|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vedno ista-sem utrujen
13.10.2005 16:49:16   
Anonimen
Lp,

s partnerjem se lepo razumeva,srečna sva...imava pa en problem,no menda je le to samo moj problem,ker on se s tem ne obremenjuje.
Dela cel dan,zvečer se pa uleže na kavč in ne mine 10 min.pa že spi,vsak večer skoraj zaspim z bolečino v srcu in cmokom v grlu,beseda teče namreč o seksu,ki je pri nama zelo redek,bolje rečeno 1-2x na mesec.Jaz si želim(pa ne da sem nimfomanka) vsak večer al pa vsak drugi večer,že cez dan ga nagovarjam,zgleda še nekako na volji,a ko pride večer on zaspi in jaz spet v depresijo.
Ne bi rekla da ga ne privlačim,ker ga vedno popolnoma obnorim.
Jezi me in večkrat pomislim,da si bom našla nekoga ki si me bo želel ne glede na to al je utrujen ali ne.
Želim si,da me moj moški zgrabi,da je vedno pri volji,da bi me zapeljeval!
Partnerju sem vse to že velikokrat razložila,pa vedno pove le to,da ima preveč obveznosti in da je utrujen.
Kar me pa še bolj razjezi je pa to,da ko pač greva s...,mu pa takoj pride,tako da sem spet jaz tista ki nima nič od tega.

Ne me vzet za kakšno nimfomanko,ne,le želim si biti željena.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vedno ista-sem utrujen
13.10.2005 17:54:34   
karmy
pogovori se z njim.. kako pa je med vikendi?

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vedno ista-sem utrujen
13.10.2005 18:25:27   
Primoza
No težko boste našli kakega ki bo vedno za stvar. Tudi ženske včasih boli glava, pa ne zaradi naveličanosti ampak imajo npr. simpatičen PMS.

Drugače pa je, če je suša tipična, to je dobro malo omeniti parterju, da se začneta pogajati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vedno ista-sem utrujen
13.10.2005 20:19:54   
soncece24
anonimna, to je pa skoraj kot da bi svojo zgodbo brala, samo da se jaz ne sekiram več. zdaj je ura 20.16, moj pa že spi, pa kaj, bomo čez viend nadoknadli...
premisi al ti je ljubše, da seksata večkrat samo zato, da boš ti srečna, čeprav njemu ni, al da je takrat ko je tak kot treba in oba uživata? 
za med tednom pa si kaj nabavi v trgovini za odrasle ...

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vedno ista-sem utrujen
13.10.2005 20:45:47   
Anonimen
Auser posted image

< Sporočilo je popravil Metka15 -- 13.10.2005 20:47:39 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vedno ista-sem utrujen
13.10.2005 20:56:14   
Pi-kica 1
Hja, neprijetno je, če se partnerja ne uskladita pri tako pomembni stvari, kot je seks, sploh če ima eden večje potrebe, kot drugi. Običajno se v dalj časa trajajoči zvezi zgodi, da enemu ali obema partnerjema več ni toliko do seksa, kot na začetku. Običajno je ženska tista, ki ima manjše potrebe, sploh če so tu še otroci, včasih pa je pač tako tudi z moškimi. POskušaj ga razumeti in ga iskorist čim bolj takrat, ko mu je. Ne pusti se takrat tako hitro odpraviti in mu povej, da pričakješ od njega, da pa se takrat, ko se spravita zraven, malo bolj potrudi.

LP

Pi-kica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vedno ista-sem utrujen
13.10.2005 20:59:40   
Anonimen
Problem je v tem,da mi niti čez vikend ne nadoknadimo.
Tako sem žalostna,saj morda res pričakujem preveč od njega ampak mislim,da je sex eden od temeljev zveze.
Bojim se,da se enkrat naveličam tega čakanja in bo vsega konec,čeprav sem mislila,da se to meni ne more zgoditi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vedno ista-sem utrujen
13.10.2005 21:16:04   
rija
Če ga narediš malo ljubosumnega? Verjetno škoditi ne more... Mogoče se bo malo zamislil, glede na to, da si izkoristila možnost normalnega pogovora, pa ne zaleže nič.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vedno ista-sem utrujen
13.10.2005 21:37:23   
kapica
Mogoce pa je res tako utrujen, da ne gre, ali je pa to samo eno obdobje.
Pri nama je bilo en cas tudi tako, ampak obratno, torej da meni ni bilo, on je pa hotel. Ampak jaz sem takrat res mislila, ne morem se na seks mislit imam ze tako polno glavo. Bilo je nekako toliko stvari natrpanih, da mi je zeljo po vsej stvari vzelo, ne glede na to kako se je on trudil ali kaj je naredil. Pa na sreco je sedaj spet boljse, sama nisem vec z drugimi stvarmi tako obremenjena. Ampak nisem pa takrat pomislila da se mi moj moz ne dopade, ali da sem mislila na koga drugega. Enostavno mi ni bilo, no.

