|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje za samske mamice..
7.10.2005 12:28:32   
Anonimen




Glede na to, da nisem ravno zadovoljna s svojim zakonom  in pa odnosi v družini, ki so se poslabšali v zadnjih mesecih, sem pa visoko noseča, resno razmišljam, da bi "dragega" postavila pred vrata.. Zdi se mi namreč, da otrok potrebuje srečno in stabilno družino ter zadovoljne starše, ne pa stalne prepire in pregovarjanja, pa tudi jaz imam rada mirno življenje in mi ni do tega, da bi živela v nenehnem strahu kdaj bo spet vzkipel iz meni popolnoma neznanih razlogov.. Me je pa strah, saj ne vem, če bi zmogla sama. Pomoči pa ne morem pričakovati od nikogar..
Zanima me kako ste samske mamice uredile življenje brez partnerja? Kako "sfolgate" finančno, ali vaši otročki pogrešajo očeta?






naj


  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanje za samske mamice..
7.10.2005 12:35:38   
soncek&luna
draga anonimka....tudi jaz sem visoko noseca kot ti in bom samska mamica... z mojim 'dragim' imava vzpone in padce... imava zakomplicirano vezo in trenutno sva na tleh v zvezi in ne vem ce bova sploh kdaj skupaj...kako bo z user posted image ? verjamem, da tezko in si ne delam utvar da bo slo kot po maslu..tudi financno...vendar, ti bo user posted image  dal toliko veselja, da bos lazje prenasala vse skupaj... glede pomoci pa se vedno nekdo najde... ce ne drugace lahko dobis pomoc tudi tukaj na RR, so punce krasne (vsaj te, s katerimi jaz kontaktiram in sem jim hvalezna za vse) in pripravljene pomagat....
pogum

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vprašanje za samske mamice..
7.10.2005 13:07:48   
nejcko
Jaz sicer nisem samska mamica, je pa večina mojih prijateljic, tako da mi je ta problematika zelo poznan.
Kolikor sem imela vpogled v življenja mojih prijateljic, ki so se podajale na pot samohranilk, lahko rečem, da je vsaka zgodba posebna, saj je zelo odvisno, zakaj in kdaj je prišlo do ločitve partnerjev - ali je bilo to še pred rojstvom otroka, ali v prvem letu njegovega življenja, ali kasneje; ali sta se razšla zaradi varanja ali nezdravega odnosa.
Lahko ti povem, da so imele tiste punce, ki so ostale same še pred rojstvom otroka ali kmalu po tem, bistveno manj čustvenih in drugih pretresov, prav tako je bila za otroka ta ločitev skoraj brez stresa. Starejši, ko je otrok, bolj je že navezan tudi na očeta in posledično je zanj ločitev staršev bolj stresna.
Sama pri sebi boš morala razčistiti in pretehtati, kaj bo zate in za otroka pomenilo, če boš vztrajala v zvezi s partnerjem, kajti roko na srce, malo je zgodb, kot je tvoja, ki bi se srečno končale. Morda bosta še nekako zvozila naslednjih par let, a verjemi, narediti usodni korak takrat bo veliko težje, sploh zaradi otroka. Definitivno moraš zdaj in takoj razčistiti, kakšne bodo dolgoročne posledice tvojih odločitev.

Seveda je na začetku za mlado mamico hudo, ko ostane sama, sploh če nima pomoči staršev ali kakšne druge bližnje osebe. Ampak vse se da, vse se zmore. Skoraj vse moje prijateljice, ki so samohranilke, so preživele in lahko rečem, da si je danes večina njih zelo dobro uredila svoje življenje in so kljub neštetim solzam, ki jim jih je pred leti prinesla ločitev, danes srečne in zadovoljne - nekatere celo v objemu osebe, ki jih zna res ljubiti in ceniti.

Srečno. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?