|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vodice Hrvaška
17.8.2006 10:07:50   
fipi
Ojla!

Z mojim lubijem sva se odločila, da gremo letos na morje  user posted image v Vodice pri Šibeniku in sicer 21. oz.22.08.2006.

Zanima me, če je ta kraj primeren za otroke, kakšne so kaj cene apartmajev.

Mogoče katera oz. kateri priporoča dober apartma in ima naslov oz. telefonsko številko lastnika apartmajev, se nam že mudi user posted image .

Mater, pa vsako leto je čedalje bolj slabše, vedno izbiramo dopust zadnje dni, ko je že vse zasedeno, pol se z lubijem zraven še skregava...... eh katastrofa user posted image .

Saj drugo leto bo boljše............ če mi verjamete user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vodice Hrvaška
17.8.2006 10:15:01   
Anonimen
midva sva bila letos v višku sezone.. -nikoli več.. voda tako umazana, na plaži brisača zraven brisače.... groza... tko da sva se kopala na murterju k je ene 15 minut stran..

drgač pa zdaj gotovo ne bo take gužve in bo luštno.. cene sobe so tam okol 20-25 eur na nočitev (za 2 osebi).. najboljš je da grete direkt dol, potem pa grete od hiške do hiške spraševati za apartma... tako ga najprej vidiš, če ti odgovarja se zmeniš za ceno, če ne, greš naprej..... pri temu k sva bila midva ima apartma za 6 oseb -cena80 eur na noč. mal si preračunaj kolk to pol pride za 3 ali 4 osebe.. (ne vem koliko vas je).. mam pa tud naslov in telefonsko..

drugače pa samo mesto je ok, veliko za sprehajat.. maš plaže pred hotelom, so ful lepe, pa tud na drugi strani je lepo..

(odgovor članu fipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vodice Hrvaška
17.8.2006 17:59:36   
Maleal
Mi smo bili od 1 julija dalje,tak da še ni bilo gužve,je pa res da je v sezoni vedno  gužva in si kot sardela na plaži.Mesto je zlo lepo,dosti štantov,imaš se za sprehajat,mi smo plačali za app 30 eur na dan-jaz,user posted image  in user posted image .Če te še kaj zanima mi javi,l.p.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vodice Hrvaška
17.8.2006 19:02:18   
muki1
Za otroke je baje super, ampak meni je bila gužva za znoret, ne vem, kaj je v teh vodicah...... smo šli zvečer po promenadi kot ribe v konzervi. Bljaks.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vodice Hrvaška
17.8.2006 19:36:17   
Anonimen
V glavni sezoni je res kriza, drugače pa so Vodice zelo lepo mesto.Takrat, ko greste vi bo že prav lušno (lani sem bila tam od 30.06 do 14.09 ).

Zelo lušne app ima http://www.mirc-vodice.com/  Poleg apartmajev ponujajo tudi polpenzion, pomoje pa ne bo panike, če se poskušaš dogovoriti samo za najem apartmaja. So pa Slovenci. (pa ne, ne delam sama sebi reklame, da se ne bi kdo takoj piknil v to)

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vodice Hrvaška
20.8.2006 18:25:38   
bamby
Glede na to, da greste konec avgusta najbrž ne bo problema dobiti kar dol apartma brez predhodne rezervacije. Od hiše do hiše, pa sprašuješ.
So pa Vodice ne ravno miren kraj. Če imate majhne otroke, ne vem, če so ravno primerna izbira, kajti ponoči je dosti hrupa, ker se vozijo po cestah gor in dol. Se pa človek vsega navadi. Za sprehode je pa super, pa še pestro je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vodice Hrvaška
20.8.2006 19:30:40   
Primoza
Dodajanje linka se mi zdi ok, tako da brez skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?