Jaz bi ti tudi predlagala, da si sama kaksno stvar nabavis in to tudi uporabis, pa nastavis tako da on vidi, recimo na nocni omarci naj bo. Mogoce mu bo to dalo misliti.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vedno ista-sem utrujen
13.10.2005 21:43:15   
kapica
Aja, pa se to.
Seks je res pomemba stvar v zvezi, ni pa najpomembnejsa, ali pa kakor za koga. Po mojem mnenju je to nekaj, kar lahko ti sama v roke vzames, brez moza in zadovoljis potrebe tako. Torej ti on ni tako nujno potreben ali nenadomestljiv.
Drugo je toplina, cartanje , neznost, podbora, kar ti partner daje, po mojem mnenju je to veliko pomembnejse, saj tega sama ne mores nadomestiti.
Tako da zaradi tega koncati zvezo, v kateri si drugace srecna, ne vem  no, mogoce malo prehitro  sklepas ali delas zakljucke.


_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vedno ista-sem utrujen
13.10.2005 21:50:04   
anamia
Tako za hec, ker danes se mi skozi smeje...no, moj pravi, da je za, ki da je ista oz. obratna štorja pri nas...pa sem mu predlagala, da bi bila glih prava za njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
No, saj bo minilo, in tvojega, da se bo ogrel in mene, da bom spet pri volji...
Pa lep večer...pa ne zamirituser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Vedno ista-sem utrujen
17.10.2005 7:32:54   
Anonimen
Pa še ena taka kot it.
Midva sva skupi 3 leta in pol, imava otroke. Po porodu se je "ohladil" do mene, ni mu bilo več do sexa. Ko sem ga vprašala, zakaj ne, mi je rekel, da se je verjetno "odvadil" (mislim, haaaalooo!!user posted image ) sexat (2 meseca pred in po porodu nisva sexala). In na žalost naj napišem, da je to trajalo 1 leto. user posted image  Vseskozi sem se mučila z vprašanjem ZAKAJ. Tudi moj dela cel dan, ko pa pride domov, dobesedno pade v posteljo.

ENO LETOuser posted image je trajalo, da sem KONČNO spoznala, kje je vzrok: ko so prišli otroci, se je počutil zapostavljenega. Nisem mu mogla več polagati toliko pozornosti oz. sem se trudila, kolikor se je le dalo. In ko sta otroka zaspala in bi jaz sexala, je on že spal. Res sem bila trapa. Ker sexa ni bilo, sem se bolj ukvarjala z otrokoma. Spat sta hodila pozno,saj sem se z njima igrala, noreli smo po dnevni sobi... tako da sva imela z mojim še manj časa zase. Pol mi je pa kar naekrat prekipelo! "Tako ne gre več naprej!" sem si rekla. Mamo sem prosila, naj mi popazi otroke, z mojim pa sva si privoščila lep dan v bazenu, večerjo.... Moram rečt, da se je totalno sprostil Pa tudi veliko sva se pogovarjala. Nisem ga obtoževala, saj vem, da ni bil samo on kriv. Rekla sem mu le, da nočem živeti s tujcem in da mi naj pri tem pomaga, saj tega sama ne zmorem.

Otroke sedah dajem striktno spat ob 19h, najkasneje ob 19.30. uri. Tako imava še čas zase in ....

Zaenkrat je še vedno lepo. Tudi sexava več, se cartava ,....

Če imata otroke je mogoče problem v občutku zapostavljenosti.

V vsakem primeru pa vama priporočam, da si vzameta dan ali dva zase, se malo sprostita in kar je najpomembneje: odkrito pogovrita. Večerja in kak kozarček vinčka razveže jezik in čustva.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Vedno ista-sem utrujen
17.10.2005 14:07:14   
mojamura
Ehm, kar bom napisala je moje mnenje, ki je lahko tudi napačno. Zdi se mi, da si on sex dobi drugje...kako lahko da je moški (zdrav, normalen moški) potreben samo enkrat ali dvakrat na mesec. Bodi malo bolj previdna, vsaj meni bi na tvojem mestu to dalo misliti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Vedno ista-sem utrujen
17.10.2005 15:14:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Lp,

s partnerjem se lepo razumeva,srečna sva...imava pa en problem,

Ne me vzet za kakšno nimfomanko,ne,le želim si biti željena.


