|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako dobiti fanta?
28.9.2005 13:16:08   
Anonimen
Stara sem 21 let, pa še vedno nisem imela fanta in moram priznat, da postajam vse bolj obupana. Probelm je verjetno v tem, da sem debela. Ne razumem pa, kako to uspe drugim - dobit fanta.

Poznam še veliko drugih deklet, ki so močne tako kot jaz, ali še bolj pa imajo fanta in celo otroka.

Če ima katera podobne značilnosti kot jaz, naj mi prosim napiše kako je dobila fanta, kljub zunanjosti.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako dobiti fanta?
28.9.2005 13:22:05   
DrejcDrejc
Ni vse v svetu lepote, je pa žal marsikaj odvisno od tega. Ampak bolj imam občutek, da je tvoj problem drugje. Po moje si obremenjena s svojim izgledom in zaradi tega nezadovoljna s sabo, ti manjka samozavesti v življenju. Ne poznam te, ne vem kakšen je tvoj značaj, ampak najprej moraš pri sebi razčistiti, kakšna oseba si. Prijetna, ljubeča in nasmejana oseba, ki ima pošlihtano v glavi, si po moje slej ko prej lahko najde sorodno dušo, ki ji izgled ni vse. Nekatere ljudi obupno moti debelost, to moraš razumeti, človeštvo je polno predsodkov, so pa seveda tudi takšni, ki imajo raje lepoto človeške duše kot pa telesa. In če bo lepota tvoje duše lepo sijala, bo to prav gotovo nekdo odkril, le po svetu boš morala hoditi in se ne skrivati obupana v kakšnem kotu.
Vso srečo ti želim, pa ne sekiraj se, so ljudje veliko starejši od tebe, ki si še niso našli partnerja, pa sanjarijo o urejeni družinski ljubezni... Z nasmehom inpozitivno energijo v svet, spoznavat ljudi, pa se bo že nekdo našel zate!

_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako dobiti fanta?
28.9.2005 13:23:50   
hati
Draga anonimna. No sama sicer nisem imela nikoli problemov s telesno težo in izgledom. Pa vendarle ti moram povedati svoje mnenje. Fantje ne izbirajo samo po izgledu ampak predvsem po osebnosti. Je že res, da najprej presodimo nekoga po tem kako izgleda, vendar je zalo pomembno kaj ta človek izraža. Imam prijateljico ki je zelo močna, ampak hkrati tudi zelo samozavestna. Pač svoje kile je sprejela in jih ''zna nositi''. Torej ti polagam na srce, da delaj na svoji samozavesti. Le tako boš postala zanimiva drugim. Kdor je zamorjen in zakompleksan odbija ljudi. In ljubezen pride sama, nekdo te bo sigurno imel rada samo zaradi tebe same. Glavo pokonci in nasmeh na usta, bo takoj boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako dobiti fanta?
28.9.2005 13:28:40   
*zvezdica*
Tako kot ti je že Drejc Drejc napisala....najprej moraš imeti rada samo sebe...všeč si moraš biti z vsemi napakami in pomanjklivostmi. Sprejeti moraš svoje telo....boš videla, da bo potem vse laže. Predvsem pa pojdi ven, med ljudi. Najdi si kak hobi v katerem boš res uživala. takrat ko boš najmanj pričakovala pa bo preskočila iskrica user posted image .
Samo glavo pokonci in ne obupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako dobiti fanta?
28.9.2005 13:30:38   
Anonimen
Jst sem bila vedno med debelimi, vendar nisem nikoli imela težave s fanti...vedno sem dobila v tistega v katerega sem se zapičila! Pač tašna sem -noben ni idealen, mi pa res vsak pravi, da je v meni neka energija, in to vrjetno zato, ker se s kilami ne obremenjujem,sem samozavestna, in sama zase mislim da dobro izgledam!
Mislim, da ni poanta v kilaži, vendar v tem, kako to sprejmeš, kako se počutiš...kako s tem živiš...misli pozitivno, smej se...uživaj v življenju kljub temu, da je teža prevelika...in ne sanjaj življenja...ko boš shujšala ne bo nič bolje, kajti vse je v glavi...

