vendar velikosti 140x200 (ker seveda imamo toliko prostora v nejgovi sobici). Z možem sva si rekla, da je bolje pasti iz 30cm kakor pa iz 130 cm.
Torej pri nas ni bilo enega problema, sam je lepo zlezel iz postelje (seveda smo mu najprej pokazali kako, ker je z glavo rinil naprej). Torej od takrat nobenih poškodb ali česa podobnega.
jaz bi ti svetovala brez ograje, glede na (zopet) moje izkušnje.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?