|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vedno polulan- kaj delam narobe?
29.6.2008 20:58:15   
žanai
Pozdravljene!

Naš prvi otrok je bila punčka čeprav je kot dojenček dosti lulala in prve tedne kakala na 2 uri ji skoraj nobene plenice niso premočile.

Zdaj pa imamo 6 tednov starega fantka in sem sprobala že kar nekaj pleničk (Pampers iz Mullerja, Lumpi,Huggies), ampak skoraj pri vseh pleničkah med spanjem na boku njegov urin steče ven... največkrat pri pasu in redko ob nogicah. Ampak plenička pa je skoraj suha. Kaj delam narobe? Lulčka mu vedno obrnem dol, pleničke po mojem še preveč na tesno zapnem (vsekakor bolj kot smo jih pri hčerkici).
Občutek imam, da tako hitro lula, da se ves urin ne more dovolj hitro vpiti in potem steče ven kjerkoli pač lahko.

Sicer največ uporabljam bombažne pleničke, ki mi nikoli ne premočijo, ampak ko mi jih zmanjka oz. oprane še niso suhe pa moram uporabiti take za enkratno uporabo.

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vedno polulan- kaj delam narobe?
29.6.2008 21:01:59   
Paštetka
Probaj malo večje pleničke kupiti, da mu pasek pride malo višje. Pomembno je pa tudi, da notranje trakce lepo popraviš gor.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vedno polulan- kaj delam narobe?
29.6.2008 21:10:59   
atena
Sem imela enak problem edino huggies v modro zeleni embalaži mi niso premočile, pa še to sem mogla pogledat da so cele v GB narejene, sicer smo bili mokri.Pa tisto tanko elastikico moraš okrog nogic lepo naštimat, pa še eno številko večje sem mu kupila.Tud fixies extra class so kar ok, ampak je bil vseeno malo polulan pri boku.lp

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vedno polulan- kaj delam narobe?
29.6.2008 21:43:33   
matic0105
enako. ni kaj, jaz ga večkrat preoblečem. pa menda mora biti lulček obrnjen gor. pri pasu malo bolj zategni - tako da bo, ko je user posted image  iztegnjen za še en prst prostora.

(odgovor članu atena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vedno polulan- kaj delam narobe?
29.6.2008 22:08:01   
Naja31
Obračanje lulčka ti nič ne pomaga, ker se sam premakne.
jaz sem imela tudi take težave zdaj pri drugem sinu, pri prvem se ne spomnim več. Na začetku je bil vsako noč ali polulan na boku ali pa pokakan do vratu. Ne vem kaj je pomagalo, ali večje pleničke, ali pač da je dojenček malo zrastel. Zdaj ponoči ne kaka več, na moje veliko veselje, polulan pa tudi ni več.
ima pa pamperske activ fit št. 4 že od drugega meseca, ker sem se jaz enkrat zmotila in namesto 3 kupila 4, pa po kila je itak bil na spodnji meji, tako da zdaj uporablja 4.

(odgovor članu matic0105)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vedno polulan- kaj delam narobe?
29.6.2008 22:17:34   
nejcko
Moj sine je bil tudi tak uscanko, da sem mogla skoraj vsako jutro celo posteljico preoblačiti. To se je začelo takoj, ko smo opustili široko povijanje.
Jaz sem problem rešila tako, da sem za ponoči še naprej uporabljala povijalne plenice do 6 meseca ali še več, potem pa ene take bombažne hlačke, ki so jih uporabljali pred 30 leti, ko še niso poznali teh plastik fantastik plenic, in so se super obnesleuser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vedno polulan- kaj delam narobe?
29.6.2008 22:27:46   
Paštetka
Lulček  naj je v plenici ziher dol.Kak bi šele potem ven neslo. Nič hudega, ko bodo gate nosili se bodo že gor popravili user posted image

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vedno polulan- kaj delam narobe?
30.6.2008 0:31:08   
polma
Jaz tudi uporabljam bombažne plenice, sem pa za na daljše obiske kupila v DM Alana eko plenice za enkratno uporabo. Zadnjič jo je imel pa tudi ponoči, pa mu ni premočila. 

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vedno polulan- kaj delam narobe?
30.6.2008 7:26:53   
tilči
tudi jaz mu ponoči dam čez še povijalno plenico, pa nič ne premoči.uporabljam pa mulerjeve plenice in so super

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vedno polulan- kaj delam narobe?
30.6.2008 12:36:21   
mayaa
Enak problem pri nas. Potem pa sem začela uporabljati pleničke iz dm Babylove in nič več ne lula ˝mimo˝. Poskusi, jaz sem zadovoljna z njimi.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vedno polulan- kaj delam narobe?
30.6.2008 13:37:20   
Marelica
Pri nas smo imeli isti problem, dokler ni še malo zrasel (se ne spomnim več, do katerega meseca se nam je to dogajalo). Sem tudi izprobala več plenic, tudi DM-ove se niso obnesle pri nas...

(odgovor članu mayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?