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako dobiti fanta?
28.9.2005 13:33:51   
muki1
Draga moja, problem ni v tvojih kilogramih, ampak pri tebi sami. Res je, da se fantje bolj lepijo na manekenke, na suhice v mini kilcah, ampak ko sprejmeš sama sebe tako kot si, boš postala bolj samozavestna, zadovoljna sama s sabo in tudi drugačno energijo oddajajo ljudje, ki so pozitivno naravnani od tistih, ki so zafrustrirani, zakompleksani.
Med vsemi temi fanti, ki se potikajo naokrog, so tudi taki, ki jim na prev mestu ni postava, ampak osebnost, potem pa imaš vse šanse, da si najdeš fanta.
Le pozitivno glej na sebe in na svet okrog sebe. Bodi vesela, smej se, pomagaj drugim, odpri se in ljudje te bodo obletavali kot čebele cvetlice. Tudi če si močnejše postave, si lahko lepo oblečena, urejena.
Jaz osebno poznam dve punci, ki sta( en še ima probleme s preveliko težo).
1. Moja prijateljica iz srednje šole, je bila v pasu kot osa, ta zadnjo in bedre pa je imela ogroooooomne. Prav hude. Ampak je zmeraj imela ta dobre tipe, saj je bila dobra učenka, spoštljiva do učiteljev, sošolcev, prijateljev. Vedno je bila dobre volje, vesela, na vseh žurih ta glavna, res, pozitivec v vseh pogledih. Danes, po 10 letih, je uspešna pravnica, shujšala je v nulo, je prava huda bejba.
2. Moja sestrična, ki obiskuje tretji letnik gimnazije. Se je že narodila bolj bušasta in do danes ji še ni uspelo shujšat. Ampak se sploh ne sekira, se oblači po modi, vedno je upicanjena, je resna in pridna učenka, ima tudi že dve leti fanta.
Pa tudi sama nisem glih suhica, pa sem enega tak fletnega možeka dobila, da ga ne zamenjam za nič na svetu. Ko sem ga enkrat pred leti vprašala, zakaj si je izbral ravno mene, je rekel, da sem ga zmeraj znala zabavati, to je to, mala moja. Ne se sekirat, še boš našla dedca in pol, da ga boš imela včasih poln kufer ti pa zagotavljam in prisegam pri moji desni roki.
Drži se, pa veselo glej v svet.


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako dobiti fanta?
28.9.2005 13:38:32   
Anonimen
 
Dva lepa odgovora si dobila..

Noo jaz sem fant.. in deloma je to res, da veliko vlogo pri izbiri partnerke igra osebnost.. ampak resnici na ljubo.. je vizualnost tudi pomembna.
Pravis, da si debela.. in to ti ocitno gre na jetra.. ker drugace bi napisala ,da si mocnejse postave.. tko pa zanicujes sama sebe... kar ni tezko razumljivo.. je pa nekoristno zate.

Glede na to, da si stara 21 let.. lahko zelo uspesno shujsas.. verjetno ne bos nikoli suhica.. kar niti ni potrebno.. dovolj je da shujsas nekaj kg.. in tako postanes sebi bolj vsec.. in tako bos pritegnila lepse stvari v svoje zivljenje.. tudi fanta..
Torej.. moj konkreten predlog je.. da prenehas jesti cuker in mascobo.. ter da vsak vecer teces..
To da vsak vecer teces.. pomeni, da teces VSAK vecer.. tudi ce je full nevihta zunaj.. Obstajajo dezni plasci.. da ne bo izgovorov..
To je pomembno zato, ker ce en dan ne teces.. zelo verjetno ne teces tudi naslednji dan.. in naslednji in pocasi prenehas..  Noo se bolje je ce teces zjutraj.. ampak tudi zvecer je ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako dobiti fanta?
28.9.2005 13:41:03   
Anonimen
 