Ta dva stavka jaz ne razumem cist...

Sta srecna in imata en problem.. Ocitno ta problem ne vpliva na vajino sreco.. ker sta srecna.. V cem je torej sploh problem? user posted image

Ok.. ne bom te vzel za kaksno nimfomanko.. do tukaj mi je jasno.. user posted image user posted image  Zelis pa si biti zeljena.. user posted image user posted image  Hmmm.. tole pa je prevec za moje celice..

konec koncev, ti bi moral on samo nekako dokazat, da si te zeli.. seksat pa ne bi rabil.. in vse bi bilo v redu, ker bi ti dobila obcutek, da si zeljena.. A je tko?
Torej ne gre za to, da tebi manjka seksa.. ampak da ti manjka obcutek, da si te on zeli?

Ahhh.. pozab.. dolgcajt mi je.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Vedno ista-sem utrujen
17.10.2005 21:43:04   
CIPRESA
Ja Tjazy sej če se ne počutiš željeno pol ti je težko do sexsa s tistim moškim a ne???user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Vedno ista-sem utrujen
18.10.2005 11:39:50   
mojamura
user posted image hehehehehe....tebi pa je res dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Vedno ista-sem utrujen
19.10.2005 11:17:00   
Anonimen
mojamura,ABSOLUTNO mu zaupam in VEM,da ne išče seksa drugje,ja kako pa,če pa dela cel dan?Dela doma,tako da ni bojazni.

Ja Tyazi,malo si zakompliiral vse skupaj,morda se nisem niti sama dobro izjasnila,ja,verjetno si ne želim toliko seksa in v bistvu res želim samo videt,da si me partner želiuser posted image Kakorkoli,tisti dan sem mu povedala vse kar me muči,en dan je bilo lepo,zakon,nato spet po starem tiruuser posted image ,no ja,bo že kako.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Vedno ista-sem utrujen
19.10.2005 11:48:56   
mojamura
no saj pravim anonimna, da je bilo to le moje mnenje, ki pa je komot lahko napačno. Če mu zaupaš toliko bolje, potem pa ga sooči s tem, da bi ti pač večkrat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Vedno ista-sem utrujen
19.10.2005 11:52:51   
Anonimen
Zacni gola hodit po hisi..

Ce niti to ne bo pomagalo.. pa pojdi se v trgovino gola.. ni hudic da se bo najdu en dec nikje.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Vedno ista-sem utrujen
19.10.2005 14:31:57   
Gina
Kaj pa če je res utrujen? Ali lahko narediš kaj, da ne bi bil tako utrujen, ali pa kaj, kar bi mu prineslo kaj energije, saj mu je očitno primanjkuje? Najbrž mora odpravit vzrok, ki mu žre energijo, pa karkoli že to je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Vedno ista-sem utrujen
20.10.2005 10:42:41   
Anonimen
Pri nama je podobna situacija, čeprav še ni tako hudo.Moj dragi ima precej naporno službi, kjer fizično dela, vstane že ob 5h zjutraj in dela do 16h.Pol gre ponavadi po službi še malo fušat in ko preide zvečer domov samo še poj večerjo in utrujen zaspi na kavču.To je lahko že ob 20.30.Enostavno ne more ostati buden pa naj se še tako trudi, da tokrat bo pa res ostal pokonci.Ne gre!!!!In če mu kdaj omenim, da sem potrebna in bi rada sexsala me najprej pogleda in mogoče še bi, ampak pol vseeno reče, da je res utrujen, da bova jutri....Ampak jaz bi zdaj!!!!

In kaj naredim?Ko vidim, da morda res ni tako hudo utrujen in bi se še dalo malo energije iz njega izvlečt, mu nič kaj ne govorim, kaj bi jaz rada ampak se stvari kar sama lotim.Pa ni vrag, da bi se mi lahko uprl.In na koncu mu ni nikoli žaluser posted image .Pa ne rečem, da je vedno takoj za, se včasih kar namučim z njim, skoraj že izgubim voljo, ampak ko se enkrat zagreje motorček.....

Tako nama z malce moje spodbude še vedno med tednom rata 1-2x.
Pol pa ko pride nedelja in je spočit in doma, pol pa se stene tresejo še za cel teden nazaj(na njegovo pobudo)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?