Zakaj pa zelis imeti fanta?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako dobiti fanta?
28.9.2005 13:54:48   
Marogica
Na žalost ti moram povedati, da pri tvojih letih izgled igra vseeno veliko vlogo. Tako pač je. Tudi jaz sem v tvojih letih gledala najprej na to, če mi je kdo simpatečin, potem pa so prišle vse ostale lastnosti na vrsto. Zaradi tega mladi tudi veliko bolj menjavajo partnerje, ker po 14 dnevih ugotovijo, da lepota ni vse. Vendar gre pri naslednjem enako dalje........
Ko boš stara okrog trideset (+-), se bo zadeva obrnila, najprej karakter, nato lepota. Seveda mora neka privlačnost obstajati, vendar je sekundarnega pomena.
Ne vem koliko si močna, vendar bi ti tudi jaz priporočala, da poizkusiš shujšati, mogoče bo potem lažje. Ne vem. Recepta, kako dobiti fanta pa ni. Dosti sreče

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kako dobiti fanta?
28.9.2005 13:55:53   
NinKa
No, jaz sem tut bla zmerom med ženskimi postavami. Ne orng debela, ampak proporcionalno od zgoraj do spodaj. Vse je pasalo skupaj in še.

Nikoli nisem imela problema....imela sem zmerom tistega, ki sem hotela, razen enega sosolca iz gimnazije.....ampak tist je priznal kasneje, da je "topel", tak da me ni kaj prida prizadelo.

Pri tvojih letih sem spoznala svojega sedaj že (pol leta) moža, skupaj sva 4,5 let in imava 2 letnega sinkota. On je bil takrat ful suh....sedaj se je malo poredil ampak mi je vseč taksen kakrsen je. On me je sicer spoznal z kakšnim kg-jem manj, ampak saj veš...nosečnost naredi svoje....

Ne vem kaj ti točno zapisat, ampak recept je po moje v tem .....bodi to kar si....spoprijazni se, da nikoli ne boš mogla bit suhica kakor kakšen fotomodel.  In tako tudi nastopaj....samozavestno. Ko boš to stopnjo dosegla, da boš v svojih očeh zadovoljna sama s seboj...bodo tut drugi nate gledali drugače. Žarevanje notranje sreče...spremeni celoten nastop in izgled. Skladno s tem najdeš tut svoj stil (nastopanja, oblačenja). Obišči frizerja, da ti pomaga....pejt po trgovinah in najdi nekaj kaj povdari tvoje pozitivne točke - oči, lep dekolte (pazi - ne preveč) ,....

Probaj.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kako dobiti fanta?
28.9.2005 17:39:27   
Anonimen
Draga anonimna....jz pa nisem debela (prej suha) pa tud nimam fanta.user posted image user posted image
Ok... šalo na stran......
Sej v bistvu so ti že drugi povedali.. problem je v tebi in tvoji samozavesti.
Delaj na tem. In če nisi spprijaznjena s svojimi kilogrami se jih znebi.
Pa ne mi govorit da ne vem kk težko je shujšat... ja vem... sem sama shujšala letos za 10 kg....  Ampak če nekaj res želiš boš to storila.
Držim pesti da čimprej najdeš samozavest.... potem pa uspešno fantom na sproti.

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kako dobiti fanta?
28.9.2005 17:54:51   
zoya_
Ni vse lepota. Marsikaterega moškega ne zanima samo to... važna je duša, srce, značaj,... in kako razmišljaš o določenih stvareh. A si zafrustrirana zaradi teže ali enostavno to sprejmeš tako kot je, delaš na tem, da bi mogoče kakšno kilco dol dala in uživaš življenje...

Recept, kako dobiti fanta pa žal ni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kako dobiti fanta?
28.9.2005 18:48:32   
paris
Draga Anonimna! Lahko samo potrdim, kar so ti že drugi tako lepo napisali. Vse je v glavi! Imej se rada in drugi te bodo imeli radi! Ko se boš sama pri  sebi odločila, da si lepa, zanimiva- skratka super punca- boš to  postala tudi za druge!user posted image

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kako dobiti fanta?
28.9.2005 21:12:57   
Anonimen
V bistvu je res tako kot so ti že drugi napisali. Mnogo močnejših (ali pa debelejših, kakor hočeš) punc ima fante in nima problemov pri dobivanju le teh, ker so se sprejele take kakršne so in se vsaj kolikor toliko dobro počutijo v svoji koži. Res je veliko v izgledu, vsaj na prvi pogled, na vsakega naslednjega že manj, vendar je še veliko več v tem, kakšno energijo ti sevaš iz sebe. Tudi suhice in na pogled lušne punce, ki ne izžarevajo neke pozitivne energije imajo težave z dobivanjem fantov.
Morala boš začeti pridobivati na samozavesti. Kako bo to tebi uspelo, moraš sama zase najbolje vedeti. Res pomaga, če si sama sebi vsak dan govoriš, da si lušna kljub preveč kg, da si krasna punca, da se imaš rada. Traja sicer nekaj časa, da ti pride v zavest, ampak se splača vztrajat. Tudi če ti uspe vsaj kako kilco izgubit, kot je že nekdo napisal, se boš verjetno hitro veliko bolje in samozavestneje počutila. Dobro bi bilo, če se začneš gibat. Meni osebno npr. tek nikoli ni bil všeč, sploh zaradi vremena nisem nikoli imela dovolj volje, da ga prakticiram, ker me v dežju nisi spravil ven. Tudi sama sem bila včasih debela. Jaz sem šla najraje na kolo, tudi sobnega sem si kupila, da nisem bila odvisna od vremena, kasneje, ko mi ni bilo več tako nerodno, sem šla tudi v fitnes. Tudi, če ne boš začela zelo pazit na hrano in ne boš veliko shujšala, se boš sigurno veliko bolje počutila, ker bo telo čvrstejše, lepše oblikovano, tudi endorfini naredijo svoje...
Najprej naredi nekaj zase in svoje boljše počutje in samozavest in kar naenkrat te bo presenetilo, ko se bo kak fant začel zanimati zate. Boš videla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kako dobiti fanta?
29.9.2005 8:25:52   
Anonimen
 
Si tekla vceraj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kako dobiti fanta?
29.9.2005 8:53:30   
viv_
www.ona-on.com


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kako dobiti fanta?
29.9.2005 8:58:13   
karmy
ma kakšne ti prbijaš tjazy...

ona bo shujšala k bo ona hotla... in če ne more se bo sprejela kakršna je in je nimaš pravice silt naj hujša...veš kake anoreksične kure hodijo po sloveniji...še posebej v ljubljani..jao jao...

poleg tega so tudi močnejši ljudje lahko izredno lepi, če se znajo oblečt...tako kot če bi se kaka suhica oblekla kurbirsko kar je totalno neokusno...mogoče kakšnemu tipu je to všeč...takšnemu k mu koleška manjkajo v glavi...glih zadnjič sm vidla eno močnejšo punco ki se je oblekla v stilu svojih kilogramov in ti pravim ( ja sem punca user posted image  ) da je zgledala veliko veliko bolje k kakšna anoreksična suhica z neokusnimi oblekami....user posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kako dobiti fanta?
29.9.2005 9:10:56   
soncece24
Veš kaj meni moj dragi pravi? da so močnejši ljudje bolj prijazniuser posted image , verjetno ker so srečni, ker so sitiuser posted image

šalo na stran. jaz sem vedno bila med močnejšimi, ampak se nikoli nisem pretirano sekirala za to. vsake toliko si privoščim kakšno dieto, da ne bom pri 40-ih mela ravno 150kg, ampak drugače sem pa zadovoljna sama s sabo.

no, pa fanta mam tudi in to takega, ki ga je prej 100 suhih htelo omrežit, on pa je iskal eno, ki ne bo samo lepa, ampak tudi fajn... no in je našel MENEuser posted image

dokler boš intenzivno iskala ne boš dobila nobenga. sprosti se, idi med ljudi in vse bo šlo samo od sebe


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kako dobiti fanta?
29.9.2005 9:24:40   
Anonimen
 
Karmy.. tek ni dober samo za hujsanje.. ampak je to nujno potrebno gibanje.. Sej lahko tudi kolesaris samo za to pa rabis malo vec casa.. ali pa v fitnes hodis.. za kar rabis se vec casa.. in se denarja po vrhu.

Pol bo pa dobila enega tipa.. pa bo rekel, da gresta malo v hribe.. in bo cist omagala na pol poti..

Recimo zame, bi kondicija zenske bil kar velik faktor pri izbiri.. Ce ne more priti na 2 tisocaka.. kaj si naj pol z njo pomagam..  Pa si recimo glezenj zvijem.. Mora meti kondicijo, da nese sebe, svoj ruzak, mene in moj ruzak do doline.. user posted image user posted image

Pa gres seksat.. pa ti omaga tik pred vrhom.. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: kako dobiti fanta?
29.9.2005 9:28:08   
karmy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ej ti pa maš res hude....jzt npr. rada rolam ampak kljub temu sm se zredila...iiii joški se povečali...me like it user posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: kako dobiti fanta?
29.9.2005 10:26:23   
Anonimen
 
Ce bi se drzali tega.. da jemo zato da zivimo.. in ne zivimo zato da jemo... bi bilo bolj lusno.. .

Karmy.. nekdo ti mora joske masirat..

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: kako dobiti fanta?
29.9.2005 10:52:39   
Anonimen
To sem imela v mislih, ko sem napisala, da gledate le zunanjost, ti si tipičen primer take osebe.

Se bom pa ful potrudila za mojo samozavest, pa tudi shujšat bom poskusila, ne bom pa šla v kako skrajnost s hujašanjem pod nadzorom ali kaj takega, to je prehudo zame.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: kako dobiti fanta?
29.9.2005 11:06:53   
Anonimen
 
A ti ni vsec, da bi vsak vecer malo tekla? Ne razumem.. vprasaj svojega dohtarja.. ce je to ok.. ce meni ne verjames..

In jaz ne gledam samo zunanjost.. ampak jasno tudi zunanjost.. in inteligenco in kondicijo.. in niti pod razno ne sme kaditi.. pa kava tudi ni zazeljena.. ampak tole lahko toleriram.. pa mora biti nenavadna. zanimiva.. in imeti posluh za novosti.. in iskrice v oceh.. torej naj bi bila user posted image  v pozitivnem smislu..

Zaenkrat mam taksno.. pa full dobro pizzo spece.. pa kaksne piskotke.. pa krasno solato si zna izmislit.. pa ne pusti se podredit.. pa upa si.. vcasih celo prevec.. user posted image user posted image  in seveda je nujno inovativnost pri seksu.. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: kako dobiti fanta?
29.9.2005 14:28:00   
malicki
Draga anonimna,
Jaz tudi dolgo nisem imela fanta, nisem neka manekenka, ampak povprečna punca .... Pa mi je šele pri 25-ih pot prekrižal moj čudoviti partner (no vmes je bilo res nekaj neresnih poskusov, ampak ZELO malo in sploh niso omembe vredni). Tako da imaš v primerjavi z mano še kar nekaj let fore user posted image
A veš kolikokrat sem se jaz vprašala kaj je narobe z mano??
Verjetno si želiš in pogrešaš nekoga, ki te bo imel rad, ljubil, te objel in stisnil k sebi s katerim boš preživljala večere, imela romantiko... nasploh če ima veliko tvojih prijateljic že fante. Pa kaj, jaz sem tudi bila edina ki ga ni imela. Na vseh družinskih srečanjih so vse sestrične imele svoje fante zraven, jaz pa nikoli.
Verjemi mi, za to bo še več kot dovolj časa. Ti samo uživaj, ta čas izkoristi za zabavo, za prijatelje, žuraj ga, hodi na dopuste s prijatelji, športaj (pa ni treba pretiravat), pa še na nikogar se ti ni potrebno ozirati....

Pa ne zmeni se za pisanje Tazy-ja... jao ej to ti je en zadetek user posted image

< Sporočilo je popravil malicki -- 29.9.2005 14:31:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: kako dobiti fanta?
30.9.2005 9:10:49   
karmy
Tjazy..user posted image user posted image  jih noben ne masira...ala saška lendero...user posted image user posted image ...

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?